19-årig flicka kidnappad och gruppvåldtagen i Indien!

Polisen i norra Indien jagar tre män som misstänks ha kidnappat, drogat och våldtagit en flicka som var på väg till skolan. Den 19-åriga studenten blev bortförd från en busshållplats i onsdags och förd till en by i staten Haryana, där hon attackerades av ett tiotal män. Hon dumpades senare i en by 145 kilometer från New Delhi.

Flickan har fått skador på ryggen, axlarna och könsorganet, men är i stabilt skick på ett sjukhus. En belöning på 100.000 rupier är utlyst till den som kan erbjuda information som leder till att de tre efterlysta männen arresteras.

Det har varit många protester i Indien det senaste året mot sexuellt våld mot kvinnor. År 2016 rapporterades över 100 våldtäkter på kvinnor och flickor per dag i Indien, men myndigheterna misstänker att det är många fler fall som inte anmäls. I april i år beslutade regeringen att införa dödsstraff för våldtäkt på barn under 12 år. Enligt Amnesty International fortsätter kvinnors otrygghet i Indien att vara ett stort problem.

I Sverige är vi i full färd med att importera denna våldtäktskultur och än så länge är vi inte uppe i 100 våldtäkter per dag, men om den här negativa spiralen får fortsätta utan att man agerar nämnvärt så är det tyvärr ingen omöjlighet lagom tills mina döttrar blir tonåringar. Hittills har ingen politiker tagit sitt ansvar och brytt sig om den skenande våldtäktsstatistiken i Sverige där unga flickor till och med har tagit sina liv efter fruktansvärda övergrepp, så att de skulle börja nu har jag ytterst svårt att tro. Men tydligen vet en stor del av svenska folket mer än mig – åtminstone om man ska tro på valresultatet!

https://www.independent.co.uk/news/world/asia/india-gang-rape-student-kidnapped-drugged-haryana-police-arrested-a8539351.html

india-gang-rape.jpg

Annonser

2 reaktioner till “19-årig flicka kidnappad och gruppvåldtagen i Indien!

  1. Vi är väl inte uppe i 100 rapporterade våldtäkter per dygn men det finns nog ett mörkertal som inte är försumbart,det tror jag.Läste om att det på Södersjukhuset i Stockholm var kö till mottagningen för våldtagna.Kö!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s