Ungern får betala ett högt pris för att de har stått upp för sitt land och sina medborgare!

Ungern har ståndaktigt stått på sig mot EU-monstret och hållit fast vid linjen att man inte tänker ha öppna gränser så att ekonomiska migranter kan strömma in i landet. Detta beslut har sitt pris och idag straffades Ungern för sitt kurage när Europaparlamentet röstade för att utlösa EU: s allvarligaste disciplinära förfarande mot Ungern, vars regering man anser utgör ett ”systematiskt hot” mot demokrati och rättsstatsprincipen. 448 ledamöter godkände rapporten och Sverige var föga förvånande ett av de länder som röstade för. Dock röstade Winberg från Sverigedemokraterna emot! Härnäst kommer Europadomstolen att besluta i ärendet.

Ungerns utrikesminister Peter Szijjártó kommenterade utfallet så här:
-”Det här är helt klart en hämndaktion av politiker som är för migration. Ungern och det ungerska folket har dömts för att vi har bevisat att migration inte behövs och kan stoppas. Resultatet av omröstningen var svekfullt och nedlagda röster borde ha räknats som röster mot antagandet av betänkandet enligt europeiska avtal. Den ungerska regeringen kommer att studera rättsliga möjligheter. Europaparlamentets beslut är ett tydligt bevis på att pro-migrations-politiker har en massiv majoritet i parlamentet. Omröstningen har tagit bort alla tvivel om att Europaparlamentets socialdemokrater och liberala parlamentariker som har röstat för att fördöma Ungern, förberedde en pro-migration-koalition efter maj nästa år när det är val till Europaparlamentet, i syfte att tillåta blocket att pressa fram en pro-migrations-policy efter valet så att kontinenten kan blir översvämmad av migranter. De visste att Ungern aldrig skulle acceptera dessa lagar och det bidrog till att man idag röstade mot Ungern.”

Om några månader är det dags för oss att gå till valurnorna igen – denna gången gäller det EU-valet och där gäller det att rösta för den linje som Ungern tillsammans med övriga Visegradsländer, Österrike och Italien förespråkar. Det är vår chans att påverka den europeiska politiken och den måste vi ta – det kan vara det sista halmstrået för att rädda kontinenten! Då kommer vi inte att vara ensamma, för det är många som har fått nog i Europa och till skillnad från svenskarna så fegar man inte ur när det väl gäller!

peter.jpg

Annonser

En reaktion till “Ungern får betala ett högt pris för att de har stått upp för sitt land och sina medborgare!

  1. Skall bli intressant att se ifall man lyckas rätta in Ungern i ledet.Detta var första steget sen väntar ekonomiska sanktioner.Men visst kan förutsättningarna ändras vid eu-valet så eventuellt brådskar det att klämma åt det Orban och det ungerska folket.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s