En röst på Socialdemokraterna är en röst på Vänsterpartiet!

Stefan Löfvén gör som resten av etablissemanget – det vill säga tror på de mätinstitut som hade fel vid förra valet eftersom deras fantasisiffror talar för deras sak. Yougov och Sentio kom närmast valresultatet förra gången vi hade val i Sverige och de visar på att SD är största parti bara dagar innan valet, men självklart är det bättre för självförtroendet att läsa de friserade siffrorna som visar att de rödgröna är största blocket.

I dagens SvD säger Löfvén att han inte utesluter att Vänsterpartiet kan sitta i hans nya regering! Hemska tanke!

Det här innebär att Sverige kan komma ur askan i elden! Först satt extremistpartiet Miljöpartiet och dikterade villkoren i fyra år, vilket i princip sänkt landet i botten, men nu ska ytterligare ett sjukt parti få makt i form av kommunisterna?! Det är snart läge att börja be till högre makter!

Några av de värsta brotten mot mänskligheten i modern tid har begåtts av de kommunistiska regimerna i forna Sovjet, Kina och Kambodja. Terrorn riktades ofta mot den egna befolkningen och även mot de egna partimedlemmarna. Anklagelserna kunde bestå av att vara klassfiende, spion eller kontrarevolutionär. Straffen kunde vara deportation, tortyr eller avrättningar.

Jag förstår att Löfvén tilltalas av att ha Vänsterpartiet i regeringen, hans eget parti eftersträvar nämligen att strypa yttrandefriheten och hindra individer från att ha egna åsikter och var det något som kommunisterna var bra på så var det att utöva en enorm kontroll över yttrandefriheten. I det närbelägna Tjeckien lever kommunismens arv fortfarande kvar hos folket och det påverkar även landets ekonomiska och sociala tillstånd.

Jag förstår inte hur Löfvén kan peka ut SD som ett rasistiskt och nazistiskt parti bara för att de grundades av tvivelaktiga personer en gång i tiden – personer som för övrigt lämnat partiet för länge sedan, vartefter partiet stöpts om i grunden – men han tvekar inte en sekund att bilda regering med Vänsterpartiet vars mörka historia är grotesk i jämförelse! Dessutom har de en våldsam falang i form av AFA och RevFront.

Igår kunde man läsa i Aftonbladet att kändisarna samlas i ett uppror mot SD under parollen ”Vad som helst men inte SD”, även där är det uppenbart att man hellre ser kommunister i regeringen än demokratiska Sverigevänner – tragiskt!

Man kan tycka att gemene man borde ha tillräckligt innanför pannbenet för att inse faran med att låta detta röda parti få sitta i en regering, men dessvärre verkar det som att många har glömt vad kommunismen uträttat i historien med tanke på Vänsterpartiets ökade popularitet och skolundervisningen i ämnet ska tydligen vara undermålig numera.

Måtte svenska folket ta sitt förnuft till fånga på söndag och inse att en röst på Socialdemokraterna är en röst på kommunisterna!

kommunism

 

Annonser

22 reaktioner till “En röst på Socialdemokraterna är en röst på Vänsterpartiet!

 1. Jadu Jenny.Du behöver bara fråga din omgivning hur det ser ut med yttrandefriheten i Sverige.2012 hackades ett sverigevänligt forum av Expo.Min e-postadress samkördes med olika myndigheter och man kunde avslöja mig.Inom ett år var samtliga mina kontrakt uppsagda och jag blev alltså fråntagen min möjlighet att kunna försörja mig.Jag Jenny,en vanlig människa utan politiska kopplingar men tillräcklig kontakt med verkligheten för att inse att nuvarande riktning är hållbar.Jag Jenny,en helt vanlig medborgare endast med modesta åsikter.Jag har hatat,det kan jag lova.Det finns goda anledningar att rösta V men min enda anledning är att sätta Sverige i brand för bland allt gott i vänstern finns en förmåga till kaos.Det blir min gåva till alla djävla kräk som kom på hembesök.tog sig friheter att bokstavligt talat storma in i mitt hem.Vad fan hade de förväntat sig att se,en hakkorsflagga.Må de en gång brinna i helvetet.
  Rolf Olsson

  Gillad av 2 people

   1. Ånej,deras verksamhet skär genom alla partier och det finns täta band till makten oavsett vilken färg den har.Expos roll är att brännmärka alla som ”nazister” för det stigmatiserar och berättigar till förföljelse.Jämför gärna med amerika där alla man brännmärkte folk som kommunister och precis som här berättigade till förföljelse.Det är en listig metod att etikettera och därmed förfölja.Alla som ställer sig i vägen för kapitalets globala härjningar drabbas.Kommunister såväl som nationalister.Stängda gränser omöjliggör gför globalisterna.Mina sår revs upp idag på morgonen men jag tröstar mig med att kommunismen inte misslyckats med att sätta länder i brand där den verkat.Man har lyckats varje gång.Det blir min gåva.

    Gillad av 1 person

  1. Jag säger som K.Janoush: i ett sjukt samhälle är det normalt att sympatisera med NMR fast i mitt fall med V.Landsförrädarna skall inte skickas till Finspång men väl taxeras till döds.Deras barn och barnbarn likaså.

   Gilla

  2. Som jag ser det är mitt liv kört.Visst fundetar jag på att åter investera i ny verksamhet men vad vet jag,kanske kommer Expo åter och slår sönder mitt liv.Jag fick betala ett orimligt högt pris för yttrandefrihet.En vanlig människa med endast åsikter.Den som öppnar käften på allvar får betala ett högt pris.
   Idag är jag inte längre sorgsen utan förbannad.Må det hålla i sig till söndag så att jag röstar rätt.

   Gilla

   1. Rolf, förstår fortfarande inte hur Vänsterpartiet kan vara svaret på dina böner?!

    De enda partier som värnar om yttrandefriheten är SD, AfS samt MED. Det låter som att du är ute och cyklar!

    Gilla

  3. Vid närmare eftertanke så har ju Anders Åberg rätt.SD är garant för att bibehålla gamla maktstrukturer.Beviset för det var när SD begärde hjälp av Expo att kartlägga AfS:are.Yttrandefrihet kommer inte att vara Sverigedemokraternas bästa gren.Lura inte dig själv och andra Jenny.

   Gilla

 2. Att kommunismen, eller snarare socialismen, har misslyckats borde vara uppenbart för alla. Att den tog död på 100 miljoner människor som det står på din affisch bedömer jag dock som en närmast makalös propagandalögn.

  Att kalla SD för nazister är lika dumt som att kalla dagens V för kommunister. Båda har antagligen sådana i sina led, men bägge partierna har också tagit avstånd från sådant. V av idag är ett socialdemokratiskt parti av ungefär samma typ som S var en gång i tiden, fast utan organiserad arbetarrörelse i ryggen.

  Den viktiga skillnaden är att bara ett av partierna i riksdagen sätter fokus på etnicitet och i det ligger en mycket påfallande risk att man kan tända den nazistiska brasan på nytt. Det är också en total missuppfattning av dagens verklighet som inte leder oss en millimeter framåt i politiken.

  Gilla

   1. Klart jag var där! Begåvad fråga.

    Det finns massor av olika bud om detta och antagligen vet ingen med säkerhet, men 100 miljoner dubblerar även dom flesta av dom dystraste bedömningarna.

    Det finns även uppgifter om att USA har mördat mer än 20 miljoner människor sedan WWII. Det är också väldigt svårt att kontrollera, men med tanke på att dom varit krig varje dag sedan sedan dess så låter den siffran mer rimlig.

    Gilla

   2. NMR seglar naturligtvis i medvind när etnicitet dominerar agendan och visst finns det kopplingar https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/wEmypM/hyllade-nazister–nu-ar-han-sd-ordforande

    AFA hatar nazister, en del av dom lär också ha deltagit i kriget mot IS i Syrien. Att hata nazister och kriga mot IS är klart behjärtansvärt.
    Att använda våld som arbetsmetod i det fredliga Sverige är däremot felaktigt. Vilka kopplingar dom har till V känner jag inte till, mer än att deras flagga har synts på en V demonstration.

    Gilla

   1. Ryggdunkare i all ära, men jag diskuterar gärna med människor som är av annan åsikt så länge de inte kallar mina texter för rasistiska samt att jag sprider hat. Då har man inte förstått mycket och sådana individer lägger jag inte tid på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s