Åsiktskorridoren är lika smal som tidigare!

Det går fort att bli stämplad i bananmonarkin Sverige! Efter att Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor igår deklarerade att hon inte räds tanken att samarbeta med SD, stämplades Kristdemokraterna direkt som ”bruna”.

Nedanstående bild är hämtad från gruppen ”Inte Rasist Men…” och påvisar hur ruttet debattklimatet i Sverige har blivit de senaste åren.

Efterdyningarna av valresultatet har verkligen ställt allt på sin spets och det är numera olidligt att betrakta dessa fåntrattar som titulerar sig ledare och snart ministrar! Jag känner mig sviken in i själen och mitt politikerförakt har aldrig varit så högt som nu. Jag är ytterst tveksam till om jag någonsin kommer att känna förtroende för sjuklövern igen!

Det är verkligen bedrövligt att någon av dessa stollar inom kort kommer att styra Sverige, men låt det komma, låt bilan falla, låt lågkonjunkturen skölja över oss. Jag är övertygad om att det kommer att slå tillbaka på ett eller annat sätt – högmod går före fall!

FB_IMG_1537959781728

En reaktion till “Åsiktskorridoren är lika smal som tidigare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s