Våldtäktsmisstänkt man som identifierade sig som kvinna begick nya brott på kvinnofängelset!

En man i England, som misstänktes för att ha begått tre våldtäkter, identifierade sig som en kvinna och kallade sig för Karen. Enligt de brittiska fängelsereglerna skall man få avtjäna sitt straff på den enhet som bäst överensstämmer med den misstänktas uttryckta könstillhörighet och inte deras biologiska kön, vilket medförde att mannen ifråga skickades till ett kvinnofängelse.

Inom loppet av några dagar begick han fyra nya sexuella övergrepp mot kvinnor i New Hall-fängelsets kvinnoavdelning och nu har den brittiska kriminalvården varit tvungna att be om ursäkt för händelserna och även justitieministern har beklagat saken. Mannen ifråga är nu överförd till en avdelning för män.

Historien påvisar de problem som kan uppstå när det fysiska könet krockar med identitetspolitiska beslut.

Enligt tidningen The Times, som har analyserat anmälningarna av sexuella övergrepp och kränkningar som begås i bland annat simhallars och idrottshallars omklädningsrum, visade det sig att 90% av de anmälda övergreppen skedde i omklädningsrum som båda könen har tillgång till, medan resten begås i könsavskilda omklädningsrum.

Intressant historia som vi i Sverige borde ta lärdom av där genuspedagogiken, gemensamma toaletter och total upplösning mellan könen förespråkas!

https://politiken.dk/udland/art6695733/Voldtægtsanklaget-mand-blev-anbragt-i-et-kvindefængsel.-Det-gik-galt

kön.jpg

Annonser

En reaktion till “Våldtäktsmisstänkt man som identifierade sig som kvinna begick nya brott på kvinnofängelset!

  1. England är ett förlorat land i alla avseenden.Jag slår vad om att ifall man skulle övergå till högertrafik så hade man tagit det i etapper enbart för att inte kränka någon.Högertrafik mån-ons och vänstertrafik tor-sön och sen gjort en utvärdering..Det landet är lost in stupiditity.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s