Ytterligare 4 år med massmigration och grov kriminalitet – grattis Sverige!

Med mer än hälften av valdistrikten räknade ser det ut som att de naiva svenskarna återigen fallit i fällan och svalt lockbetet med valfläsket! Det är väldigt jämnt mellan blocken och det blir som förväntat M eller S som står som vinnare med SD som vågmästare, dock hade jag förväntat mig att S skulle gå mycket sämre samt att SD skulle gå bra mycket bättre.

Det pratas redan om valfusk på många håll och otaliga bevis på att allt inte gått rätt till i vallokalerna strömmar in. Jag vill inte tro det! Jag vill att vi åtminstone ska kunna lita på något i det här landet! Om det nu stämmer att valet är riggat av Socialdemokraterna som vissa indikerar, så lär det ändå inte hända ett jota. Svenska folket är inte ett protesterande folk så de gapar och sväljer snällt oavsett vad de matas med och lär inte gå ut på gator och torg i demonstrationer i första taget. Detta är politikerna väl medvetna om och kan därför köra sitt helt egna race.

Jag ska inte sticka under stol med att jag är besviken! Jag har bara varit på Facebook i 1,5 år, men jag har under den tiden kämpat varje dag för att få svenska folket att vakna! Dock har jag ofta påpekat att den viktigaste målgruppen är alla de som inte använder sociala medier och som är väldigt svåra att nå eftersom mainstream media inte vill publicera debattartiklar som kritiserar regeringen eller migrationen.

Valresultatet talar dock sitt tydliga språk – svenska folket vill tydligen ha fyra år till med massmigration och grov kriminalitet. Återigen har man tänkt med hjärtat istället för huvudet – så sorgligt för våra barn och barnbarn! Realism verkar inte vara svenska folkets starka sida.

Särskådar man de olika distrikten så ser man föga förvånande att Socialdemokraterna sticker ut i de invandrartäta områdena, vilket kan förklara varför de förespråkar massmigration – de importerar helt enkelt sin väljarbas. Hur det kommer att se ut om några år är bara obehagligt att tänka på, men detta är helt klart ett sätt för S att behålla järngreppet om makten i minst tio år till.

Mattias Karlsson (SD:s gruppledare) håller nu tal och proklamerar att de är valets stora vinnare eftersom de ökat mest av alla partier samt förväntas få ett stort inflytande framöver. Så kan man också se på saken, jag hade dock förväntat mig siffror över 20%. Visserligen är inte förtidsrösterna räknade ännu, men ändå.

Miljöpartiet balanserar farligt nära riksdagsspärren och om de åker ut riskerar vi en mittenregering med S, C, L och V. Då är det nog läge och packa väskorna och emigrera på riktigt.

Nåväl, imorgon är en annan dag och man får gaska upp sig till dess.

pray

Annonser

13 reaktioner till “Ytterligare 4 år med massmigration och grov kriminalitet – grattis Sverige!

 1. Bornholm nästa, aldrig mer kommer jag arbeta och göra rätt för mig i Sverige.
  Så jäkla besviken!!!!! Tragiskt, lycka till med era värdegrunder!!
  Hälsningar från en före detta patriot!!!

  Gillad av 3 personer

 2. Instämmer till fullo i ditt inlägg Jenny. Här kommer mitt inlägg.

  Jag är besviken, inte på SD som gick framåt, utan på svenska väljare. Majoriteten har tyvärr inte förstått vilka enorma problem landet står inför. Röstresultatet talar sitt tydliga språk. Jag befarar och det med rätta, att vi kommer att få stå ut med en rödgrön regering ytterligare fyra år. Kristersson tal på valnatten inger inget förtroende. Han och alliansen kommer med all säkerhet att vika ner sig och ge fortsatt stöd för en rödgrön regering. Jag är och har aldrig varit någon anhängare av M eller dåvarande och nuvarande partiledare. Lyssna på hur Kristersson talar på valnatten, lyssna på retoriken och lyssna på tonfallet. Karln talar som om lyssnarna vore en skara barn. Förtroendet för Kristersson från min sida är noll och intet vilket också innefattar alliansen som helhet.

  När det redovisas att S får 77 % av rösterna i ett speciellt valdistrikt, som dessutom bebos av i huvudsak invandrare, så måste man dra öronen åt sig. Hur har detta gått till? Vi kan säkert se samma valresultat i övriga områden där invandrare är i majoritet. Demokrati? Glöm det! Socialdemokraterna kan gå över lik för att få sitta kvar vid makten.

  Gillad av 2 personer

 3. Jag kan dessutom notera att MP sitter kvar i riksdagen, vilket är en katastrof för landet. Och detta beror i stor utsträckning på att vi haft en varm sommar, en sommar som varit väder. Väder har inget med klimat att göra. Väder är det som råder just för stunden, klimat måste ses över minst trettio år och oftast ännu längre perioder, som hundra år. Men det begriper inte Sveriges väljare för de är inte insatta i hur klimatet varierar över tid. Vem minns förra årets kalla sommar? Uppenbarligen väldigt få. De som lever i den villfarelsen att människan kan påverka och påverkar klimatet tror uppenbarligen på tomtar och troll också är min slutsats.

  Gillad av 3 personer

 4. Jag instämmer med dig Jenny och tompas11, adrig att trodde att det skulle gå så här illa.
  Nu har svenska folket röstat för ännu fyra år i kaos och elände, vilket för mig är fullständigt otroligt.
  Måste nypa mig i armen för kolla om det är en mardröm, men tyvärr är allt sant, jag är vaken och sifforna på dom olika partierna är på riktigt.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gillad av 2 personer

 5. Håller helt med om den besvikelsen över resultatet men glöm inte att SD trots allt var det parti som ökade mest i valet och kommer att ha mer muskler att påverka de andra partierna!
  Om Ms Kristersson verkligen skall ta ansvar för sina utfästelser om att avsätta Löfven så måste han ta hjälp av SD. Om han däremot väljer att låta Löfven sitta kvar så kommer M att tappa alltfler röster vid nästa val.
  Det är inte över förrän den feta damen har sjungit som de säger over there 😉

  Gillad av 1 person

 6. En arg blate talar sätter ord på mina tankar i sitt facebook-inlägg:
  ”Jag säger VALFUSK.

  Ska vi på fullt allvar tro att Socialdemokraterna fick 28%? Efter allt de gjort mot Sverige senaste åren?

  Inte ens Reinfeldt förstörde landet så hårt som Löfven gjort. Sexbrottsepidemi, shariapoliser, sjukhus som inte fungerar längre, pensionärer som begår självmord när välfärden tas ifrån dom. Dessa avslöjanden i mainstream-media dessutom. Är det sånt som brukar ge en 28% av rösterna?

  Varför skulle SD ligga på 24-28% i flera månader, sen tappa hela 10% precis när det blir val?

  Med tidigare opinionsundersökningar har det alltid vart tvärtom. Att SD ligger lågt sen överraskar när de verkliga siffrorna är ännu högre. Varför skulle det vara annorlunda nu?

  Vi har sett hur smutsig vänstern vart denna valrörelse, speciellt med gömda sedlar och upprivda reklampapper. Samtidigt kan vem som helst anmäla sig till rösträknare, och därmed kasta bort sedlar de ogillar. Skulle knappast förvåna mig om aktivister gjort extra ansträngning det här året när ”fascismen är som störst”.

  Seriöst, kolla alla de exempel som använts under hashtaggen #valfusk2018 på sociala medier. Det är många ställen där sedlar saknats eller partier stått utanför och pressat folk att rösta på dom, vilket är olagligt. Använd gärna #valfusk2018 ni också för att dela med er av misstänksamheter ni beskådat i vallokalerna.

  Jag hoppas innerligt SD kräver en undersökning och får den beviljad, för annars är det skandal!

  #val2018 #svpol”

  Gillad av 1 person

 7. Hela dan jävla svenska valsystemet är riggad från början!
  Det är nästan omöjligt att rösta anonymt. Alla kan se vila valsedlar man plockar och att plocka fel sedel kan ha allvarliga konsekvenser! Jag är övertygat att det är därför många backade ur i sista sekunden. Bokstavligen!
  Hela systemet bara gynnar de etablerade stora partier.
  Demokrati?? My ass!
  Och ingen fattar detta???
  Svenskarna är så dumma och naiva. Förskolaklassnivå!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s