Alla har rätt till sin åsikt och ska bemötas med respekt!

Idag hade man skolval i lågstadiet i barnens skola och 3:orna hade bildat olika partier som eleverna i årskurs 1+2 skulle rösta på. Äldsta sonen bildade ”Kompispartiet” där man hade många bra ståndpunkter med fokus på vänskap och man prioriterade bland annat att alla skulle ha en kompis i skolan och fler papperskorgar så att man inte kastar skräp i naturen. En snygg valfilm hade de även producerat och jag peppade honom inför valet idag, men tyvärr kom han hem moloken eftersom det inte gått så bra som förväntat. De som hade fått flest röster var ”Spelpartiet” där man fokuserade på mer dataspel och speltid. Jag ser vissa likheter med vuxna som ska gå till val i verkligheten där gemene man väljer det parti som ger mest fördelar för en själv. Därav att Socialdemokraterna lyckats hålla landet i ett järngrepp i så många år – valfläsket fullkomligen regnar över folket vart fjärde år och de dumma hönsen går givetvis på hela bluffen varje gång. Tyvärr förväntar jag mig ett liknande scenario på söndag – Åkesson vs. Löfvén och i slutändan står SD som vågmästare och måste välja om man ska stödja Kristersson eller Löfvén.

Idag yttrade en bekant att det var Sverigedemokraterna som skulle få dennes röst på söndag, men att det inte fick komma fram till de vuxna barnen som då skulle gå i taket. Det är fascinerande att så många svenskar fortfarande känner rädsla för att lägga sin röst på det parti som man sympatiserar mest med – SD har trots allt funnits i riksdagen sedan år 2010, är ett demokratiskt invalt parti och har ett partiprogram som lika gärna kunde ha varit Moderaternas. Till alla er som är rädda för att stå för er åsikt och oroade över vad omgivningen ska tycka så säger jag bara go for it! Man lever bara en gång och inte vill man ligga på sin dödsbädd och ångra sina val?

Till er som har föräldrar eller bekanta som röstar på Sverigedemokraterna, vilket i er värld är förfärligt , så säger jag tagga ner och var glada för att någon står upp för era barns framtid! I det här valet är det viktigare än någonsin att ta ställning för sin åsikt och våga hålla fast vid det! En människa förändras inte som person bara för att ni inte delar samma politiska värderingar. Jag har själv blivit av med en faster och en kusin som inte kunde tolerera mitt ställningstagande och det är löjligt! Tänk efter innan ni klipper banden med människor som står er nära!

Denna stigmatisering som media och övriga partier skapat måste få ett slut! Ingen ska behöva skämmas för att man följer sitt hjärta och står upp för sina barn eller barnbarns framtid. Den här gången är det inte en minoritet som går och röstar på samma sak utan det kommer att vara många – gamla som unga, ljusa som mörka! Alla tänker längre än näsan räcker och den gemensamma faktorn är att man har fått nog. Sträck på er istället för att gå med nedböjt huvud – ni har vågat ta klivet ut från ledet istället för att följa strömmen!

Som ni säkert redan läst så fick Jimmie Åkesson idag ett hotbrev riktat mot sig själv och sin 4-årige son. Avsändaren sägs vara islamister. Oavsett om det är IS eller fake som ligger bakom så är det ändå ett olaga hot och det är totalt oacceptabelt att man i Sverige år 2018 ska få mottaga dödshot bara för att man värnar om svenska folket och vill stoppa den pågående islamiseringen av Sverige som övriga partier inte vill låtsas om! På söndag står vi upp för demokrati och frihet för alla oavsett kön, religion och etnicitet!

stigma

13 reaktioner till “Alla har rätt till sin åsikt och ska bemötas med respekt!

 1. Det var ju en liten gullig son du har med ett stort hjärta och fint partiprogram.Men miljön är ingen stor fråga vare sig för gammal eller ung,tyvärr.

  Gilla

 2. Alla har rätt till sin åsikt och ska bemötas med respekt! Så sant! Något skrik- och gapvänstern borde lära sig. Men de är ju vänsterblivna och förstår väl inte bättre kan man tänka… Ja du vet den svenska flumskolan och allt det där kan ju inte leda till något gott.

  Gillad av 1 person

  1. Fast att försämra skolan är elitens utstuderade metod för att fördumma och därmed försvaga folk.Kunskap är makt och den är endast förbehållen eliten ifall nu eliten får bestämma.Vänstern vill ha en skola för alla.Inte bara för de rika.Du är hjärntvättad och det skrämmer.Vet du,det är ytterst få som idag kan huvudräkning och jag betalar gärna med kontanter och brukar på olika sätt göra det svårt för kassörskorna.Jag har lurat dem på många pengar och de blir både tacksamma och förlägna när jag ger den felaktiga slanten tillbaka.Jag har gått i den gamla skolan Tompa.Kunskap är makt och skall inte vara till för pöbeln,det är högerns politik.SD är riktig höger.Men vad bryr en sådan som du dig om det?

   Gilla

   1. En sak till Tompa.Så som jag upplever vår kära bloggägare så är hon en människa som tjänar på högerpolitik.Hon har mentala resurser och kan ta för sig.Hon är garanterat väldigt begåvad och tjänar på en riktig högerpolitik.Är du hennes jämlike så skall du rösta höger du också.

    Gilla

 3. Visst är kunskap makt, det kan väl ingen förneka. Hur får man då makt? Jo genom kunskap förstås. Hur erhåller man då kunskap? Jo genom studier. Vilken eller vem förvägrar dig dessa studier och denna kunskap? Absolut ingen i detta land. Själv är bäste dräng kanske du hört förut? Så slutsatsen blir att du och ingen annan kan förse dig med kunskap och därmed makt.

  Gillad av 1 person

  1. Nu svamlar du ju Tompa.Eleverna går väl till skolan för att de förväntar sig att få hjälp med att inhämta kunskap.

   Jag följer en examinerad lärare med behörighet till åk.9.Hon uttrycker sig på en tioårings nivå,hennes texter saknar ofta logik och petitess i sammanhanget,hon stavar som en kratta.Jag skulle gärna vilja länka till detta skräckexemplet av lärare.Vet du var denna lärare jobbar,jo i ett sk.utsatt område.Där får de ta all skit men synd om eleverna i första hand och en smärre katastrof för samhället.

   Gilla

  2. ”Själv är bäste dräng” Men så bra, då kan vi ju lägga ner skolan helt och spara massor av pengar, så vi kan sänka skatten för dom rika ännu mer.
   Du borde engagera dig i SD tompas, du kan gå långt där. Kul att Jenny tryckte på gillaknappen också.

   Gilla

 4. Anders och Rolf.
  Skolan erbjuder eleverna kunskap. Eleverna ges inte bara möjlighet, de får också hjälp att dricka ur kunskapens källa, men skolan kan inte tvinga eleverna att dricka. Det beslutet måste varje elev själv ta.

  För övrigt så är jag politiskt obunden och vill så förbli.

  Gillad av 1 person

  1. Högerkrafterna använder dig på samma sätt som de använder toalettpapper,de torkar sig i arslet och sen slänger de det.Högern mobiliserar och en röst från en dumskalle som du är lika mycket värd som vilken annan röst.De pissar på dig den tionde.

   Gilla

  2. Oj tompas ”a momentary lapse of reason” Betyder detta att du faktiskt vill förbättra skolan? Kanske minska storleken på klasserna, utbilda fler lärare och höja deras löner? Arbeta bort segregeringen i förortsskolorna osv.
   I så fall pratar vi pengar. Ganska stora pengar, plus människor i arbetsför ålder som vill och kan ta dom nya jobb som erbjuds i utbildningssystemet. Tror du på fullt allvar att du kan få fram dom pengarna genom att utvisa kriminella och folk som enligt dig själv ”inte vill anpassa sig”? Något annat förslag till lösning har du ju inte presenterat.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s