SD visar att de är regeringsdugliga och sjuklövern får en känga av norska politiker!

Med bara dagar innan valet rör det på sig – i alla fall på högersidan!

Sverigedemokraterna har idag gjort en utmärkt värvning i form av Charlie Weimers från Kristdemokraterna, som bland annat arbetat som stabschef för Lars Adaktusson i EU-parlamentet. Nu ikväll skriver även Aftonbladet att en moderat regeringstjänsteman har hjälpt SD att arbeta fram en kravlista till Moderaterna om det blir förhandling efter valet. Mattias Karlsson, SD:s gruppledare i riksdagen:

-”Vi tänker inte bli bortkollrade i en eventuell förhandling. Även om Alliansen just nu säger att man inte ska samarbeta med oss, säger de också att de inte ska regera ihop med S. Grundsituationen är densamma: Ulf Kristersson måste antingen få stöd av oss eller Socialdemokraterna, det finns inga andra scenarier.”
Listan innehåller lagar som SD vill ändra samt vilka myndigheter som ska inrättas eller få andra uppdrag. Man har även förberett vilka personer man vill ha på regeringskansliet. Förslagen på kravlistan utgår från partiets huvudfrågor i valrörelsen: migration, sammanhållning, sjukvård och kriminalpolitik samt även sänkt bensinskatt.
Alla som har basunerat ut att SD inte är redo att axla det ansvar som det innebär att regera landet kan dra något gammalt över sig – jag vädrar morgonluft och mitt val på söndag utkristalliseras allt mer!
I övrigt går allt sin gilla gång. Media försöker nu basunera ut att det är vården som är väljarnas viktigaste fråga. För några veckor sedan var det miljön. Varför inte bara säga som det är? Det är migrationen som är den viktigaste frågan för svenska folket punkt!
Miljöpartiet vill satsa 1,4 miljarder på cykelvägar! Partiets mål är att 50% av alla resor ska göras med cykel år 2030. Har de överhuvudtaget tänkt på att alla inte bor i en stad? Hade det inte varit bättre att satsa pengar på vår järnväg som är allt annat än fungerande? Att åka tåg i dagens läge innebär en stor chansning – risken att tåget blir stående på vägen eller får krypköra är överhängande! Det räcker med att åka mellan Ystad och Lund för att råka ut för tågstopp. Men i Sverige ska vi självklart slå på stort och satsa på svindyra höghastighetståg istället för att få den existerande tågtrafiken att fungera. Behöver jag nämna att SD vill stoppa den ogenomtänkta satsningen på höghastighetståg?
Den före detta försvarsministern Mikael Odenberg (M) skriver i SvD nu ikväll att SD är en potentiell säkerhetsrisk för Sverige och han oroas över risken att SD ska få inflytande. Han baserar sitt uttalanden på att SD inte räds att ha en neutral hållning mot Ryssland. Enligt mitt tycke ska inte Odenberg kasta sten i glashus! Hade det inte varit för hans parti, som med Beatrice Ask i spetsen i början av milleniet blankt ignorerade Säpos rapporter om att vi hade krigsförbrytare och potentiella terrorister i landet samt att vi borde göra något åt lagen om medborgarskap för att komma åt dessa individer, så hade vi idag inte haft en säkerhetspolis som tappat kontrollen över hur många våldsbejakande extremister som befinner sig i landet! Hade inte Ruinfeldt tillsammans med miljömupparna beslutat om att vi skulle ha öppna gränser under sin regeringstid, så att vem som helst har kunnat ta sig in i landet utan problem, så hade vi idag haft ett helt annat läge. Så Moderaterna ska inte komma och prata om säkerhetsrisker! Dessutom har den rödgröna regeringen följt i deras fotspår och dagens så kallade ”gränskontroller” är ett skämt!
Häromdagen var det de danska Socialdemokraterna som kritiserade den svenska sjuklövern för att de inte vill samarbeta med SD. Nu är det dags för norska politiker att ta bladet från munnen och i norska TV2 förklarar tre ledande FrP-politiker i Norge att det är för sent för Sverige. Den massiva invandringen och mångkulturen har helt enkelt gått för långt och problemen kommer att fortsätta under en oöverskådlig framtid! Man kritiserar även de andra partierna för att mobba ut SD när de istället borde ta sitt ansvar och samarbeta.
God natt Sverige! Om tre dagar gör vi vår plikt och röstar på det parti som förtjänar att få makten efter alla år som de legat i för att ge oss en skjuts framåt!
coffee.jpg

2 reaktioner till “SD visar att de är regeringsdugliga och sjuklövern får en känga av norska politiker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s