Sjuklövern bygger murar mot den egna befolkningen!

Jag somnade med bilden av den ultimata politiska mobbningen på näthinnan och vaknade med en känsla av bitterhet som är svår att skaka av sig. Att dessutom se en tweet från Jonas Sjöstedt (V) där han tackar Moderaterna som var med och förhandlade fram deras platser för gott samarbete, framkallar ett visst illamående! Hur är det egentligen fatt med de sju politiska partierna? Vad tror de att de ska vinna på att inför öppen ridå ställa allt på sin spets på det här viset? Man kan nästan tro att det är en kalkonrulle med usel komik om sju partier som fått hybris och försöker ta över världen, men tyvärr går det inte att trycka på paus!

Det som övergår mitt förstånd är att Vänsterpartiet hela tiden bjuds in i värmen och att ingen ifrågasätter deras existens det minsta. De senaste dagarna har mycket skrivits om Vänsterpartiets mörka historia och den är inte ens jämförbar med Sverigedemokraternas, men ändå är det den sistnämnda som ska ratas från köttgrytorna hela tiden och målas upp som djävulens avkomma, trots att partiet städat duktigt i leden och dessutom aldrig fått chansen att visa vad man går för! Att man ens övervägde tanken att utse en kommunistvurmare till andre vice talman och än värre känna sig stolta över beslutet är faktiskt makabert!

Att man i sin iver att utestänga den motståndare som man fruktar mest genom att öppet mobba och diskriminera partiet som man nu gör tycker jag är horribelt – det visar på den akuta bristen på både kompetens och ledarskap. Hade jag varit diktator för en dag så hade samtliga sju partiledare fått avgå direkt – utan vare sig ersättning eller fallskärmar. Att man leker med ett lands framtid på detta vis och samtidigt kör över en stor del av landets medborgare borde vara straffbart!

”Mitt Europa bygger inga murar” uttalade Stefan Löfvén i ett av sina tal, men det han och de övriga sex partiledarna nu gör är att resa murar i Sverige! Genom att agera som små barn med alldeles för mycket att säga till om har man skapat en extra hög betongmur mellan sig själva och en stor del av befolkningen, där många under en lång tid kommer att ha svårt att känna förtroende för dessa lögnaktiga och hycklande hyenor!

Efter att länge ha levt i en demokratur kan vi nu med all säkerhet fastställa att vi har övergått till en ren diktatur, det enda som saknas är diktatorn. Så utlys nyval för sjutton gubbar, presentera kandidaterna så att vi alla kan vara med och välja diktatorn, för jag ser hellre att en kanalje styr landet istället för sju inkompetenta klåpare med anhang!

fools

5 reaktioner till “Sjuklövern bygger murar mot den egna befolkningen!

  1. Expressen hade en rubrik som sade att det är befogat att ibland strunta i folkviljan och jag håller med.Vad har den genomsnittlige sverigedrmokraten att vinna på marknadshyror,obegränsade vinster i välfärden bland annat? Flertalet av de väljare som röstade sd saknar insikt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s