Centerpartiet är och förblir Moderaternas stora problem!

I kvällens inhemska nyhetsskörd sticker Moderatledaren Ulf Kristersson ut i SvD där han kraftfullt proklamerar:
”Integrationen är ödesfrågan för Sverige! Klarar vi integrationen har Sverige goda förutsättningar – misslyckas vi kommer konsekvenserna att märkas i hela samhället. I ett läge där Socialdemokraterna har checkat ut krävs nu tydliga och uthålliga prioriteringar från en moderatledd regering.”

Tillåt mig skratta högt!!

1. Integrationen har varit en ödesfråga för Sverige de senaste 20 åren och ingen sittande regering, varken de borgerliga eller de rödgröna, har klarat av konststycket att lyckas med integrationen, oavsett hur många miljarder man pumpat in i de olika projekten! Det började dippa neråt när Socialdemokraterna dominerade vid regeringsmakten i princip hela 1990-talet och när borgarna satt vid makten gjorde man sitt bästa för att slå dövörat till samt istället kräva att svenska folket skulle öppna sina hjärtan.

2. Vi har redan misslyckats och det märks i hela samhället samt drabbar alla – gammal som ung! Vart har Kristersson egentligen tillbringat sin tid de senaste tio åren?!

3. Dessa tydliga och uthålliga prioriteringar hade vi behövt för minst tio år sedan. Moderaterna har haft chansen otaliga gånger att ta över makten från Löfvén och visa att man som oppositionsparti menar allvar – men se det gick inte för då skulle man behöva ta stöd av SD och då får man baciller! Dessutom har M struntat i alla varningsflaggor och rapporter som kom under deras tid vid regeringsmakten samt tillsammans med övriga sjuklövern röstat ned SD:s alla förslag på åtgärder som hade fått effekt idag om man hade gjort verklighet av det istället för att dumpa det på soptippen!

Dessutom förstår vem som helst att Moderaterna bygger luftslott när man påstår sig vilja ta tag i saker och ting som deras partner Centerpartiet på inga som helst villkor kommer att gå med på.

Tidigare undersökningar har visat att en majoritet av Moderatväljarna vill att partiet samarbetar med SD. Idag skriver Aftonbladet att nästan varannan Alliansväljare vill att Alliansen regerar med stöd av SD enligt opinionsinstitutet Inizio, men splittringen är djup mellan partierna. Medan 72% av KD:s väljare vill se ett sådant samarbete, är motsvarande siffra hos Centerväljarna bara 8%.

Centerpartiet är och förblir Moderaternas stora problem! Allt som Moderaterna försöker sälja in till sina väljare försvåras markant av att man går till val samt ämnar regerar tillsammans med Centerpartiet. Den som innehar jobbet som valstrateg inom Moderaterna borde ligga risigt till efter valet – att ens komma på tanken att gå till val som en Allians på nytt när polariseringen är så stor i landet som den är just nu är urbota dumt. Dessutom borde man se svart på vitt när man tittar på Moderaternas vallöften att det inte är kompatibelt med Centerpartiets vision – en stramare migrationspolitik, stopp för religiösa friskolor, förbud mot slöja i skolan, hårdare straff för våldtäkter och andra grova brott, fler utvisningar, kämpa mot den pågående islamiseringen – är allt som allt klarsynta idéer som aldrig kommer att genomföras tack vare att shariapartiet Centern kommer att sätta käppar i hjulet.

Att inte varningsklockorna ringde när Annie Lööf utan att tveka gav 9000 afghanska män utan skyddsskäl amnesti, säger tyvärr en hel del om Kristersson. En normalt funtad person och framförallt en partiledare med kurage hade där och då brutit Alliansen och sagt adios till Centern, men icke! Det är klart och tydligt så att herr Kristersson är alltför influerad av sin föregångare Ruinfeldt, vars skugga ligger tungt över hela partiledningen. Hade Moderaterna inte haft starka profiler som Ann Heberlein, Hanif Bali och Christian Sonesson så är jag övertygad om att partiet hade legat och skvalpat nere på Centerns nivåer. Det är tur för oss att dessa kämpar finns inom partiet, som vågar ta sig ton och prata om det som ingen annan vågar nämna!

Idag är det sex dagar kvar till valet, en mycket kort tidsperiod för den som behöver leta upp sin försvunna ryggrad! Folket skanderar tillsammans med kommunala moderatpolitiker: LÅT OSS BÖRJA SAMARBETA MED SVERIGEDEMOKRATERNA! Ulf Kristersson kan nog leta efter en hörapparat samtidigt som han försöker baxa upp sin syltrygg!

hear.jpg

 

Annonser

11 reaktioner till “Centerpartiet är och förblir Moderaternas stora problem!

 1. Beträffande Hanif Bali så satt han väl med i Alliansregeringen under åtta år precis som Kristersson om jag inte missminner mig. Varför gjorde Hanif ingenting då och hur trovärdig är han idag? Varför är han fortfarande medlem i partiet?

  Ann Heberlein har ju gjort en helomvändning från den tid då hon försvarade den förda invandringspolitiken. Visst kan man ändra sig, inget fel i det, men varför välja medlemsskap i M om hon menar allvar?

  Gilla

  1. Hanif körde sitt eget race även när M satt vid makten. Han blev t.ex. petad från sina politiska uppdrag när han o Finn Bengtsson röstade emot partilinjen i riksdagsomröstningen om att erkänna folkmordet på minoriteter i Mellanöstern.

   Heberlein valde det parti som hon kände sig mest hemma i.

   Gillad av 1 person

 2. Jag tror våra politiker vill samarbeta med SD, men ingen vågar ta första steget. Följden blir att dom skiter i vad folk vill, så kan det inte fortgå! Mitt utopiska förslag blir följande: avsätt alla riksdagsmän/kvinnor, bilda ny regering med hälften så många. Avskaffa alla förmåner och högst 30000kr/mån!
  Undrar just hur många som ställer upp då, hahaha!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s