Sverige måste införa burkaförbud – allt annat är ett svek!

När jag var inne och läste nyheter på Al Jazeeras sida så fick jag syn på denna bild som härrör från en nyhet om Pakistan om att man ska godkänna medborgarskap för bland annat afghaner. Men det som jag reagerade på var inte nyheten i sig, utan kvinnornas klädsel! Eller är det kvinnor överhuvudtaget därunder? Kan de se ordentligt och läsa saker? Förfärligt!

Det är här är första klassens kvinnoförtryck och ett mycket talande exempel på varför vi i Sverige måste införa burkaförbud precis som i Danmark. Alla ska visa sina ansikten och om man vägrar får man flytta till ett annat land där man ser mer välvilligt på förtryck av det täcka könet! Att vi i Sverige aktivt ser på när små flickor skolas in i kvinnoförtryck är inget annat än en praktskandal!

Sverige feministiska regering stödjer indirekt barnäktenskap, kvinnlig könsstympning, tvångsgiftermål samt kvinnoförtryckande klädsel på kvinnor och unga flickor i och med att man inte lyfter ett finger för att agera! Nu har en stor del av befolkningen gett denna rödgröna soppa förnyat förtroende gudbevars! Alliansen är inte mycket bättre – de har inte gjort något större väsen av sig för att motverka utvecklingen. Svikare hela bunten!

burka extra

7 reaktioner till “Sverige måste införa burkaförbud – allt annat är ett svek!

  1. Instämmer till 100 % med dig.
    Sverige måste införa burkaförbud, allt annat är en skam för hela den civiliserade världen, där Sverige ingår ( men ibland undrar jag om det är så )
    Rebloggar på micaelsblogspot

    Gillad av 1 person

  2. Tyvärr går det åt fel håll och kvinnor trängs ut från arbetslivet.Redan idag har kvinnor svårt att arbeta som lärare.Vi hör inte så mycket om det för det är skamfyllt att förnedras av eleverna och kan uppfattas som att man som kvinna inte klarar sitt jobb när man kallas för hora med mera.Respekten från elever från en viss bakgrund är noll.Svenska kvinnliga lärare kommer inom snar framtid inte att kunna arbeta som lärare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s