Fransk tankesmedja förespråkar skapandet av en muslimsk organisation i Frankrike samt arabisk undervisning i allmänna skolor!

Nog för att vi har stora problem i Sverige med massinvandring och muslimer som inte vill integreras och istället försöker islamisera Sverige, men jag tror att vi ligger i lä i jämförelse med Frankrike.

En oberoende tankesmedja i Frankrike släppte igår en rapport där man föreslår att man för att motverka den ökade islamofobin som är ett europeiskt problem, bör skapa en fransk muslimsk organisation för islam (Muslim Association for Islam of France).

Hakim el-Karoui, som är författaren till rapporten med titeln ”The Islamist Factory”, slår fast att landet även behöver trycka på för att undervisa i arabiska i kommunala skolor. Men huvudtesen som Karoui diskuterar och som även nämndes för över två år sedan av samma tankesmedja, är att man bör skapa en fransk muslimsk organisation för islam.
-”En institution måste skapas, som är ansvarigt för att organisera och finansiera den muslimska tron, utbildning av imamer samt ekonomisk ersättning, byggande av böneplatser, teologiskt arbete och kamp mot islamofobi och antisemitism.”

Kaoui, som har president Macrons öra noterar även i rapporten att den mest radikala inriktningen av islam – salafism – ökar i samhället, särskilt bland yngre personer under 35 år.

I ett tal inför kongressen i Versailles i juli tidigare i år, sade president Macron att ett regelverk för islam som ska utövas överallt i enlighet med republikens lagar ska implementeras. Han angav dock inte en tidsram för detta och gick heller inte in på detaljer hur det skulle gå till.

I Sverige är islamiseringen på framfart med moskéer med radikal inriktning och hatpredikanter (en allmänt känd rekryteringsplats för nya jihadister), böneutrop, parallella samhällen med shariapoliser och sharialagar, kvinnoförtryckande klädsel i varje liten håla från norr till söder på både gamla och unga, månggifte, kvinnlig könsstympning och barnäktenskap. Kanske är det dags för oss att gå vidare precis som i Frankrike och helt enkelt bara utropa oss till ett nytt kalifat?! Om man ska tolka valresultatet så verkar det vara precis vad majoriteten av den svenska befolkningen vill!

islamisering

 

Annonser

4 reaktioner till “Fransk tankesmedja förespråkar skapandet av en muslimsk organisation i Frankrike samt arabisk undervisning i allmänna skolor!

  1. Tack för informativ artikel, Jenny! Dock en som jag aldrig velat att du behövde skriva p g a dess innehåll. Globalisterna har blivit fullständigt galna eller kanske de alltid har varit det men jag tror inte att detta uttalande av Macron kommer att tas väl upp av fransmännen!

    Gillad av 1 person

  2. Verkligen en oroande utveckling i Frankrike, som riskerar att spridas i Europa och även i Sverige. Ja vad är det för fel på svenskarna? Förstår de inte sitt eget bästa? Uppenbarligen inte. Kunskapen om vad islam står för är skrämmande låg bland den svenska befolkningen. De allra flesta tror att islam är som vilken religion som helst. Ungefär som kristendomen men med en lite annorlunda touch. Kyrkklockor och böneutrop är ju ungefär detsamma. Om vi har kyrkklockor så ska förstås muslimerna få ha böneutrop, vem bryr sig om religion typ. Svenskarna behöver utbildas om vad islam är för slags religion och vad den förespråkar. För den vetgirige så kan jag tipsa om att söka på Mona Walter på tuben.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s