Sjuklövern riskerar att öka polariseringen i landet ännu mer genom sitt oansvariga agerande!

Svensk media dryper just nu av ”experter” och ”förståsigpåare” som ska uttala sig om vilken regering vi förväntas få. Det hetaste tipset just nu är att det inte är Sverigedemokraterna som är vågmästare längre utan Centerpartiet och Liberalerna. Jag har sagt det tidigare idag och jag säger det igen – Annie Lööf må säga officiellt att hon inte kommer att samarbeta med Löfvén, men vänta bara tills M vill närma sig SD för att ha en chans att bilda regering, då klipper hon och Björklund direkt och ansluter sig till Löfvéns anhang. Läser man däremot internationell media så skriver alla tidningar att högerpartiet Sverigedemokraterna är de stora vinnarna. Vi får se – det är som en enda stor dokusåpa just nu!

Det vi sett så här långt är att partiledarna som förväntat arbetar för att aktivt utesluta SD från makt återigen och troligen bildar man DÖ 2.0. Detta kommer att orsaka stor ilska hos landets befolkning och spä på polariseringen ännu mer. Det verkar nästan som att det är precis vad sjuklövern vill – göda hatet och politikerföraktet!

Som jag rapporterat om tidigare är det oroligt i tyska Chemnitz efter att en 35-årig tysk-kubansk man knivhöggs till döds av en migrant för över en vecka sedan. Efter att en 22-årig tysk man dödats i lördags i den östtyska staden Köthen, efter ett bråk med två afghaner, har oroligheterna nu spridit sig dit och igår hölls stora demonstrationer där hundratals demonstranter från högerextrema grupper marscherade genom staden och bland annat skrek ”nationell socialism nu”. Det hela organiserades med väldigt kort varsel genom sociala medier och flera välkända personer från tyska högerextrema grupper deltog i demonstrationen.

David Köckert, ledare för den anti-islamistiska gruppen Thügida, var en av talarna och han uppmanade till motstånd och beskrev händelserna kring offrets död som ett ”raskrig mot det tyska folket”.

Polisens utredning har visat att offret inte dog av de direkta skador han ådrog sig i attacken, utan av ett tidigare känt hjärtfel. Demonstranterna menar dock att media ljuger. Två afghanska män, 18 och 22 år gamla, har arresterats i samband med incidenten och sitter i förvar.

Det våra svenska politiker inte förstår är att Sverige är farligt nära att hamna i samma sits som i Tyskland om man inte skärper till sig. Att stämpla ett demokratiskt parti som har suttit i riksdagen i åtta år som rasistiskt och nazistiskt samt vägra att både samtal och samarbeta med partiet ifråga bidrager till att skapa ännu mer konflikt. Man löser problem genom att samtala – inte bete sig som en trumpen 2-åring! Det man även gör nu är att trampa på alla de väljare som vill att SD ska få mer makt att kunna agera. Det finns inget demokratiskt överhuvudtaget i deras beteende och om man inte aktar sig så kommer man att tända gnistan istället för att släcka den!

farright.jpg

3 reaktioner till “Sjuklövern riskerar att öka polariseringen i landet ännu mer genom sitt oansvariga agerande!

  1. Problemet är bara att det inte är möjligt att ha samtal med islamister eller deras kompisar, vänsterpolitikska PK-mobben.
    Det är verkligen dags att vi inser att Islam är inte fredens religion. De är här för att ta över!! Att erövra Europa. Och de får all hjälp av dessa PK(kulturmarxistiska)-idioter. Båda eftersträvar en totalitär ideologi och båda vill se västvärlden dö.

    Gilla

  2. Jenny du skriver att att ett DÖ 2.0 kommer att orsaka stor ilska hos landets befolkning. Det tror inte jag med tanke på valresultatet. Kanske för stunden, men sedan då? Folk glömmer så lätt, tyvärr.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s