En förkovring i morgonens nyheter ger vid hand att det är dags att be en stilla bön för landet!

I had a dream last night… Ulf Kristersson var med och påminde om ett litet barn när jag skulle diskutera med honom – i slutet av drömmen var jag polis i en förort. Om man börjar drömma om politiska problem har de verkligen tagit överhanden – må den 10 september snart vara här!

Om mindre än en vecka står vi med facit i hand och valspurten verkar präglas av frågan om förtroende. Jimmie Åkesson anklagade igår både Löfvén och Bildt för att ljuga svenskarna rakt upp i ansiktet – bra att någon ryter ifrån mot dessa pompösa herrar!

Socialdemokraterna verkar göra en sista dödsryckning och försöka ingjuta förtroende hos väljarna att partiet faktiskt vill stoppa islamiseringen. Efter den senaste veckans uppmärksammade tidningsreportage om salafismens utbredning i Sverige, deklarerar nu S i dagens SvD att man ämnar införa ”stopp för alla konfessionella inslag i landets skolor”. Även Moderaterna och Liberalerna har varit inne på ämnet i sina valmanifest. Visst låter det vackert – men glöm inte att Sverigedemokraterna har påpekat dessa problem samt föreslagit åtgärder de senaste 15 åren utan att få gehör i riksdagen och att vissa andra partier vaknar nu så tätt inpå valet är inget annat än ett stort hyckleri! Syna för guds skull partierna i sömmarna innan ni lägger er röst – vad har de gjort de senaste åtta åren? Gör man det så blir valet nästa söndag oerhört lätt!

Nyligen gick polisen i Malmö ut med en fantombild över en efterlyst farlig våldtäktsman, som förföljer kvinnor på cykel samt förgriper sig på och misshandlar offren. Man meddelade förra veckan att man gripit en man, men nu visar det sig att det var fel person och denne är nu frisläppt. Den farliga våldtäktsmannen är således fortfarande på fri fot så flickor och kvinnor i Malmö bör vara mycket uppmärksamma. Köp överfallslarm är mitt tips!

Svenska Dagbladet skriver idag att Landstingens barnhälsorapport för år 2017 visar att barnfetma är dubbelt så vanligt i fattiga kommuner jämfört med rika kommuner. Detta är inte alls särskilt förvånande, däremot borde det vara en ringklocka för våra politiker. Fortsätter vi med nuvarande politiska inriktning i fyra år till så lär det fortsätta att öka ytterligare. Klyftorna i samhället har aldrig varit större mellan de som har och de som inte har!

De senaste åren har media spottat ut debattinlägg med propaganda för att Sverige måste stå upp för de ”stackars ensamkommande barnen”. Det har varit relativt tyst under valperioden kring just detta, men nu med bara några dagar kvar ser jag texter om det i både Ystads Allehanda och Aftonbladet. Nu när valspurten är här gissar jag på att det inom de närmaste dagarna kommer att publiceras ett debattinlägg från Fatima Khavari om vikten av att ”rösta rätt”.

Jag ställde under gårdagen frågan om hur det kommer sig att Vänsterpartiet ökar så mycket när deras ideologi går emot allt sunt förnuft. Idag får vi svaret i Aftonbladet där journalisten och författaren Thord Eriksson förklarar att de svenskar som är med och stöttar de ”unga ensamkommande” har bytt parti, tack vare att deras ursprungspartier har deklarerat att man ämnar strama åt migrationspolitiken. I en enkät som genomfördes i slutna Facebook-grupper under första halvan av augusti, där medlemmarna på olika sätt stöttar ensamkommande, ställde man frågan hur de röstade i valet 2014 samt hur de ämnar rösta i år. För fyra år sedan var Miljöpartiet och Vänsterpartiet de solklara favoriterna, men i år ser det annorlunda ut och Miljöpartiet är näst intill utraderade.

I enkätens fritextsvar redovisas tydligt att många människor känner stor bitterhet och vrede över sin gamla partier som de nu lämnar. En person som går från S till V skriver så här i anslutning till sina enkätsvar: ”Jag känner bara ett djupt förakt för S och kommer aldrig mer att rösta på dom”. En annan som går från M till V skriver: ”De offrar ungdomarna (mina elever) och vår framtid på ett tortyrliknande sätt genom att lova och sedan dra tillbaka”. Från M till V: ”Sverige dödar dessa ungdomar. Släcker deras hopp, tar i från dem deras liv. Långvarig psykisk tortyr är vad det handlar om. Och fysisk. Jag skäms över det land jag tidigare var stolt över. Ett land där socialdemokratin dog med Stefan Löfven”. Från L till C: ”Året sedan vi blev frivilligt familjehem har öppnat mina ögon. Trodde det var omöjligt för ett land som Sverige att bete sig så här. Att det finns så stor rättsosäkerhet gör mig förtvivlad. Som att jag inte kan tro på det fastän det händer framför mina ögon med personer jag känner och börjat älska.” Från KD till C: ”KD har gått ifrån de kristna grundvärderingarna”.

Centerpartiet är den tydliga vinnaren och stöds av var femte person i gruppen, drygt 20%, vilket förklaras av att partiet står bakom gymnasielagen för de ensamkommande och enkätens andra vinnare är Vänsterpartiet som också står bakom gymnasielagen samt som enda parti förordar allmän amnesti för de ensamkommande. Hela 52% av de som besvarat enkäten stöttar Vänstern. Ett perfekt exempel på väljare som tänker med hjärtat framför huvudet!

Så fick vi slutligen svar på varför Centern och Vänstern går så bra i det här valet – de är extremistpartier som samlar alla asylaktivister! Let us pray for Sweden!

pray

Annonser

3 reaktioner till “En förkovring i morgonens nyheter ger vid hand att det är dags att be en stilla bön för landet!

  1. De sju partiernas lögnbubbla är snart på väg att spricka och det är därför de beter sig helt besinningslöst och t o m Macron som egentligen inte har ett dyft med svenska valet att göra lyder husbondens röst och lägger sig i valdebatten för att smäda den enda egentliga opposition som finns inom svensk politik idag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s