Ingen ställer sig frågan hur och varför!

I internationell media fortsätter händelserna i Chemnitz att dominera nyhetsrapporteringen och i helgen var det återigen stora demonstrationer med högerextrema och även motdemonstranter. En socialdemokratisk parlamentsledamot uppger sig ha blivit fysiskt attackerad av högerextrema på väg från demonstrationen. Nu utreder man också några poliser som ska ha gjort nazisthälsningar och skrikit slagord.

I tysk media manglas så klart ämnet från höger till vänster mellan de olika politiska blocken och man turas om att ta ställning mot nazism samt kräva att AfD inte ska få inflytande, men jag tycker att de har missat huvudfrågan – hur och varför har partier som AfD samt organisationer som Pegida vuxit sig så pass starka?

Förstår man inte att människors mått är rågat efter flera års demolering av landet i och med Angela Merkels pro-migrationspolitik? Eftersom man inte varit lyhörda för folkets signaler och hellre stoppat huvudet i sanden än agerat, så ser vi nu resultatet. Ingen vill ta ansvar för det monster man skapat!

Sverige är helt klart på väg åt samma håll och på söndag har vi möjlighet att påverka landet i rätt riktning, men det är långt kvar till mållinjen och jag är övertygad om att det lär bli ett stålbad även för oss framöver!

struts.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Ingen ställer sig frågan hur och varför!

  1. Utmärkt analys som vanligt! 🙂
    Politiker som utmärkt väl vet var ansvaret ligger för de uppkomna situationerna försöker som vanligt lägga skulden vid upprörda människors yttringar vilket är hur genomskinligt som helst! Alla vet ju egentligen vilka som bär ansvaret för allt kaos och lidande som orsakats av hämningslös invandring!

    Gillad av 2 personer

  2. ”Vad skall vi då göra konkret? Rösta på de tre partier som vill förändra politiken – SD, AfS eller det borgerliga alternativet Medborgerlig Samling. Det kanske inte räcker för ett systemskifte, men det skrämmer livet ur det korrumperade etablissemanget. Om inte det ändå leder till eftertanke och åtgärd så kommer genombrottet i nästa val istället. Med hjälp av internet kommer det inte att gå att stoppa oss, vi som vill slå vakt om våra värderingar, vår nation och vårt oberoende. Rädda Sverige innan det är för sent!”

    Ovanstående är inte mina ord utan är författade av Peter Krabbe och jag kan bara instämma. Dock skriver denne Krabbe en hel del annat på sin blogg som jag har svårt att instämma i. Läs själva: https://peterkrabbe.wordpress.com/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s