Trump uppfyller sina vallöften om en mer strikt migrationspolitik – meanwhile in Sweden…

Igår deklarerade den amerikanska senatssekreteraren Mike Pompeo att USA kommer att skära ned på antalet migranter som man tillåter att komma in i landet till 30.000 för år 2019, ett drag som fått kritik och fördömande ord som ”skamligt” samt ”förskräckligt” används för att beskriva beslutet.

Redan i år tar USA emot färre migranter – taket ligger på 45.000, vilket är nästan hälften så många som man tog in i landet år 2016.

President Donald Trumps valkampanj gick bland annat ut på att lova en mer strikt migrationspolitik och hans administration har genom otaliga beslut det senaste året drivit igenom en hårdare linje. Enligt Reuters analys av regeringsdata har antalet muslimska migranter nu minskat med en tredjedel i jämförelse med läget för två år sedan och procenttalet för européer har istället tredubblats.

Det amerikanska folket har tänkt till innan de gick till valurnorna helt enkelt och nu skördar de frukten av sitt beslut och kan känna sig nöjda med en stark ledare som ser till deras intressen och trygghet främst, till skillnad från hur folket i Sverige agerar där en majoritet av utlandsfödda medverkar till att den rödgröna dominansen aldrig kommer att brytas och utöver det ett gäng drönare som röstar på de som serverar bäst valfläsk, varpå landet sakta men säkert bryts ned till en bananrepublik. Se bara på de frapperande uppgifterna om hur vi har haft öppna gränser i alla år som rapporterades igår – Sverige är ett skämt och styrs av inkompetenta dårar medan folket ser på!

Man får det man röstar på så grattis Sverige – nu väntar flera år av lågkonjunktur, hög grov kriminalitet, otrygghet för främst kvinnor och barn, skolor som fortsätter prestera undermåligt, ännu sämre sjukvård och framförallt ännu fler migranter och deras anhöriga som ska tas om hand och försörjas av oss skattebetalare, medan vi vanliga medborgare får stå åt sidan! Detta kan vi tacka våra giriga makthavare för som bär hundhuvudet i alla väder!

Följden blir densamma oavsett vem som håller i taktpinnen eftersom Löfvén ämnar regera med Miljöpartiet och eventuellt ta stöd av Vänsterpartiet och Centerpartiet samt Kristerssons Allians består av bland annat just Centerpartiet. Men klaga för all del inte herr Svensson – Du har öppnat Pandoras box och nu får Du ta konsekvenserna eller flytta!

https://www.aljazeera.com/news/2018/09/slashes-number-refugees-admit-30000-180917225659912.html

greed

 

Annonser

13 reaktioner till “Trump uppfyller sina vallöften om en mer strikt migrationspolitik – meanwhile in Sweden…

 1. Dystert! 45000 i det till ytan stora landet, kanske något Sverige borde ta efter…nä just det, glömde…Vi är ju via politikerna hela Världens socialtjänst!!! Hade vi inte varit det hade vi haft en bättre skola, inga vårdköer, kanske tandvård till samma kostnad som sjukvård, vi hade självklart haft färre gruppvåldtagna kvinnor, och bilbränder hade vi inte hört talas om. Att få jogga ute på kvällarna hade ingen varit rädd för. Idag är jag bitter, men det märks inte så tydligt va? 😉

  Gillad av 4 personer

 2. Det är den stora invandringen till USA som har gjort att landet är just biggest in the world.Man har till skillnad mot tex Kina tvingats importera begåvning och entrepenörsanda.Medelamerikanen är lika begåvad som muntergöken Trump.
  Steve Jobs är ett lysande exempel på det.

  Gilla

   1. Hmm,har man utvecklat selektiv immigration egentligen? Jag vill minnas att man stoppat immigration från hela länder.Men jag vet ju inte.

    Gilla

   1. Enligt massmedia lever han på sin fars arv.Uppfattar du honom som särskilt smart? Obama var listig och förmodligen smart som jämförelse.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s