Löfvén har trampat på folket för sista gången!

Med bara timmar kvar till valdagen kantas svensk media av några sista desperata försök att smutskasta Sverigedemokraterna. Till och med mina favorittidningar i Danmark och Norge börjar nu visa tendenser till att positionera sig emot. Det är uppenbart att hela etablissemanget är livrädda för att SD ska få för stort stöd och allt från kändisar till hotellägare såväl som personer som bor på gräddhyllorna i diverse städer gör sitt till för att uppmana människor att rösta ”rätt” – det vill säga mot detta rasistiska parti!

Morgondagens val är det första riksdagsvalet i Sverige sedan regeringen år 2015 beviljade 163.000 migranter asyl. Även om Tyskland tog emot 890.000 migranter samma år, så står Sveriges siffror ut med flest mottagna migranter per capita i hela Europa.

Idag visade Stefan Löfvén ännu en gång hur han bokstavligen spottar på en stor del av de svenska väljarna när han deklarerade att SD är rasister och ett hot mot europeiska värderingar:
-”Vi kommer inte att ge med oss en millimeter vad gäller hat och extremism vart den än behagar visa sig. Om och om och om igen visar dem sina nazistiska och rasistiska rötter samt de försöker förstöra EU i en tid när vi bäst behöver samarbetet.”

Det är smått komiskt att Socialdemokraterna fortsätter att förneka sina egna nazistiska rötter och att Löfvén trampar på en stor del av svenska folket genom sitt uttalande verkar inte bekomma honom det minsta!

Alla ni som tänker gå och rösta på Socialdemokraterna imorgon bör ha en väldigt bra anledning till detta! Det ni gör är att sätta våra barns framtid på spel när ni utan att tänka längre än näsan räcker tänker ge detta parti fortsatt förtroende, trots all misär som de tillsammans med Miljöpartiet åsamkat landet och dess medborgare!

Det finns fyra partier vars politik är direkt skadliga för landet och det är Socialdemokraterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet samt Miljöpartiet! Läs på om vad dessa partier gjort de senaste åren innan ni går till valurnorna och försök se igenom deras dimridåer och valfläsk – att tänka att man ska rösta som man alltid har gjort utan att ha kött på benen är helt oacceptabelt i årets val!

https://www.aljazeera.com/…/sweden-election-pm-slams-leader…

sossarna

 

8 reaktioner till “Löfvén har trampat på folket för sista gången!

 1. Jag tycker att det är bra att Jimmie inte ställer upp på SVT:s valvaka. MSB har varnat för att utländska krafter (Ryssland) ska komma att påverka det svenska valet. Och så visar det sig att det är SVT som står för valpåverkan. I och med SVT:s ställningstagande så har vi i princip fått ännu ett parti till de övriga sju. Detta visar att SVT är direkt skadliga för landet också! Men det visste vi redan.

  I morgon tar jag motorcykeln till vallokalen och avger min röst för ett bättre Sverige!

  Gillad av 2 personer

 2. Dick Erixon på Samtiden uttrycker på ett bra sätt den rådande politiska situationen i landet.

  ”Åsiktsbubblor och demonisering av meningsmotståndare har nått nya nivåer det här valåret. Vänsterns röster har blivit alltmer totalitära i sitt sätt att möta meningsmotståndare. Eller rättare sagt, man möter ju inte motståndare alls, utan demoniserar dem på avstånd.”

  ”Vi måste spräcka åsiktsbubblorna och börja tala med varandra om våra värderingar. Annars kommer polariseringen att bara bli värre, då missförstånd inte klaras ut.”

  Så sant att vi låser in oss i våra åsiktsbubblor och vägrar att spräcka dessa. Detta innefattar även mig och många andra som skriver om politik och samhället. Det leder förstås ingen vart när meningsmotståndarna står och stångar sina pannor blodiga mot varandra. Precis så är läget när det gäller SD och de övriga politiska partierna. Hur ska demokratin kunna upprätthållas när politiska meningsmotståndare demoniseras och deras politik misstolkas å det grövsta?

  Gillad av 2 personer

 3. Instämmer helt och hållet Jenny,
  alla som skall rösta bör tänka noga på valet av parti.
  Årets val är ett ödesval om Sveriges framtid.
  Jag kommer givetvis att rösta på SD, och hoppas på förändringar till det bättre.

  Gillad av 1 person

 4. Jag kan meddela att både Rolf och Åberg nu är blockerade från att kommentera på min blogg, så ni behöver inte svara mer till dessa herrar. Droppen kom nyss när Åberg skrev riktig dynga om mitt brandtal som jag skrev idag. Någonstans måste man dra gränsen och min går när människor är så förblindade av sitt hat att de inte kan diskuteta på ett sansat sätt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s