Stigmatiseringen börjar tidigt!

Det är inte bara bland vuxna som valresultatet och partierna diskuteras. En stor del av de äldsta barnens klasskamrater i lågstadiet verkar influerade av sina föräldrar och har redan sin uppfattning klar om ett visst parti – nämligen Sverigedemokraterna *surprise*!

Jimmie Åkesson jämställs med Hitler. SD är ”sämst” medan Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet samt i viss mån Moderaterna är bäst. Något barn menade att om SD vann skulle dennes far vara tvungen att lämna landet etc.

Ja ni hör själva – stigmatiseringen börjar tidigt och mobbning av ett demokratiskt invalt parti är helt ok eftersom vuxenvärlden sänder signalerna och bekräftar denna behandling av andra. Inte konstigt att det ser ut som det gör i Sverige och mobbning i skolan samt numera även sociala medier är utbrett!

Det är verkligen synd att SD inte gick bättre i valet så att övriga partier hade tvingats ta med SD i en regering och därigenom lärt sig att samarbeta samt diskutera med meningsmotståndare. Att som nu strunta i de demokratiska principerna och köra över en stor del av befolkningen, är helt oacceptabelt!

nyhet_vanligmobb_130405

Annonser

7 reaktioner till “Stigmatiseringen börjar tidigt!

 1. Det borde vara strängligen förbjudet att diskutera politik på skolans område.Du kan tänka dig hur lärarna spetsar öronen för att bestämma sig för vilka elevers föräldrar som är goda resp onda.En kryptisk anteckning i elevens journal skulle jag mycket väl kunna tänka mig att man inför.Angiverisanhället jobbar tyst men effektivt.Tvi!

  Gillad av 3 personer

 2. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Propagandan har gått alldeles för långt. Går det att stoppa indoktrineringen ? Det tidigare välmående Sverige har raserats på grund av okunniga politiker, Vår omvärld är RÅ och våra naiva okunniga politiker inser inte att de har släppt in odemokratiska krafter i ett så tidigare blomstrande demokratiskt land fyllt av framtidsvisioner.
  Tack Jenny för att vi pensionärer fick en inblick vad det gäller alla våras barn som är en framtid för Sverige.
  Mvh Olof Lundqvist (medarbetare på Ulsans)

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s