Tänka konstruktivt och mobilisera oss i mitten är att föredraga framför hat!

Jag har i flera inlägg på sista tiden återkommit till det faktum att polariseringen och hatet ökar ute på höger- och vänsterkanterna. I vissa fall har en del opponerat sig och menat att det hat och den rasism som jag hänvisar till ute på högerkanten är marginell eller obefintlig – särskilt i jämförelse med extremvänsterns hat. Jag har dock aldrig påstått att den ene är värre en den andra, utan bara velat belysa att problemet finns där och hela tiden växer tack vare att våra politiker fortsätter att vägra spetsa öronen och lyssna på folkviljan. Efter tjugo års strutsbeteende har människors ilska och frustration nått nya nivåer och denna ovilja från politikernas sida att hörsamma spänningarna ute i samhället gör att grytan till slut kommer att koka över för endera parten och konsekvenserna av det är verkligen inte vad Sverige behöver just nu.

På VK, den ryska motsvarigheten till Facebook där även många svenskar håller till, finns inte samma restriktioner och censur vilket gör att allt möjligt får passera. Bilder av ljushåriga ariska flickor med uppmaningar om att vi måste skydda rasen florerar på både engelska och tyska, såväl som anklagelser om att judar styr världen och är roten till allt ont samt mycket annat som jag inte känner mig komfortabel med. Igår såg jag t.ex. en bild där ett afrikanskt par var på ultraljud och på skärmen syntes det en apunge istället för en bebisbild, detta ”skämt” hade genererat många likes.

Även om vi inte pratar om specifika nazistiska organisationer, så finns dessa destruktiva känsloströmningar hos en hel del vanliga människor och därtill en vision om att vi måste kasta ut människor från Europa för att rädda kontinenten. Det är främst islam som ses som det stora hotet och jag ser dagligen inlägg här på Facebook om att vi måste kämpa till sista blodsdroppen för att bekämpa islam – ungefär som om det var en farsot. Jag vänder mig mot islams kvinnoförtryck, deras inställning till judar och homosexualitet samt de barbariska sederna, men jag är ändå inte av den uppfattningen att islam ska utrotas från Europa som verkar vara önskedrömmen hos många.

Det finns både bra och dåliga personer i alla religioner, där främst de bokstavstrogna sticker ut med sina extremistiska tolkningar av religionen (t.ex. salafism och wahabism i islams fall), men jag anser inte att man kan dra alla över en kam. Att islamiseringen av Sverige kommit så långt beror enbart på att våra naiva politiker öppnat dörren och stora famnen samt låtit regeringen infiltreras av t.ex. Muslimska Brödraskapet och Grå vargarna.

Det är inte längre någon hemlighet att politikerna krattat manegen för radikal islam som nu fått fotfäste på många håll i Sverige, vilket flera medier satt fokus på den senaste tiden. Hade man från början haft kurage att våga stå emot så hade vi haft ett helt annat samhälle idag och parallella samhällen med shariapoliser hade lyst med sin frånvaro samt okända kandidater i små extremistpartier hade inte lyckats kryssa sig hela vägen in i riksdagen med hjälp av klanen.

Jag är dock övertygad om att alla muslimer i Sverige inte vill ha ett nytt kalifat – då hade de inte lämnat sina hemländer från början. Det är en klick med religiösa fanatiker som hela tiden växer och som förstör för majoriteten. Ett hot som regeringen med sina skygglappar valt att varken se eller förstå konsekvenserna av. Sedan har vi så klart problemet med oviljan att integreras och anpassa sig till sitt nya land, men det kan vi återigen tacka våra politiker för som aldrig vågat ställa några krav på de migranter som kommer hit – istället har man böjt sig för deras krav.

Att det genom åren kommit väldigt många potentiella jihadister till Sverige och att vi i dagsläget troligen har flera vilande terrorceller, är så klart ett problem som vi inte kan blunda för länge till, men det är ett annat kapitel.

Man kan undra hur de som återkommande mässar detta budskap om att islam ska ut från Europa har tänkt sig att det ska gå till. Det går inte bara att kasta ut människor som har levt stora delar av sina liv här i landet eller kanske är födda här bara för att de tillhör en viss religion. Då närmar vi oss snart samma fenomen som med utrensningen av judarna en gång i tiden – ska alla muslimer gå omkring med trekanter på jackan så att de går att känna igen och samlas upp i interneringsläger i väntan på deportering?

Jag vill uppmana alla att istället tänka konstruktivt! Ok nu bor det muslimer här och hur kan vi få det att fungera så att vi kan leva tillsammans? Det är bättre att acceptera situationen och sedan försöka hitta en medelväg med våra barn och barnbarns bästa i åtanke. Det man måste göra är att börja ställa krav, stifta lagar och regler samt implementera dessa samt självklart strypa flödet. Att utrota radikal islam och hederskultur är definitivt prioriterat. Det är viktigt att bryta isoleringen och försöka flytta människor till andra områden. En viktig faktor är att inte placera alla migranter på ett och samma ställe som man gjort de senaste 30 åren, vilket skapat våra nuvarande utanförskapsområden.

Med nya lagar och regler samt information om vad som gäller i vårt land, så kommer troligen de som inte kan leva sekulariserat att flytta härifrån och resten anpassar sig. Så är min vision i alla fall, men jag hör själv att det låter rätt naivt. Men man måste försöka i alla fall! Istället för att lägga tid på att sprida hat så borde vi mobilisera oss i mitten och fokusera på att byta ut styret som är på väg att förgöra Sverige! Får vi inte det hindret ur vägen så kommer ett nytt kalifat inte längre att vara en ouppnåelig dröm för extremisterna!

hate

Annonser

11 reaktioner till “Tänka konstruktivt och mobilisera oss i mitten är att föredraga framför hat!

 1. Kanske det är mycket hat ute, ja. Men att leva fridfullt med islam i Europa?
  Glöm det! Det är något som många muslimer själv inte vill! Läs koranen, läs haditerna. Och sen läs några böcker/källor till i ämnet. Murray’s Strange death of Europe, Ibn Warraq’s ”Why I am no muslim” eller Storhaug’s Landsplågan Islam kan jag rekommendera.
  Islam är inte fredens religion! Kolla omkring vad som händer på ställen där islam etablerar sig. Europa, USA, Asien, Afrika…. take your pick. Öppna ögonen och sluta vara så naiv.

  Gillad av 1 person

   1. När det gäller islam, så gäller det antagligen att lyda eller att kämpa emot.
    Hur vi bli av med dem?
    Stoppa invandring, deportera alla som inte ska vara här, stoppa bidrag, behandla de lika när det gäller krav på språk, utbildning, jobbsökandet m.m. och aktiv motarbeta spridandet av islam! Inga böneutrop, ingen halalslakt. Då kommer de mest trogna att flyta av sig själv (förhoppningsvis) och landet blir mycket mindre attraktiv för andra.
    Islam är inte bara en religion. Det är också en social-, rättsväsandet-, ekonomi- och samhällsstyrande ideologi. Och det gör att man kan inte jämföra islam med vilken religion som helst. Ge muslimer frihet att utöva sin religion, men inte mer än så!

    Gillad av 2 personer

 2. Jag jobbade på ICA för en del år sedan och man packade varor till servicehandeln.Vilka butiker tror du det var som fick de gamla äggen eller den skämda frukten? föraktfullt talade man om nysvenskarna och det var alltifrån arbetaren på golvet till högre tjänstemän.Det fanns få invandrare som jobbade där då men de som jobbade där var enda som jobbade disciplinerat och snabbt.Svensken gick mest och drog benen efter sig och smaskade godis från redan lastade pallar till-gissa vilka butiker.
  En annan sak som jag vill berätta om det var när grannen sålt får till muslimer.Något hade tydligen gått fel i djurhållningen och polis var tydligen inblandade och länsstyrelse.Nåja,polisen ringde upp min granne och frågade ifall grannen saknade några får.Man antog tydligen att de får som man hittat på muslimernas gård var stulna och man hade spårat djuren via öronmärke.Fåren var lagligt inköpta vilket min granne upplyste polisen om.
  Ovanstående exempel är på vilket fördomsfullt vis invandrare och i synnerhet muslimer behandlas.Nu är det som regel krut i de flesta invandrare och vare sig ICA eller polisen sätter sig på dem hur lätt som helst.Kalla det vad du vill men det underlätta inte precis för invandraren att vilja anpassa sig när hen blir behandlad som skit.

  Gillad av 1 person

 3. Rebloggar detta på micaelsblogspot med texten,
  Vad tänker svenska folket göra för att rädda landet fö framtidens barn och barnbarns liv.
  Jag offrar gärna mitt liv om det hjälper Sverige framtid.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gilla

  1. Problemet löser sig av sig själv med tanke på svenskarnas låga födslotal.Man börjar eventuellt att ställa sig frågor när barnbarnen inte kommer och då handlar det inte om att de inte kommer på kaffe.Hehe Micael,du är oändligt mycket mer värd levande:)!

   Gilla

 4. Var tog den den svenska stoltheten vägen och var är dom svenska vikingarnas ande.
  Idag framför datorn, eller i soffan med chips och läsk.
  Rätta mig om jag har fel, men så känner jag.

  Gillad av 1 person

  1. Det duger inte att dricka vatten som innehåller rester av P-piller.Klart att den svenske vikingen förvandlas till ett viljelöst kräk.Det finns mer krut i de svenska kvinnorna än i den svenske mannen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s