Sverige är på väg ur askan i elden!

Idag räknas de sista förtidsrösterna och efter det kan det stå klart vem som blir det största blocket. Trevande händer sträcks dock redan ut både här och där mellan blockgränserna, samtidigt som Ulf Kristersson (M) håller låg profil och aktivt visar att han inte är villig att ta rodret. Socialdemokraterna å sin sida fortsätter smöra för Centern och Liberalerna som officiellt säger att man inte är intresserad, men vi minns alla hur Göran Persson (S) en gång i tiden sa nej i flera dagar för att slutligen säga ja till statsministerposten – tänk så lätt ett nej blir ett ja. Ebba Busch Thor (KD) har nu deklarerat till Löfvén att kravet är att hela Alliansen skall bli inbjuden till samtal och inte enbart C och L. Där har vi alltså ännu en som är sugen på en ministerpost – strunt samma vilken färg regeringen har.

Jag tycker att det är under all kritik att Alliansen inte tar sitt ansvar inför sina väljare! Här har man chansen att avsätta Löfvén och den regering som man påstår sig ogilla å det grövsta efter alla år de misshandlat landet, vilket man skulle kunna lyckas med om man sätter sig vid förhandlingsbordet med Sverigedemokraterna. Men prestigen och egoismen är starkare än pliktkänslan gentemot väljarna och landet, så därför väljer man hellre att sätta sig i opposition i fyra år till. De senaste fyra åren har den så kallade oppositionen varit i princip osynlig och Löfvén med anhang har kunnat köra på i sin egen takt – Sverige behöver sannerligen inte fyra år till av den varan, lika lite som vi behöver en regering med Vänsterpartiets inflytande!

Jag har under de senaste månaderna med glimten i ögat sagt att politikerna i sjuklövern saknar ryggrad, men nu har jag verkligen fått bevis för det! Förfärligt och det måste vara många Moderatväljare som känner sig blåsta på konfekten när man inser att partiets ”starke man” egentligen var en lealös nickedocka som bara vill vara alla till lags. Vill det sig riktigt illa ser vi Anders Ygeman som statsminister inom en snar framtid med Annie Lööf eller Jonas Sjöstedt som vice statsminister. Ur askan i elden har aldrig varit mer talande!

cris

Annonser

4 reaktioner till “Sverige är på väg ur askan i elden!

  1. Precis,vi har skojat om att de saknar ryggrad men nu är det bevisat.Kristersson är en mes och jag slår vad om att han kommer att gå ut med att han ”släpper fram Annie Lööf som statsminister av jämlikhetsskäl” Sveriges första kvinnliga statsminister,typ.

    Gillad av 2 personer

      1. Det ser man att alla som varit där puschas hårt av bland annat media.Ja hon har säkert starkt stöd från Bilderbergarna.Nä,slump tror inte jag heller.Hur är det möjligt att de kan ha ett sådant inflytande på svensk politik? Det övergår mitt förstånd och långt in på grannens.Sverige är ett perfekt land att genomföra experiment med.En foglig befolkning.Även små experiment syns tydligt i vår till antalet lilla befolkning.Ett välorganiserat samhälle som snabbt kan registrera avikelser osv.Vi deltar i fortlöpande experimen det är jag övertygad om.Nåja,nu har man sett hur en vidlyftig invandring snabbt slår sönder samhällets viktiga delar.Man lär sig på vår bekostnad.Tvi vale säger jag!

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s