Ännu en politiker som fifflat med kvitton!

Så var det dags igen med ännu en avslöjad politiker som fifflat med kvittona. Denna gång en SD-politiker som ”glömt” att redovisa att familjen varit med på tjänsteresorna. Denna förmåga att tro att det ska gå att smita från skattereglerna utan att bli påkommen verkar finnas representerad hos alla partier och det är märkligt att de är så dumma att de försöker undgå upptäckt när de vet att journalisterna granskar sådana här saker!

Att det är så många politiker som är så dumdristiga medför att politikerföraktet ökar ännu mer – man undrar var alla hederliga män och kvinnor med råg i ryggen håller hus? Inte i politikerskrået i alla fall, eller så syns inte de renhåriga förmågorna på samma sätt eftersom de inte besitter förmågan att slicka uppåt och sparka nedåt för att nå toppen!

En sak som är slående är att det nästan bara är politiker från Alliansen och SD som granskas hårdast – förutom Mona Sahlin som vi alla minns har det inte varit särskilt många avslöjanden på vänstersidan. Beror det på att dessa politiska representanter sköter sig bättre, eller är det helt enkelt så att journalisterna även där låter sin egen politiska färgning lysa igenom?!

20180928_121125

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s