Ännu ett fall av sexuell grooming i Storbritannien!

Gäng som sysslar med sexuell grooming av flickor i Storbritannien blev vida känt efter skandalen i Rotherham, där den pågående utredningen identifierat över 1.500 potentiella offer. Utredningar och rättegångar i det fallet har lett till att man öppnat flera brottsundersökningar mot barn som utnyttjats sexuellt över hela landet.

Nu rapporterar man om ett nytt fall med ett grooming-gäng som opererat i Bolton och polisen uppmanar nu potentiella offer att träda fram. Sju misstänkta har arresterats så här långt. Manchesterpolisen mottog en anmälan i juni om att en tonårsflicka hade blivit utsatt för grooming och våldtagen flera gånger i Blackrod-området sedan mars 2016. Sex män i åldrarna 18, 18, 28, 25, 21, och 29 år samt en 17-årig pojke arresterades misstänkta för våldtäkt och har släppts under utredningens gång. Polisen utreder nu om det finns fler offer.

Polisen har varnat för de flera olika modellerna för hur grooming sker – det kan vara online, genom personliga förhållanden samt genom att använda drinkar och droger. Grooming ska enligt polisen ske i städer och byar i hela landet. Även om muslimska grooming-gäng fått mycket uppmärksamhet tack vare undersökningar som visat att majoriteten av de som dömts har haft asiatisk bakgrund, främst från Pakistan, så är inte denna modell av sexuellt utnyttjande av barn den mest vanliga utan det är istället de som härrör från droghandel.

Den brittiske inrikesministern Sajid Javid menar att man lägger stor vikt vid att komma till rätta med dessa problem:
-”Vi har bevittnad fruktansvärda förhållanden utförda av gäng på platser som Rotherham, Rochdale, Oxford, Newcastle och Telford. Det kommer inte att finnas några no-go-zoner när det gäller det här och jag kommer inte att tillåta kulturella eller politiska känsligheter står i vägen för att förstå problemet och göra något åt det. Jag har instruerat mina officerare att grundligt granska gängens tillvägagångssätt och karaktärerna i dessa typer av gäng. Om det kommer fram bevis för att det ligger kulturella faktorer bakom dessa typer av ofredanden så kommer jag att sätta in åtgärder.”

Härligt med en politiker som inte skyggar för problemen!

Meanwhile in Sweden… leker man dadda hink och spade i riksdagen i kombination med mobbning. En ny BRÅ-rapport kring sexualbrotten är inte i sikte och under tiden fortsätter våldtäktsstatistiken att fyllas på med nya siffror. Senast igår rapporterades det om en våldtäkt i en park i Göteborg. Ännu en flicka – ännu en siffra i statistiken! Hoppas att Du sover gott om natten Morgan Johansson! För att inte tala om hela sjuklövern som tyst tittat på och låtit dessa sexuella övergrepp få fortgå i två mandatperioder! Ändå ska de nu ges nytt förtroende att få leda landet?! Patetiskt!

Annonser

2 reaktioner till “Ännu ett fall av sexuell grooming i Storbritannien!

  1. Sexuella övergrepp är garanterat medvetet nedprioritrrat i Sverige.Ifall jag vore politiker och statistiken visar att befolkningsmängden stadigt går nedåt skulle jag se mellan fingrarna på vare våldtäkt.Man har iscensatt ett brutalt men effektivt avelsprogram som har till syfte att öka befolkningsmängden och därmed köpkraft och bnp.Det är ett cyniskt sätt av våra politiker att snabbt och billigt och effektivt öka folkmängden.Jag tror att jag ligger nära sanningen i mitt påstående.Du vet,ivf är en dyr,omständlig och inneffektiv metod.Sanna mina ord Jenny.Fy fan sånt pack våra politiker är som inte kunde planera bättre familjepolitik.Ursäkta det i sammanhanget milda kraftuttrycket.

    Gillad av 1 person

  2. Så länge importen fortsätter, kan jag inte tycka annat än att Makten vill ha det så här. Man accepterar åxå att flickor könsstympas och gifts bort i småskoleåldern, samt att kvinnor tvingas stänga in sej i fotsida tält!
    Är det detta Sverige vi vill ha!?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s