Det här är inte nog – svenska folket måste kräva mer av makthavarna!

Idag på träningen kände jag mig inte som den vanliga superkvinnan som brukar flyga fram, utan det fanns något i bakgrunden som inte gick att sätta finger på – en känsla av otillfredsställelse och jag vet mycket väl vad det grundar sig i, nämligen det politiska dödläget och sveket mot så många väljare. Det känns som att man vill skrika högt: -DET HÄR ÄR INTE NOG!

Jag är inte medlem i SD och faktum är att jag tvekade på vad jag skulle rösta på ända fram till de sista två veckorna före valet. Det finns nämligen inget parti som känns klockrent, men SD tar upp de kärnfrågor jag brinner för och som övriga partier ryggar för så därav att jag  tycker att de ska få en ärlig chans att få vara med och styra landet.

Som en liten människa känner man sig så maktlös över att inte kunna göra något – att bara behöva accepter att bli överkörd! Jag tror inte att jag är ensam om denna känsla och det vi borde göra är att gemensamt genomföra en protestaktion utanför Rosenbad och se till att politikerna i sjuklövern lyssnar till folket. Det här handlar i grund och botten inte bara om de som har röstat på SD, utan alla gamla som unga som känner att det är nog nu – landet måste styras med ansvar, det är verkligen ingen lekstuga som vissa tycks tro! En lågkonjunktur är på väg att driva in och det gäller att samla styrkorna och ligga steget före, fokusera på att lösa de primära problemen samt se till att vi kommer ut på andra sidan någorlunda helskinnade. Att slösa bort tiden på att sitta i sandlådan och bråka om spadarna är bara patetiskt och visar på deras avsaknad av begåvning och ledarinstinkter.

Dessvärre tror jag inte att vi kan samla fler än några hundra och det är inte nog för att väcka gehör. Svensken är inte ett protesterande folk – se bara på demonstrationerna mot våldtäkter och sexuella övergrepp mot kvinnor som borde engagera människor från alla led, men inte ens där blev det särskilt stort deltagande. Runt om i samhället ser man att människor har accepterat situationen och nu går vidare med sina liv, samtidigt som de förväntar sig att makthavarna ska leda dem rätt och uträtta de underverk som de har lovat. Jag vet faktiskt inte vad som krävs för att få människor att reagera – möjligtvis om det blev inbördeskrig.

Så vad kan vi göra förutom att skrika i kudden? Jag tror att vi får fortsätta att prata med våra medmänniskor, hålla igång debatten, arbeta för att krossa åsiktskorridoren, stå emot de hotande censurlagarna och även fokusera på våra barn genom att ingjuta hopp, trygghet och kunskap i deras unga sinnen. Prata med dem och upplysa dem om vad som sker i landet så att de blir starka individer som vågar stå upp när det är deras tur att ta kampen för moder Svea. Risken är annars att de blir ännu en hjärntvättad generation som är villiga att ledas till slakt som en skock med oskyldiga lamm.

Någon gång ska vi bryta vänsterns järngrepp om landet och förpassa extremistpartierna samt vänsterlobbyn så långt bort från maktens boningar som möjligt –  blir det inte vi så kanske våra barn kan göra det vi har misslyckats med!

cant

Annonser

En reaktion till “Det här är inte nog – svenska folket måste kräva mer av makthavarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s