Det mest effektiva sättet att stoppa klankriminalitet: Deportering!

En av de mest kända kriminella personerna i Tyskland, ”Nidal R”, blev nyligen skjuten mitt på ljusa dagen inför sin familj. I helgen skedde begravningen och konsekvenserna av Nidals död är inte möjlig att förutse i dagsläget. Med anledning av händelserna publicerar den tyska tidningen Die Welt ett mycket intressant debattinlägg om hur man ska komma tillrätta med klankulturen och dess inblandning i gängkriminalitet.

”I kampen mot klankriminalitet måste staten ingripa mot de kriminella där det svider mest – det vill säga pengarna. Fängelsestraff gör att familjerna låses in, men den mest effektiva metoden för att förstöra strukturen är deportering.

Alla arabiska klanmedlemmar har mycket smarta advokater som de betalar väldigt bra. En sak är dock säker, den gyllene eran för arabklanernas advokater har nått vägs ände eftersom inte bara polisen är intresserade av organiserad brottslighet numera -efter flera år har nämligen även senaten börjat vakna.

Fängelsestraff burar in dem, men bredvid sitter nästa soldat redo. Men om helt plötsligt fastigheter och bilar blir konfiskerade kommer brotten att bli menlösa och försök att bygga en Svensson-tillvaro med smutsiga pengar kommer att misslyckas.

Men den allra bästa metoden för att demolera klanerna är deportering. Många, men inte alla klanmedlemmar är födda i Tyskland. Nästan alla familjer kom ursprungligen från Turkiet, flyttade från fattigdom till Libanon och därifrån till Tyskland. Att fastställa en nationalitet är inte lätt, men oavsett verkar något vara på gång i Libanon och man har nyligen utfärdat papper om möjlig repatriering. Det måste finnas en riktig överhängande rädsla hos gängen att hamna inför rätta och riskera deportering!”

Detta är självklart också det enda rätta att göra här i Sverige, där gängkriminaliteten tagit över fullständigt på många håll och poliserna står handfallna. Utvisning av hela klanen om man begår brott! Det kommer att få effekt och agera som avskräckande exempel. Tyvärr tror jag dock inte att Sverige någonsin skulle kunna genomföra en sådan lagstiftning – inte så länge vi har nuvarande sju partier som dikterar villkoren.

https://www.welt.de/debatte/kommentare/article181546858/Ueber-Clanverbrechern-muss-das-Damoklesschwert-der-Abschiebung-haengen.html

r nidal

3 reaktioner till “Det mest effektiva sättet att stoppa klankriminalitet: Deportering!

  1. Det är oerhört farligt att låta den organiserade kriminaliteten få breda ut sig.De bygger upp förmögenheter där de kan muta politiker,tjänstemän och kan skaffa sig de bästa advokaterna så ja,nolltolerans från första början.De får aldrig bli en maktfaktor i samhället.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s