Statsministern röstades bort och Migrationsöverdomstolen ger grönt ljus åt 9000 afghanska män!

Diverse riksdagsledamöter från alla led slår sig för bröstet efter att ha avsatt ”Sveriges genom tiderna sämsta statsminister”. De verkar vilja framstå som hjältar som utfört något utomordentligt. Jag tycker inte att man kan påstå att de avsatt någon som ändå var på väg att lämna in avskedsansökan i och med det troliga regeringsskiftet.

Men den väsentliga frågan här är vad som tog de så lång tid att agera? Den så kallade oppositionen har haft flera möjligheter under mandatperioden att begära misstroendevotum och genomföra en riktig avsättning av Löfven, men då lade man istället ned sina röster. Det är precis samma hyckleri som under gårdagens omröstning om andra och tredje talman! Moderaterna och deras Allianskollegor saknar ryggrad!

Vad ska jag nu göra resten av dagen skrev någon skadeglatt i ett inlägg – ja vad sägs om att fokusera på att sluta leka och rädda Sverige samt ta tag i nästa problem, nämligen Anders Ygeman!

Jag nåddes precis av nyheten att Migrationsöverdomstolen beslutat att de så kallade ensamkommande vuxna männen ska få amnesti enligt gymnasielagen som det lilla extremistpartiet Miljöpartiet drev igenom, med hjälp av ett annat extremistparti nämligen Centerpartiet.

9000 afghanska män utan skyddsskäl kommer nu alltså att ta upp plats för riktiga flyktingar och belasta samhället medan vi skattebetalare glatt får betala den saftiga notan!

Här har således den nya statsministern ett brådskande uppdrag – att riva upp hela beslutet! Allt annat vore en skandal! Men med tanke på hur sjuklövern hanterat cirkusen kring talmansomröstningen så har jag inga som helst förhoppningar om att detta lär ske – särskilt inte om Annie Lööf får något att säga till om.

20180925_112927.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Statsministern röstades bort och Migrationsöverdomstolen ger grönt ljus åt 9000 afghanska män!

 1. Afghanlagen lär inte ändras. Jag tycker att Ygeman är en av de få poltiker som utstrålar förtroende.Sitter just nu och tittar på riksdagens öppnande och njuter av alla vackra folkdräkter.Tyckte jag skymtade Leila Ali Elmi i den västgötska häradsdräkten med tillhörande huvudbonad.Kan ha sett fel dock:D

  Gilla

  1. Ygeman borde avsatts för länge sedan efter sin roll i Transportskandalen! Den inkompetena ormen vill jag inte se som nästa statsminister.

   Om rätt regering tar över så skulle de kunna riva upp beslutet om amnestin.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s