En majoritet av danskarna vill att migranter skickas hem istället för att integreras!

Idag är det tungt och att starta morgonen med att se Stefan Löfvén deklarera vinst samt att han sitter kvar som statsminister samtidigt som Kristersson meddelat att Alliansen är störst och att Löfvén ska lämna sin post (framfört som om han pratade till en grupp med barn, gör inte saken lättare. Jag köper inte det här resultatet som inte kan stämma, jag misstänker valfusk som så många andra och hoppas att man kräver en utredning och utlyser nyval – men som allt annat i det här landet är det så klart en utopi!

Medan svenskarna framstår som det mest naiva folket i världen efter att ha röstat för fyra år till med massmigration och anarki, visar danskarna återigen att de är ett klokt folk som inte indoktrinerats av vänsterlobbyn de senaste 20 åren. Som jag skrivit om tidigare har Dansk Folkeparti (Danmarks motsvarighet till SD som regeringen tar stöd av för att kunna regera landet), under en längre tid arbetat för att genomföra en markant kursändring i dansk migrationspolitik. Under det senaste årets budgetförhandlingar pressade partiet på för att få genomfört detta så kallade paradigmskiftet, som går ut på att fokus skall ligga på att skicka hem migranter med tillfälligt uppehållstillstånd istället för att integrera dem. Detta krav kan åter komma upp på agendan när regeringen inleder förhandlingar om nästa års budget.

Den här gången har dock Dansk Folkeparti medvind eftersom de backas upp av det danska folket. En opinionsundersökning som nyligen genomförts visar att 54% av de tillfrågade är eniga om att migranterna skall få tillfällig hjälp i Danmark, men att fokus ska ligga på att skicka hem dem istället för att de ska integreras och få permanent uppehållstillstånd. Endast 24% är tveksamma.

Både Venstre och Socialdemokratiet backar upp kravet, men i motsats till DF menar de två partierna att större repatrieringsinsatser inte får blockera integrationsmöjligheter som språkundervisning och arbetserbjudanden.

Marcus Knuth, ansvarig för utrikesfrågor hosVenstre:
-”Meningen är att de skall få beskydd här samtidigt som de blir uppgraderade. Sedan skall de återvända hem för att hjälpa till med uppbyggandet av sitt eget land när det är säkert igen.”

Det är bara cirka 10% av de 100.000 asylsökande som har kommit till Danmark de senaste tio åren som har rest hem självmant.

Jag upphör aldrig att förvånas över hur enkelt man i både Norge och Danmark kan samarbeta med nationalistiska partier, medan man i Sverige inte ens kan sitta vid samma bord och föra ett samtal. Det är så galet att jag inte finner några ord. Valresultatet ger vid hand att vi har fyra år till att vänta med utspel på sandlådenivå från våra politiker och i det här landet sover man hellre med fienden vilket resulterar i att man undergräver både välfärd och rikets säkerhet, istället för att samarbeta med det parti som folket gett förtroende och som vågar sätta ned foten på ett sätt som de själva bara kan drömma om.

https://www.b.dk/politiko/flertal-vil-sende-flygtninge-hjem-frem-for-at-integrere-dem

venstre

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s