Trots fokus på valresultatet fortsätter Sverige att brinna i bakgrunden!

Idag ska vi då slutligen få veta valresultatet eftersom Länsstyrelsens kontrollräkning förväntas bli färdig. Att det kommit in över 30 anmälningar om valfusk, att man konstaterat att SD:s valsedlar stals från vissa röstlokaler, att Postnord tappat bort en säck med röstsedlar och att danska valobservatörer rapporterat om oegentligheter ligger i bakgrunden och pyr, men i dagsläget vet man inte om det kommer att påverka utgången.

Det vi vet är att det rödgröna blocket blev störst med ett mandat i det preliminära valresultatet som blev klart igår, att Sverigedemokraterna har vågmästarrollen och kan fälla varje regeringsunderlag som inte vill samarbeta, att Löfvén sträckt ut handen åt Lööf och Björklund och om Socialdemokraterna avser att bilda regering med Vänsterpartiet så räcker det att Centerpartiet ansluter för att det ska vara klappat och klart.

Denna valrysare har tagit fokus från allt annat den senaste veckan, men den som har ögonen med sig har ändå kunnat notera att det har brunnit bilar, att det har varit knivhuggningar, misshandel och rån, att det skett våldtäkter samt att vården fortsätter att gå på knäna vilket får till följd att allvarligt sjuka människor drabbas – vissa mer än andra samt att migranter fortsätter att strömma över Medelhavet med många onödiga dödsfall som resultat och så klart att EU-parlamentet agerat diktator och röstat igenom en IT-lag som är förödande samt gett Ungern på moppo för att de har bevisat att det går att stoppa migrationen.

Trots alla fakta på handen valde en stor del av svenska folket ändå att lägga sin röst på de partier som förorsakat det kaos vi nu genomlever. Ett visst röstfusk må ha skett och Socialdemokraterna har kört ful-spel in i det sista genom en extrem valpåverkan i utanförskapsområdena, men vissa siffror talar ändå sitt tydliga språk och att Centerpartiet samt Miljöpartiet ändå fick starkt stöd från utlandsrösterna är förvånande. Men det är klart, många är väl PK och lever i sin filterbubbla där man tror att Sverige faktiskt gör en humanitär insats genom att hjälpa få människor utan skyddsskäl på plats i Sverige, vilket får till följd att man urholkar hela välfärdssystemet, istället för att hjälpa tusentals människor på plats i konflikt- och närområdena. Troligtvis har ingen av dem besökt våra utanförskapsområden de senaste åren för att se hur illa det faktiskt är ställt och när vi ser kvinnoförtryck ser de religionsfrihet och mångfald.

Många säger att det här ändå inte är så tokigt, för nu kan Löfvén verkligen köra landet i botten så att svenskarna slutligen vaknar upp och röstar rätt år 2022 – men för mig är fyra år en olidligt lång tid med detta vanstyre. Ett orosmoln i bakgrunden är att det föreligger en risk för att Centerpartiets Annie Lööf blir statsminister – jissenes! Det faktum att hon var på Bilderbergmötet och att samtliga svenska politiker som har deltagit i det mötet senare har blivit statsminister, är något som jag försöker tänka bort. Hoppet är det sista som dör sägs det och jag hoppas på nyval, alternativt att Sverigedemokraterna står vid sitt löfte att fälla varje regeringskonstellation som inte vill samarbeta!

filterbubbla.jpg

En reaktion till “Trots fokus på valresultatet fortsätter Sverige att brinna i bakgrunden!

  1. Löfven har väl också varit där vill jag minnas men jag tror att Lööf har fördel som kvinna att få äran att bli sveriges första kvinnliga statsminister.Bilderberg fixar det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s