Det är dags för ett klart och tydligt nej!

Som jag skrivit om mycket under sommaren har det under de senaste månaderna skett en explosion av kvinnor med hijab och heltäckande klädsel i Ystad, såväl som flickor i slöja eller hijab.

Jag noterar en gradvis förändring från att ha sett kvinnor i färgade heltäckande rockar till att se många klädda i helsvart från topp till tå – svart huvudbonad såväl som svart rock eller tält. När man ser dessa kvinnor stryka omkring får man känslan av att befinna sig i ett land i Mellanöstern istället för ett fritt och jämlikt land som Sverige ska föreställas vara.

Nu för tiden glädjer jag mig varje gång jag ser en kvinna i ljus hijab och ljusa heltäckande klädsel – tragiskt!

I Sverige lever man sekulariserat, något som alltför många har glömt bort – även regeringen.
På söndag säger vi nej till såväl kvinnoförtryck som fortsatt islamisering av Sverige, för våra barn och barnbarns skull!

burkaböter

Annonser

11 reaktioner till “Det är dags för ett klart och tydligt nej!

 1. Kvinnor som flyr hit, flyr från förtryck och mansgriseri. Tyvärr är förtrycket många gånger värre här än i hemländerna. I våra no-gozoner (som tyvärr finns Lövén), vågar kvinnorna sej inte ut om dom inte är korrekt klädda!
  Då undrar jag om det är rätt med religionsfrihet!

  Gillad av 1 person

 2. Jag håller med dig om att det är chockerande och även i mindre samhällen ser man detta.Var i Tomelilla häromdagen och bara på det senaste halvåret har detta fenomen exploderat.Jag satt förmodligen med halvöppen mun i ren förundran medan jag körde och min nästa tanke var på vilket sätt en redan fattig kommun som Tomelilla påverkas.Det är sjukt det hela.

  Gillad av 1 person

 3. Visst ser det för jävligt ut och visst är dessa kläder ett uttryck för kvinnoförtryck, men hur mycket hjälper vi dom genom att skicka tillbaka dom till dom krig dom nyss har flytt ifrån?

  Sedan är det inte på något sätt konstruktivt att angripa folks kläder. Du kan aldrig veta om klädseln verkligen beror på att deras män tvingar dom eller om dom väljer det själva. Om dom har valt det själva och vi säger att dom inte får klä sig på det viset så har vi bara ökat kvinnoförtrycket.
  Har man flyktingstatus så har man, oberoende av klädsel. Era egna inskränkta fördomar tar död på empatin.

  Ni kallar er Sverigevänner, men hotar ni ju istället det som är Sverige med er intolerans och fördomsfullhet.

  Gilla

  1. Flyktingstatus… de flesta är numera ekonomiska migranter.

   Dina kommentarer i övrigt befattar jag mig inte med – du har redan klargjort din ståndpunkt sedan tidigare. Lev du vidare i din filterbubbla.

   Gilla

   1. Någon exakt statistik har jag inte orkat leta efter, men nog sjutton är väldigt många, kanske dom flesta från Syrien och därmed flyktingar från krig. Men spelar det någon roll för dig? Du angriper väl dom oavsett om dom är flyktingar eller ej. Dom har ju fel kläder!!

    Gilla

 4. Visst är det märkligt att man ”flyr” genom land efter land i Europa för att till sist välja det mest jämlika landet i Europa, om inte det mest jämlika i hela världen. Ett land där kvinnor inte behöver tänka på att täcka sin kropp. Ett land långt upp i norr, som minst av korrelerar med deras synsätt på jämlikhet. Ett högteknologiskt land som befinner sig så långt från medeltida traditioner som tänkas kan. Klart som tusan att migrationen inte fungerar och att det uppstår kulturella krockar. Klart är också att det medför att klansamhällen växer upp i landets förorter där klanernas lag gäller och svensk lag är tabu.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s