I Sverige står anarkin för dörren!

Tårgasattack mot polisstation i Gävle och stor polisinsats efter att en man skjutits ihjäl utanför ett flerfamiljshus i Farsta – en helt vanlig natt i Sverige! Men ingen orkar knappt lyfta på ögonbrynen längre, istället har vi vant oss vid att landet numera balanserar på gränsen till anarki. Samtidigt försöker media invagga folk i tron att skottlossningarna minskar – i landet lagom är det bättre att sopa obekväma saker under mattan istället för att ta tjuren vid hornen!

Sverige brinner, men i Rosenbad bråkar man om vilket parti som ska få talmanstiteln och istället för att samarbeta så att man kan börja beta av landets gigantiska problem så sysslar man med blame games och mobbing! Finns det ingen högre makt som kan skaka om i lekstugan och säga att nu är det nog – ta ert förbannade ansvar för landet eller avgå?!

Vi kanske kan hyra in Putin eller Trump i några dagar så att de kan visa var skåpet skall stå!

putin

Annonser

15 reaktioner till “I Sverige står anarkin för dörren!

 1. Man har även haft problem med flera skottlossningar i Köpenhamn de senaste dagarna i området Nørrebro. Skillnaden mot Sverige är att polisen i Danmark aktivt arbetar med problemen och inte har bakbundna händer som de svenska kollegorna.
  Man sätter hårt mot hårt som polisdirektören uttrycker det. Bland annat har man infört en visiteringszon på Nørrebro, vilket betyder att polisen har rätt att visitera personer och bilar om det finns en konkret misstanke mot en person.

  Anledningen till de många skottlossningarna i Köpenhamn är att det kriminella gänget Brothas har splittrats.

  https://politiken.dk/indland/art6720832/19-årig-mand-og-to-tilfældige-ramt-af-skud-på-Nørrebro

  Gillad av 2 personer

 2. Sverige får lov att tvångsförvaltas av något mer civiliserat land.Jag har några förslag på länder som skulle kunna hjälpa oss.Det som skrämmer mig är hur man inte längre bryr sig om det våld och skit som finns.Man blir inte ens förbannad längre utan istället glad så länge man inte själv drabbas.Det är inte bra att inte bry sig men det är väl en mekanism som inträder för att inte förgås mentalt.

  Gillad av 3 personer

  1. Jag får väl tillägga att jag en gång brydde mig men sen kom Expo och gjorde livet surt och sen brydde jag mig mindre och mindre och nu bryr jag mig inte alls.Bäst att hålla god min i elakt spel.

   Gillad av 1 person

  2. Hej Rolf, man kan inte kämpa ensam. Man behöver faktiskt en grupp där man kan dela skiten och få stöd. Hitta eller sammanställa en sån grupp är dock inte enkelt.
   Den ensamma vargen dör…

   Gillad av 2 personer

  3. Denna mekanism att inte längre bli förbannad utan att acceptera det som inte drabbar en själv kallas för ”Learned Helplessness” (inlärd hjälplöshet)av psykologer som studerat fenomenet.
   I och med detta sätt att ignorera de följder av sin politik så kan man få flertalet av de drabbade att acceptera mer och mer av vansinnets följder…

   Gillad av 2 personer

   1. Utan makt har man ingen rätt så varför bry sig? Inte ens SD med ändå nästan 20 procent får något att säga till om,förmodligen.Jag röstade på SD 2010 2014 men SD drog sig alltför långt högerut för att passa mig.Det finns annat också hos dem som retar mig men avgörande var deras senaste fyra år i riksdagen där man tog ställning för fortsatt obegränsade vinster i välfärden.Det gillar inte alls.

    Gillad av 1 person

 3. Någon sa precis här om att jag bryr mig för mycket om saker jag inte kan styra över, så att jag faktiskt mår dåligt över det. Tror det vore bäst (för mig) att släppa allt. Men om alla som engagerar sig skulle tänka så, hur blir det då 😦

  Gillad av 3 personer

  1. Jag måste äta och att på riktigt bry sig om allvarliga saker kan ha ett orimligt högt pris.Det har jag fått betala,aldrig mer jag lyfter ett finger för någon.Aldrig mer.Vi har reglerade myndigheter som lyder under strikta regelverk och sen har vi Expo som i vissa stycken har mycket större befogenhet men som inte lyder under något som helst regelverk.Margot Wallström anklagade Saudiarabien för att ha privata organisationer som slog ner på politisk opposition.Hon tänkte nog inte på att precs samma existerar i Sverige.

   Gilla

 4. Och jag vågar påstå att det inte finns svenska ungar som gör sånt, eller ytterst få i värsta fall, men unga män från icke-europeiska kulturer. Och om svenskarna inte vaknar, tar av sina glasögon med nyckelhål-syn så kommer dessa grupper och kulturer att helt dominera samhället snart. Då får du gå runt i hijab, Jenny och Rolf får gå runt i klänning med stickat mossa och skägg.

  Gillad av 1 person

  1. Bara kjolen inte är gjord av kameltagel.Nä men jag tror inte att genomsnittmuslimen är så ideologiskt medveten.Det är de här fanatiska individerna som tvingar,hotar och lockar som är farliga.Hanif Bali påstår ju att medelmuslimen mest struntar i den radikala delen.Han bör väl veta? Man använder väl sin religion så som en del av oss använder vår tror jag.

   Gillad av 1 person

   1. Jag kommer själv från ett land där islaminflyttandet har vuxit sig starka under decennier. Visst är det en del fanatiker, men de får aktiv stöd av de ”vanliga”, trogna muslimer i det allra mesta, liksom syn på kvinnor, icke-muslimer och dödandet av olika anledningar, samt spridandet av islam till varje pris. Det finns ingen radikal islam. bara islam. Den tysta majoriteten, om det ens är majoriteten, är inte relevant.

    Gillad av 2 personer

  1. Om vi inte bromsar islam, så tar den över. Enkelt och klart.
   Så enligt mig måste vi göra allt vi kan för att minimalisera den islamitiska inflytandet. Om det innebär att bli av med de som vill sprida islam till varje pris…. Ja.
   En muslim som vill ha sin religion… fine. Gör det hemma men låt andra vara ifred. Gäller varje religion för min del. Men islam stannar inte där. Koranen är ganska tydligt. Och enligt trogna muslimer som finns det bara 1 koran och bara 1 tolkning.

   Gillad av 1 person

  2. Det som behövs är att så många som möjligt går ut på gator och torg och protesterar, men vi måste vara omkring 100000 personer för att vi skall kunna göra våra röster hörda.
   Som jag ser det nu, är det en utopi. Men vem vet när bägaren rinner över för medelsvensson.
   Rebloggar detta på micaelsblogspot

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s