Imorgon är det dags för ödesvalet vi alla har väntat på!

I flera år har jag väntat på att den här dagen ska komma och imorgon är den äntligen här – valdagen, när vi äntligen kan få vädra våra åsikter och förhoppningsvis sparka både Socialdemokraterna och Miljöpartiet så långt bort från maktens boningar som möjligt! Tyvärr är det nog bara möjligt att lyckas få bort extremistpartiet MP, men förhoppningsvis får sig Löfvén och det röda anhanget en rejäl näsbränna imorgon som bidrager till att man inte längre sitter i säkert bo.

Om den så kallade oppositionen hade gjort sitt jobb så hade man avsatt Stefan Löfvén vid första möjlighet och utlyst nyval, men istället har man suttit på sina ändor i fyra långa år och betraktat spektaklet samtidigt som man plockat ut sina feta löner varje månad – allt medan en stor del av svenska folket lidit helvetets kval i fyra långa år. LSS, skolan, vården inklusive äldrevården, rättsväsendet, migrationen och integrationen ja allt som dessa inkompetenta politiker har haft tillåtelse att förvalta under mandatperioden har man fullständigt demolerat! Ändå vill dessa sju partier ha förnyat förtroende och förväntar sig dessutom att få det av svenska folket?! Det är ett fullkomligt skrattretande resonemang!

Om jag skulle missköta mina åtaganden på jobbet så skulle det märkas rätt snabbt. Jag hade aldrig fått fortsätta utan tillsägelse i fyra år och definitivt inte fått stanna kvar på min post, snarare hade jag blivit uppsagd och fått urusla referenser. Nu verkar det dock inte som att politiker lever som vi vanliga dödliga, utan i deras värld kan man i princip göra vad som helst och ändå komma undan med det. Transportskandalen är ett färskt exempel där Anders Ygeman, gruppledare för Socialdemokraterna, blev av med sin ministerpost efter att ha satt rikets säkerhet på spel, men ändå tilläts han få stanna kvar som gruppledare. Nu förväntas han dessutom ta över stafettpinnen efter Stefan Löfvén – det vill säga ännu en inkompetent klåpare som potentiell statsministerkandidat. I princip innebär det att man belönas istället för att straffas när man begått något fel i politikens värld och fel kan jag lova att det har begåtts fel under lång tid tillbaka i Rosenbad.

Ett axplock av de saker som skakat Sverige i stadgarna och bidragit till den nära förestående samhällskollapsen:

*Moderaternas (Reinfeldt) beslut att ingå avtal med Miljöpartiet angående migrationspolitiken – ett beslut som än idag påverkar landet ytterst negativt.

*Socialdemokraternas uppenbara kopplingar till det Muslimska Brödraskapet som grundar sig i att S-föreningen ”Tro och Solidaritet” år 1999 ingick samarbetsavtal med Sveriges muslimska råd, SMR, om att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. (https://ledarsidorna.se/…/statsministern-och-det-muslimska…/)

*Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S) som gjort bort sig otaliga gånger genom att ständigt ta parti för Palestina och mot Israel, vilket föranlett att Sverige kallats till departementssamtal flera gånger och nu senast var det Ungern hon kritiserade för sitt ställningstagande, vilket också genererat i att man blivit uppkallad till samtal hos motparten på departementet. Pinsamt från början till slut!

*Den S-märkta regerings kvinnliga delegationen som besökte Iran förra året iklädda slöjor! Jösses!

*Moderaternas ovilja att ta varningssignaler på allvar genom att ignorera fakta från Säpo om militanta extremister i landet i slutet av 1990-talet, vilket genererade att man istället för att ändra i grundlagen, lät det hela rinna ut i sanden. Idag har vi så många extremister och jihadister i landet att Säpo för länge sedan tappat räkningen, grovt kriminella individer utan medborgarskap utvisas inte samt återvändande jihadister som har mördat, våldtagit och lemlästat oskyldiga människor välkomnas åter till Sverige med öppna famnen samt får terapi, bidrag, bostad samt studiemöjligheter.

*Centerpartiets beslut att utan att blinka godkänna amnestin för 9000 afghanska män trots att lagrådet och flera andra instanser starkt avrått från beslutet. Har man fått avslag på sin asylansökan så ska man lämna landet – det är inte förmildrande omständigheter att man fått vänta lite längre på sitt beslut! Har man inte skyddsbehov ska man inte heller stanna kvar och ta upp plats från de som verkligen är i nöd. I Sverige följer vi svensk lag och ett parti kan inte ta lagen i egna händer bara för att man ständigt och jämt tänker med hjärtat framför huvudet!

*Centerpartiets uppenbara kopplingar till extremistorganisationen De Grå vargarna och det faktum att partiföreträdare har dömt enligt sharialag i svensk domstol samt icke att förglömma att partiledaren Annie Lööf vill se fortsatta öppna gränser för all världens befolkning och deras anhöriga. Något de för övrigt har gemensamt med MP, V och S.

*Socialdemokraternas beslut att driva igenom förändringar i Yttrandefrihetslagen (YGL) och Tryckfrihetsförordningen (TF).

*Socialdemokraternas beslut att låta Dan Eliasson förstöra minst tre myndigheter och ändå belöna honom med nya uppdrag.

*Det faktum att oavsett vilken regering som suttit vid makten så har man konstant ignorerat kraven på att höja lönerna för sjuksköterskor och poliser samt tillföra mer resurser till lärarna. Resultaten har inte låtit vänta på sig och i flera år har det varit ett konstant flöde med människor som säger upp sig inom vård, skola och rättsväsende.

*Det faktum att oavsett vilken färg regeringen har haft så har man misslyckats å det grövsta med att integrera människor som kommer hit och istället för att dra i nödbromsen har man bara fortsatt att ta in fler och fler samt placera dem i samma områden, vilket skapat ett enormt utanförskap i de no-go-zoner som vi har alldeles för många av idag. Våldet har dessutom börjat härja på gator och torg, där det bara är en tidsfråga innan ett civiloffer drabbas. Nu lovar alla hårdare tag mot den grova brottsligheten, men frågan man ska ställa sig är vad är det som har hindrat dem från att agera tidigare – varför kommer det nu några veckor innan valet samt varför skulle vi lita på dem den här gången?

*Våldtäktsstatistiken har man bara ignorerat i alla år och den har förökat sig själv tack vare att regeringen och oppositionen vägrat att gå med på att beställa en ny BRÅ-rapport i syfte att sätta in rätt årgärder. Journalister och privatpersoner har varit tvungna att sammanställa fakta om att majoriteten av förövarna har utländskt påbrå för att det skulle hända något hos de andra partierna. Hur många unga flickors liv är för alltid förstörda? Hur många har tagit sina liv för att de inte orkat leva med smärtan? Hur många anhöriga måste leva med tanken på att deras döttrars liv för alltid är förstörda?

*Vänsterpartiet med representanter som har kopplingar till antisemitism och hat mot homosexuella är otaliga, ändå tystas det bara ner. Upprorsfalangerna AFA och RF lever vidare och frodas eftersom partiledaren Jonas Sjöstedt inte tar i med hårdhandskarna mot dessa våldsbejakande grupperingar. Partiet ser heller inga problem med de enorma kostnader som anhöriginvandringen har kostat och fortsätter att kosta samhället – något som till och med Göran Persson (S) – har reagerat över, istället vill man fortsätta vara ”världens humanitära stormakt” och dessutom tycker man att alla afghaner som har fått avslag ändå ska få asyl. Det är lätt att kräva saker när man själv inte är med och betalar! Centerpartiet, Vänsterpartiet och Miljöpartiet skulle kunna bilda ett eget block – det humanitära blocket!

*Miljöpartiet som blivit en samlingspunkt för landets islamister. Det började med Khaplan och sedan har det bara rullat på med nya skandaler nu senast i veckan som gick.

*Den mest uppenbara cancersvulsten just nu verkar vara den pågående islamiseringen av Sverige där hela sjuklövern borde skämmas ordentligt! Barnäktenskap, tvångsäktenskap, könsstympning av barn, hederskultur, shariapoliser, separata badtider, koranstudier på skoltid, moskéer med böneutrop och radikal islam som rättesnöre, kvinnoförtryckande klädsel i form av slöja/hijab/burka/niqab på både kvinnor och småflickor, vägran att ta i hand med motsatta könet, vägran att acceptera att man inte får bära huvudbonad i vissa yrken etc. Listan kan göras lång men det väsentliga är att detta måste få ett slut. Jag vägrar att låta mina barn växa upp i ett samhälle där vi accepterar kvinnoförtryck och dessutom skall vi inte behöva få andras religioner uppkörda i ansiktet! Vill man inte leva sekulariserat så har man inte här att göra, det är inte svårare än så – Sverige är inte det enda landet i världen att bosätta sig i, även om många partier enligt ovan verkar tro det!

De senaste månaderna har jag gått i valet och kvalet för hur jag skulle rösta. Sverigedemokraterna har en akilleshäl och det är de har för mycket klåpare i leden, vilket tyvärr drar med sig hela partiet i smutsen. Men de andra partierna har bara sig själva att skylla! Hade man varit smarta och insiktsfulla som i t.ex. Danmark och Norge så hade man inlett samarbete med SD för länge sedan och sett till att sätta medborgarnas väl och ve framför sina egna uppblåsbara egon! Denna sandlådenivå som politikerna har agerat på det senaste decenniet har varit direkt skadliga för Sverige. Förutom att vi har gjort oss kända internationellt som ett skräckexempel på hur man inte ska göra, vilket skadat vårt anseende rejält, har vi lyckats sänka landet helt i botten tack vare att våra politiker har stoppat huvudet i sanden istället för att börja prata om elefanten i rummet och agera därefter. Dessutom har man pekat finger och kallat SD samt alla deras väljare för rasister, fascister och nazister bara för att man varit realister – detta glömmer man inte i första taget!

Oavsett vem som tar över så blir det fyra år i misär och lågkonjunkturen lär vänta runt hörnet. Det är dock inte bara i Sverige vi har problem, utan resten av Europa lider stora kval tack var en okontrollerad invandring från MENA. Där har dock förändringens vindar börjat blåsa tack vare främst Visegradsländerna, Österrike, Polen och Italien. Hela Europa behöver ta krafttag mot det växande problemet och då kan inte det lilla kungadömet i norr trumpet stå kvar och vägra göra det som krävs!

Vi behöver en modig och stark ledare som inte backar i första taget! Tyvärr ser jag inte denna potential i varken Löfvén eller Kristersson och definitivt inte i Ygeman. Enligt mitt tycke hade det bästa för Sverige varit en regering som bestod av SD, M och KD, detta försvåras dock av att Moderaterna väljer att gå till val i en Allians med Centerpartiet som är ett direkt farligt parti för den som strävar efter förändring. Dessutom har Kristersson kraftfullt deklarerat att M inte kommer varken samtala eller sitta i en regering med SD.

I årets val har det framkommit rätt så tydligt att en röst på S är likvärdigt med en röst på V och en röst på M är likvärdig med en röst på S eftersom C sympatiserar med de rödgrönas migrations- och integrationspolitik samt inte tvekar att samarbeta med S.

Jag lägger min röst på Sverigedemokraterna eftersom partiets politik bäst ser till mina kärnfrågor som är migration, integration, skola, vård och rättsväsende. Dessutom har Jimmie Åkesson alltid stått på sig i vått och torrt utan att falla till föga, vilket tyder på kurage – något som är en bristvara hos övriga politiker som inte haft en intakt ryggrad på minst ett decennium! Men främst röstar jag för mina barns framtid och det enda parti som stått upp för Sverige och arbetar för att vi ska bevara vår svenska kultur är just SD.

Du får givetvis rösta på vad Du vill – så länge det inte är S, C, V eller MP! Skämt åsido – man ska rösta på det parti som man känner bäst kan företräda en de närmaste fyra åren, baserat på vad partiet uträttat den senaste mandatperioden. Kan man se sina barn eller barnbarn i ögonen och motivera varför man lägger sin röst på just det partiet ja då har man hittat rätt!

Som jag sagt många gånger innan så kommer det att ta minst tio år innan vi kan skönja de stora förändringarna så ha inte för stora förväntningar bara! Men oavsett vem vi röstar på så borde vi kunna samlas under följande devis just imorgon i alla fall – let’s make Sweden great again!

sweden

26 reaktioner till “Imorgon är det dags för ödesvalet vi alla har väntat på!

 1. Fruktansvärt agerande av oppositionen att på förhand ingå en överenskommelse om att lägga ner all oppsition mot regeringen,den sk.DÖ.I en demokrati skall ju oppositionen vara försvar mot dårskap men här har Löfven kunnat härska fritt.Han har i mitt tycke gjort det bra så ingen större skada skedd men allianspartierna har iom DÖ förlorat att trovärdighet som demokratins försvarare.Jadå,det är tack vare en långvarigt dålig politik som vi ser denna polarisering och splittring.Du i högerhörnan och jag i vänsterhörnan.Du röstar på ett extremistiskt högerparti och jag på ett parti med en ideologi med blodig historia.Vi båda väljer det alternativ som vi tror och hoppas är det minst dåliga.Det vore bättre ifall vi kunde ha tagit en fika tillsammans än bli nästan ovänner.Men makten tjänar på ett splittrat folk.Söndra och härska heter det ju.

  Gilla

  1. Jag har ingen respekt för människor som kallar meningsmotståndare för fullblodsrasister bara för att de tänker realistiskt – då vet man inte vad rasusm innebär. Dessutom detta ständiga tjat om att vi hatar muslimer bara för att vi belyser dagens problem som våra politiker skapat och kritiserar just politikerna och ingen annan!

   Gillad av 1 person

   1. Jojo,men att dra slutsatser om samtliga miljarder muslimer genom att läsa en bok skriven för två milleniun sedan är en vilja att underblåsa rasism.Jag underskattar inte dumheten hos högernationalister.Jag har djupaste respekten för den.
    Ids inte diskutera mer.

    Gilla

 2. ”fyra år i misär” Ha ha ha! Om fyra år är vi antagligen fortfarande ett av dom rikaste länderna på jorden och kanske också det friaste och mest demokratiska. Skrattretande svartmålning har alltid använts av extremister och trenden verkar fortsätta.
  En del av det du räknar upp är dock verkliga problem, men inget av dom kan lösas genom stigmatisering av muslimer.

  Gilla

 3. Bra analys inför valet, Jenny och fint att du till sist har tagit ställning för SD. Jag har varit med om en hel del under mitt 75-åriga liv och alltid kämpat för kvinnors frihet på olika plan men ser med förskräckelse på den nuvarande utvecklingen i Sverige där många invandrade kvinnors liv styrs av medeltida religiösa lagar. För alla kvinnor i Sverige, mina barns och barnbarns framtid röstar jag också på SD imorgon.

  Gillad av 3 personer

 4. Skulle skrivit någon kommentar om ett utmärkt inlägg…tappade hakan över vissa andra kommentarer här…tänker att det finns de som fortfarande inte fattat??? De som är lite mindre begåvade fattar sedan, då det är för sent! Hoppas vi är tillräckligt många normalbegåvade som har fattat i morgon!

  Gillad av 2 personer

  1. Jo det finns två vänstersympatisörer här som verkligen inte förstått! Jag respekterar att människor har olika åsikter, men om man kallar människor för rasister och muslimhatare bara för att man lyfter problemen är det ingen idé att ens försöka diskutera.

   Gillad av 1 person

  1. Och dina argument är lika fantastiska som vanligt! Enbart löjliga påståenden.
   Kan man inte argumentera bättre för sin sak än du gör så är sannolikheten stor att man själv lever i en filterbubbla av faktaresistens.

   Gilla

 5. Lite OT.
  Jag har funderat på varför Anders envisas att skriva på denna blogg. En blogg som han uppenbarligen inte gillar och som står i motsats till Anders egna preferenser. Om avsikten är att försöka omvända bloggaren Jenny eller vi andra som skriver det vet jag inte, det vet bara Anders. Dock tror jag mig ana en viss bitterhet mot samhället i Anders texter. Ett samhälle som kanske inte har levt upp till Anders förväntningar och som svikit. Detta är ju bara fria spekulationer från min sida så min aning kan slå helt fel. Kanske Anders vill räta ut frågetecknen och vill Anders inte göra det så är det förstås helt i sin ordning. Vill Anders gå till attack mot mig och denna text så är det ok också. Vill inte Anders ta någon som helst notis om denna text och bemöta den med tystnad så motsätter jag mig inte detta.

  Gilla

  1. Men tompas dina inlägg blir bara sämre och sämre. Om du är läskunnig så har du läst mina kommentarer och vet redan svaren på detta. Lik förbannat fortsätter du med totalt meningslösa inlägg igen och igen.
   Varför håller du på sådär?

   Gilla

   1. Ja Anders samma fråga ställer jag till dig. Varför håller du på som du gör? Varför blir dina nya inlägg en repris på ditt föregående? Har du verkligen inget nytt att komma med? Du rapar upp samma floskler om och om igen. Bitterheten i dina inlägg fortgår oförtrutet. Kom igen nu Anders, bättre kan du väl? Nåja du sitter väl fast i din åsiktsbubbla och kan inte komma ut och se hur verkligheten ser ut för vanligt folk. Hoppas att valresultatet får dig att vakna, men jag hyser faktiskt inga förhoppningar för din del. Fortsätt du att tjura i din lilla vrå, det lär säkert förändra världen…

    Gilla

   2. Tompas lille, menar du att jag skulle ändra åsikt bara för att varken du eller Jenny kan föra en vuxen diskussion?

    Gilla

  2. Grejer med många av er är att ni tala endast för kören.Hur skall det gå till att informera de mindre vetande ifall man inte samtalar med varandra,ja du har ju själv citerat Dick Erixon och instämmer i det han säger.

   Jag var på ett annat forum och där var hjärntvätten total.24/7 gödde man varandras ideer.Hatet gror och man har ingen påverkan utifrån.Är det någon som lever i en filterbubbla så är det väl såna som du? Nu tror jag förstås inte att samtal hjälper just dig men en början.

   Gilla

 6. Mycket bra sammanfattning av läget Jenny. I år letar jag inte efter ett parti som gynnar mig personligen. Röstar på ett parti som vill rädda Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s