Våra nordiska grannars åsikt står klar – svenska folket måste sansa sig och rösta på SD!

Först var det Mette Frederiksen från danska Socialdemokraterna som kritiserade sina svenska partikollegor för att de inte ville samarbeta med SD, sedan var det representanter från norska FrP som uppmanade svenskarna till att rösta på SD om de ville ha något land kvar till nästa generation och nu är det återigen danskarna som lägger sig i.

Det handlar om en annons i Expressen som kommer att publiceras imorgon där en leende Kristian Thulesen Dahl från Danskt Folkeparti står tillsammans med Jimmie Åkesson (SD) och uppmanar svenskarna att rösta på Sverigedemokraterna. Tanken var att annonsen skulle ha publicerats i flera svenska dagstidningar, men de avböjde publicering eller krävde ändringar i annonsens text – inte direkt oväntat i PK-Sverige.

dfsd

 

Det är härligt att våra nordiska grannar drar sitt strå till stacken genom att påvisa att Sverige gör bäst i att följa i deras spår. Sveriges oansvariga migrationspolitik har de senaste åren medfört att även våra närmaste grannar fått sig en oönskad släng av sleven, något som man försöker råda bot på genom att få svenska folket att ta sitt förnuft till fånga.

Att våra grannländer engagerar sig borde få en del varningssignaler att ljuda hos gemene man att detta faktiskt är allvar! Det är dags att vända blad gott folk och stå upp för Sverige!

https://www.b.dk/politiko/kristian-thulesen-dahl-blander-sig-nu-direkte-i-svensk-valg-og-indrykker-annonce-i

20180907_214119

 

 

Annonser

28 reaktioner till “Våra nordiska grannars åsikt står klar – svenska folket måste sansa sig och rösta på SD!

 1. En dum politik blir inte bättre om så 99 procent av jordens befolkning står bakom den.Jag vägrar att rösta på ett parti med en hatisk inställning till muslimer.Jag får väl ändå tacka Expo för vad som hände mig för det öppnade mina ögon.Majoriteten har inte alltid rätt och SD har alltid fel.

  Gilla

  1. Nej en dum politik eller dum religion blir inte bättre för att en majoritet står bakom den. Islam är den största religionen i världen. Är den därför bäst?
   Rolf jag rekommenderar dig att läsa koranen. Om du inte har läst koranen så vet du platt intet om den islam som muslimerna bekänner sig till. Om jag har läst Koranen? Javisst och inte bara koranen jag har läst Bibeln också.

   Gillad av 1 person

   1. Du kan inte läsa en bok 2018 som är skriven för 2000 år sedan och tro att du därmed kan beskriva vår tid.Kan inte hålla mig för skratt:)

    Gilla

   2. Ja Bibeln gillar du väl tompas, Sd anhängare brukar iallafall göra det. I GT uppmanar Gud till massmord och etnisk rensning av minst tio hela folk för att hans utvalda folk, Israeliterna skall besätta deras länder.

    Mycket tyder på det var i GT katoliken Hitler hittade sin inspiration. Han behövde bara byta ut Israeliterna mot germanerna.

    Gilla

 2. Å du Jenny,jag såg på vk vilket blint hat många hade.Jo,man kan känna så men lite självbehärskning får man väl ha.Du vet den där näthatsgranskaren,när jag först läste om honom hos K.Janoush tänkte och tyckte jag att det var ett stort svin men när jag läst de vidriga kommentarerna på vk som ofta kommer från gamla kärringar så är näthatsgranskaren befogad.Mina kommentarer på vk var till uttrycket hatiska men skrivna med glimt i ögat och bra att reta hatpöbeln med.Jag skrattade gott åt deras hat.Den lyste igenom.Du passar inte där Jenny!
  Adjö!

  Gilla

 3. Tack, Jenny, för dina upplysande artiklar som andas förnuft istället för hat och som manar till återgången till ett normalt samhälle istället för ett samhälle i kaos som vissa menar vi skall påtvingas istället!!! 🙂

  Gilla

 4. ”Att våra grannländer engagerar sig borde få en del varningssignaler att ljuda hos gemene man att detta faktiskt är allvar!” Våra grannländer!! Hört talas om ordet perspektiv Jenny? Några få individer från Danmark och Norge är inte våra grannländer.
  Demagogi brukar den formen av lögn kallas. Ditt inlägg andas desperation, hur kan det komma sig? Bondfångarna i SD har ju medvind.

  Gilla

  1. Norska regeringen o den danska regerar med stöd av SD:s motsvarigheter – vsd är det som är svårt att förstå, förutom varför svenska politiker beter sig som ett gäng syltryggar och tror sig stå över demokratin genom att köra över folkviljan?

   Gillad av 1 person

   1. Du refererar likafullt till några få individer i din artikel och det verkar rimligt att utgå från det du faktiskt skriver. Vad Danska och Norska folket tycker att Sverige borde göra har du ingen aning om.
    Att rasistkramare stöder varandra i olika länder är knappast överraskande heller.

    Sedan körde du på med ny demagogi direkt. Folkviljan är knappast överkörd i det här fallet, eller menar du att en majoritet stöder SD?

    Gilla

  2. Vad Anders inte förstått eller begripit är att det är inte några få individer i våra grannländer som förstår vart Sverige är på väg. Det är faktiskt med få undantag våra grannländers befolkning och dess politiker som ser vart det barkar hän i Sverige. Anders käre vän, man kan leda en häst till vattnet men man kan aldrig tvinga den att dricka.

   Gillad av 2 personer

   1. Snälla du,beskriv för mig vart Sverige är på väg? Jag är genuint nyfiken på din verklighetsuppfattning? Säg bara inte att det är muslimernas fel.Eller? Poesner är inte muslim,Soros är inte muslim,pensionsbedragaren Ernstberger är inte muslim,jadu.Skall jag fortsätta? Muslimer äger inte en enda tidning i Sverige,åtminstone traditionell tidning,man äger inte en enda bank osv osv.Bondfågarna hos SD har det lätt med sådana sympatisörer som du!

    Gilla

   2. Du drar slutsatser om grannländernas befolkning, men det enda du vet är att en del av dom har röstat på SD lika partier. Fremskrittspartiet i Norge fick 15% av rösterna och Dansk Folkeparti fick 21%.
    Man kan misstänka att det i första hand beror på samma sak som i Sverige, nämligen dom andra partiernas drängtjänst åt överheten och frånvaron av folkliga demokratiska alternativ.
    ”med få undantag våra grannländers befolkning ” måste således betraktas som en ren lögn.

    Gilla

   3. ”De enda personer här som skyller på muslimerna är Anders och Rolf” !!!!
    Utan konkurrens veckans löjligaste påhitt! Alla läskunniga vet att det är fel.

    ”En stor del av Europas befolkning har förstått” Det enda som går att utläsa av valen i Norge och Danmark är att 80%, eller mer av befolkningen INTE röstar på högerpopulister.

    Gilla

 5. Anders min trogne bundsförvant. Bibelns GT är i sanning en våldsam läsning. Koranen som skrev 600 år senare är i mycket en upprepning av vad Bibelns texter i GT beskriver. Dock ska vi ha i åminnelse att kristendomen och i så måtto även Bibeln har blivit reformerade genom åren som förflutit. Någon sådan reformation synes icke ha skett med koranen och dess texter. NT å andra sidan är en beskrivning av kärlekens budskap. Älska din nästa såsom dig själv, lär Jesus ha predikat. Något sådant finner vi icke i koranen, där är det närmast det omvända som gäller alltjämt. Frågan många nu ställer sig är om jag är kristen. Mitt svar är som det brukar vara, jag är kristen ateist. Det svaret brukar i de flesta fall ställa till myror i huvudet på de trogna…

  Gillad av 1 person

  1. Kristna ateister lär nog ha en rejäl myrstack i skallen själva.
   Man kan om man vill säga att man är ateist uppvuxen i ett kristet land, eller i ett muslimsk land.

   Dom ateister jag känner till som vuxit upp i muslimska länder har ofta ett klarare perspektiv på världen än dom som vuxit upp i kristna länder. Berömdheter från kristna länder, som t.ex. Sam Harris och Christoffer Hitchens kan vara oerhört briljanta i sin kritik mot religionen, men blinda för USA;s krigiska imperialism. Hitchens blev t.om anhängare av terrorkriget mot Irak. Mycket tragiskt med tanke på att han annars var en av dom skickligaste debattörer man kan tänka sig.

   Gilla

 6. Kära Rolf, du vet uppenbarligen inte vart Sverige är på väg. I vilket Universum lever du? Finns du, är du på riktigt eller bara ett namn så där i förbifarten? Lever du i sagornas och lögnernas värld måhända? Om du inte ens ids öppna dina ögon och se vart vi är på väg så är du för evigt förlorad. Trist att det fortfarande i denna upplysta tid finns människor som förnekar verkligheten och vill fortsätta leva i en bubbla av evigt rosarött skimmer. Nåväl i tidernas slut skola de blinda bli seende och de otrogna bli troende men de ska då upptäcka att allt är förgäves och att de blivit förledda sedan tidernas begynnelse.

  Gillad av 1 person

 7. Ja Anders det gör jag och jag anser att jag är i min fulla rätt att dra slutsatser om våra grannländers befolkning och detta är dagens sanning antingen du vill det eller ej. Punkt!

  Gillad av 1 person

   1. Anders min vän, vad du finner löjligt eller ej har ingen relevans eller substans i den reella politiken. Det är som en fis i rymden. Ha det gott i din rosaröda bubbla!

    Gillad av 1 person

   2. Ungefär som barnsligt önsketänkande då, eller hur?
    Och om du nu tycker att folks åsikter inte spelar någon roll, varför är det då så viktigt för dig att förmedla dina i kommentarsfältet?

    Gilla

 8. Anders och Rolf ser tydligen inga fel i hur samhällsutvecklingen fortskrider i Sverige?
  Men vi andra då som lever i den av regeringe skapade verklighet som inte på något sätt är någon bubbla, vi önskar en förändring och förbättring jämfört med Franfurtskolan marxistiska mardrömsvärld!!!
  Ni verkar ha gott om kritik i era kommentarer men vad vore i era ögon en positiv utveckling av sakernas skeende?

  Gillad av 1 person

  1. Först och främst är fyra år en alldeles för kort tid för att återuppbygga Sverige så att döma ut Löfven redan efter hans fyra år är orättvist.Jag har bekanta och släktingar som driver verksamheter och det har varit tre goda år för alla som vill vara med och bygga vårt land.Bokstavligt talat bygga vårt land.Byggsvängen har dragit med sig många företag runt den.Vet du,alliansen och främst moderaterna har varit så rädda för att ökat bostadsbyggande skulle sänka priserna på bostäder att deras lösning på bostadsbristen är ”ökad rörlighet på bostadsmarknaden” vilket antagligen betyder att några tvingas bosätta sig i skogen? Eller vad betyder sånt svammel annars rent konkret?

   Ifall olyckan är framme imorgon får vi återigen maktskifte med allt vad det innebär av ny riktning.Sånt skit gör att tid förloras i det viktiga samhällsbygget.Löfven tog över ett fallfärdigt land och blott fyra år har han fått ordning på en hel del.Gränskontroller kan väl nämnas,mer pengar till sjukvården,subventionerade bostadsbyggen med mera.Han har stärkt greppet om myndigheter vilket behövs,ett exempel på aktiv statsförvaltning är att förpassa kräket Dan Eliasson till en ofarlig tjänst på msb.En myndighet som är på väg att ersättas.Så jo,öppna dina ögon så skall du se.Jag ger Löfven fyra år till och med ett stöd av ett starkt V har han självfötroende att fortsätta på en bra väg.

   Gilla

  2. Ett positivt sakernas skeende, konstig formulering, men okej, skulle vara att bedragarna som skyller en sviktande välfärd på invandrarna blir avslöjade som dom överhetens springpojkar dom är.
   Det är första förutsättningen för att folk istället skall begripa att det just överheten själv, med sin globalistiska plundraragenda som måste angripas om vi skall få någon förändring till stånd.

   Jennys blogg försvarar i realiteten dom som bär ansvar för det hon kritiserar och det är ett väldigt negativt skeende.

   Gilla

 9. Rolf;
  gränskontroller?!!! Vem som helst kan ta sig igenom dessa kontroller!
  En invandring som skenar vidare med till största delen lycksökare och IS-folk?
  Ett fortsatt politiserat rättsväsende som utdömer löjligt milda domar för bestialiska gruppvåldtäkter?
  Gängskjutningar och bil och skolbränder var och varannan dag?
  Trakasserier av hela bostadsområden av ungdomsgäng bestående av s k 18-åriga migranter utan reellt skyddsskäl?
  Ett fullständigt empatilöst agerande gentemot offren för ovanstående?
  Jag skulle kunna fortsätta länge med beskrivningarna för hur mycket det gått åt helvete med Sverige men jag ids inte.
  Anders:
  Jenny skriver både om enorm ansvarslöshet av regeringen och också om de grova brottslingar som öppet hånar sina offer, rättsväsende och rättsmoral.
  Både brottslingar som begår de ”mindre brotten av mord, bestialiska gruppvåldtäkter och de som tillåter detta att ske, de i grunden högst ansvariga för att inte stävja dessa brott är de som Jenny skriver om.
  Ingen människa saknar ansvar för sitt skadliga agerande. Att skylla på det felöversatta och missförstådda värdegrundsbegreppet löser inga brott!
  Om ingen av er ser något fel i det som sker så finns det ingenting av diskutera!

  Gillad av 1 person

  1. Tar du hänsyn till dom socioekonomiska faktorerna så har du med stor sannolikhet samma frekvens av våldtäkter och kriminalitet bland invandrare som bland svenskar. Större delen av dom faktorerna har vi svenskar skapat själva med en bristfällig integrationspolitik.
   Betongghetton skapar kriminalitet överallt i världen, oavsett vem som bor i dom.

   Att lyfta fram brottsligheten blir således bara en del i bedrägeriet där man försöker rädda överhetens skinn genom att skylla på invandrarna. Du är delaktig i detta skamliga bedrägeri, precis som Jenny.

   Att anklaga oskyldiga människor i grupp för andras brott är en avskyvärd handling som enbart förtjänar förakt. Historisk har detta gett upphov till den värsta organiserade ondska som vår planet har skådat.

   Sätt dig ner och hjälp till att fundera ut hur vi skall kunna tackla globalisternas plundringar och krig istället.
   I den kampen kommer dom som tvingats fly för sina liv från dessa krig att vara våra bundsförvanter och inte våra fiender. Fienderna är istället dom som försöker rikta missnöjet åt fel håll.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s