Det var då!

Per-Albin Hansson, som delvis medverkade till idén om ”Folkhemmet”, vänder sig nog i graven flera gånger om när han ser hur illa ställt det står till med det land som han var med och byggde upp.

En gång i tiden stod Socialdemokraterna för något bra, men sedan den dagen man tillät vänsterinfluenserna att få fäste har det bara gått utför. Det är fascinerande att så många över 65 år inte ser vad som har hänt, utan istället fortsätter att se till att de rödgröna störtar oss i fördärvet.

Fyra år till med Löfven och Ygeman vid rodret kan bara leda oss käpprätt åt helvete och frågan är om vi någonsin kommer att lyckas ta oss ur den väntande lågkonjunkturen med deras ”hjälp”!

FB_IMG_1536909185281

Annonser

12 reaktioner till “Det var då!

 1. Ja detta e inte klokt 😭.Man blir bestört av att alla svenskar inte ser vart de barkar.O bara röstar på samma partier år efter år för de jorde deras föräldrar.De e så jävla sjukt 👎🙄

  Gillad av 2 personer

 2. Den dagen svenska folket inser vad som kommer att hända, är det många år försent att agera.
  Den delen av det sovande folket sover fortfarande, tyvärr.
  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gillad av 1 person

  1. Hade man gett sossarna ordentligt stöd så hade samhällsbygget kunnat återupptas med full kraft.Sossarnas ideologi om ett jämlikt samhälle har inte förändrats.Tyvärr kommer förfallet i Sverige att fortsätta tack vare att S nu tvingas att kompromissa med kanske riksdagens två värsta partier,Mp och C.

   Gilla

 3. Jag tror att ifall svenska folket hade fortsatt med att ge socialdemokraterna starkt stöd så hade man sluppit att släppa in vänsterliberala partier såsom MP och kanske nu C. Socialdemokratin gjorde det så bra för den vanlige svensken att hen inte längre ville vara solidarisk i det fortsatta ekonomiskt jämlika samhällsbygget.Den svenske arbetaren blev girig och gick på högerns fagra löften om att få det ännu bättre.Resultatet ser vi,klyftorna har bara ökat och missnöjet gror och SD växer i alla samhällsklasser för alla har fått det mer eller mindre sämre.Arbetaren bet sig i svansen och nu sitter de och värmer sig med offerkoftan.Där kan de sitta tills de möglar.

  Gilla

 4. Konklusion=det var inte socialdemokraterna som svek folket utan folket som svek socialdemokraterna.Svek kostar och det blir till att betala i ytterligare fyra år.

  Gilla

   1. Visst är de urkassa men orsaken är ju sviktande stöd som tvingat både alliansen och socialdemokrater att ta stöd av Mp.Så ja,lösningen ligger kanske i att höja riksdagsspärren sex procentenheter till tio.Jag vet inte men svaga majoriter är ju dåligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s