Etablissemanget vill få oss att tro att Sverige är ett av de tryggaste länderna i världen att leva i, men ändå låser Svenskarna in sig allt mer!

Barnen har smittat mig med en förkylning och igår hade jag huvudvärk hela kvällen, så det blev en tidig sorti. Det är nog många svenskar som kommer att gå omkring med ”tunga huvuden” nästa vecka om den rödgröna sörjan lyckas samla ihop tillräckligt många mandat för att bilda regering på nytt.

Faktum är att många svenskar står redo med plan B och bara väntar på att packa väskorna om det går åt skogen. Även jag känner ett kall att lämna landet om de röda får makten ännu en gång, men som så många andra med små barn är det ingen enkel sak så jag förblir nog vid min läst med pennan redo, för att se på hur landet sakta men säkert löses upp till oigenkännlighet.

Igår diskuterade jag med en bekant det faktum att trots att Sverige enligt etablissemanget är ett av de tryggaste länderna i världen att leva i, låser ändå svenskarna in sig allt mer. Förr i tiden låste människor inte sina dörrar till bostaden när man var hemma eftersom det inte fanns någon överhängande fara och att en skola skulle låsa sina dörrar var inte på tapeten överhuvudtaget. Nu för tiden låser alla vettiga människor dörren till sin bostad även när de är hemma på dagtid, vissa skolor låser om sig, en hel del företag har låst eller använder porttelefon, våra tingsrätter har heller inte fri passage längre utan säkerhetskontrollerna är rigida. Än så länge har vi inte så många ”gated communities” i Sverige, men det är bara en tidsfråga. Går det åt pipsvängen nästa vecka så kan jag slå mig i backen på att det inom en snar framtid kommer att poppa upp både här och där, eftersom det blir konsekvensen av den anarki som kommer att råda i landet.

”Let’s make Sweden great again” hade varit en bra slogan, men låt oss vara realistiska, det som varit kommer aldrig tillbaka oavsett vem som sitter vid makten, det ska man vara på det klara med. Det samhälle vi ser nu är vad vi har att leva med, men det vi kan göra är att begränsa ytterligare skador och täppa till nuvarande läckor. Har man barn och barnbarn samt ett hjärta som inte bankar för en själv främst, är valet på söndag lätt! Det är dags att ge vänsteretablissemanget en rejäl näsbränna – nu gör vi vår plikt för fosterlandet så att vi kan lämna över ett land i någorlunda gott skick till nästa generation!

gated-community-stop-sign.png

 

Annonser

2 reaktioner till “Etablissemanget vill få oss att tro att Sverige är ett av de tryggaste länderna i världen att leva i, men ändå låser Svenskarna in sig allt mer!

  1. Jag har en väska med det viktigaste i och den tar jag alltid med mig när jag lämnar huset om så bara för att gå bort i skogsdungen för att hämta några vedpinnar.Huset är sällan helt tomt på folk och det har till och med hänt att jag har bett Jehovas Vittnen att för en kort stund passa.Åker jag in till Malmö eller för den delen även Tomelilla numera så låser jag bildörren-inifrån.Jag har en väska med lite dollar och några guldmynt ifall det blir att fly.Jag är min själ beredd på allt.En skåning går aldrig på tomgång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s