Sju män anhållna i Holland misstänkta för förberedelse till terrorattack!

För en månad sedan sköt holländsk polis ned en afghansk man på Amsterdams centralstation efter att denne knivhuggit två amerikanska turister och idag skedde ett tillslag mot flera män som misstänks ha förberett en attack som skulle kräva många dödsoffer.

Enligt åklagare har sju män i åldrarna 21-34 år arresterats misstänkta för att ha planerat en stor attack med handgranater, automatvapen och bombbälten. Gripandena skedde på fyra olika platser i Holland efter nästan sex månaders utredning av myndigheter. Tre av de sju misstänkta hade nyligen suttit i förvar efter att ha försökt gå med i militära grupper utomlands. Den huvudmisstänkte var en 34-årig irakier, som förra året dömdes för att ha rest utomlands för att ansluta sig till IS.

Underrättelsetjänsten tipsade polisen om att den huvudmisstänkte hade ett större event i Holland som måltavla med många offer som följd.

Bra jobbat av den holländska underrättelsetjänsten och polisen! Jag funderar ofta på hur lätt det måste vara att angripa mål i Sverige, där hatpredikanterna duggar tätt och moskéer med radikal islam som rättesnöre får fortsätta med sin verksamhet utan att någon opponerar sig nämnvärt.

Vi har dels haft öppna gränser under flera år och dels har Säpo tappat kontrollen på alla extremister och jihadister som frodas i vårt land. Det är därför ett under att ingenting har hänt så här långt, men de har väl Sverige som hemmabas där de vet att de kan operera under radarn för att åstadkomma stor skada i övriga Europa.

Både den dåvarande och nuvarande regeringen känner gott och väl till att man på Migrationsverket gett asyl åt jihadistkrigare som mördat, lemlästat och våldtagit oskyldiga människor, fast man vet exakt vilka förbrytelser som personen har begått.

Trots att det har gått mer än två decennier av total ignorans från våra röda och blå makthavare, även om de suttit med alla fakta på bordet om krigsförbrytare och terrorister i landet samt att man aktivt röstat ned förslag som innebar att man skulle ha riktiga kontroller vid gränserna samt lagstifta om möjligheten att dra in medborgarskap, så får dessa handfallna maktgalningar förnyat förtroende i ytterligare fyra år! Man tror knappt att det är sant! Frågan är hur länge till vi i Sverige är fredade…

https://www.theguardian.com/world/2018/sep/27/dutch-police-arrest-seven-over-plot-to-attack-large-event

holland.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Sju män anhållna i Holland misstänkta för förberedelse till terrorattack!

  1. Det är ofta svenskar som utför terrordåd i andra länder så det är nog pga att man har Sverige som bas som inga större dåd inträffar här.(kunde inte hålla mig för skratt när jag skrev ”svenskar”.)

    Gilla

  2. Sverige; semesterparadiset för turist… terrorister!
    Det fortsätter att vara det eftersom valet SABOTERADES och var riggat i varje led på alla sätt som kunde tänkas. De utländska valobservatörerna, som brukar bevaka andra U-länders val, var köpta och betalda, eftersom de inte krävde omval.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s