En vecka kvar och soppan kokar vidare!

”Framåt för medmänsklighet” med en stor bild av Annie Lööf är annonsen jag möts av i helsideformat när jag går in på Svenska Dagbladets websida. Var det den devisen som gjorde att Centerpartiet utan att tveka gav amnesti åt 9000 afghanska män utan skyddsskäl, varav många hade ljugit om sin ålder och fått avslag flera gånger om? I deras värld är det medmänskligt att ha öppna gränser och låta all världens människor komma till lilla Sverige, utan någon som helst kontroll på vilka som tar sig in i landet samt dessutom kräver man att svenska folket ska försörja alla dessa lycksökare genom sina surt förvärvade skattepengar. Jag förstår därför att den så kallade oppositionen i riksdagen har varit tyst och osynlig i fyra år – det är ju precis denna politik som man drivit och som nu Centerpartiet med flera ämnar vilja fortsätta med.

Med exakt en vecka kvar till valet är det regeringsbildningen som alla börjar prata om. Valresultatet vet man redan ungefär hur det kommer att se ut, men det är det efterföljande arbetet med att bilda regering och utse statsminister som blir den stora utmaningen för svensk politik. Media har redan utsett Ulf Kristersson och Stefan Löfvén som statsministerkandidater, men i praktiken kan man inte utesluta att även Annie Lööf och Jimmie Åkesson har en teoretisk chans.

I dagens Aftonbladet skriver Anders Ygeman (S) ett debattinlägg där han sätter press på Annie Lööf och menar att partiet måste dementera att man tänker ta stöd av det ”rasistiska partiet” SD om Alliansen kommer till makten. Jag förstår inte varför han kräver ett svar av henne, hon är hal som en ål och fullständigt oberäknelig. Kan man utan betänkligheter ge amnesti till tusentals människor som enligt beslut inte har någon rätt att befinna sig i landet och som man vet är en belastning för samhället, så är det självklart att man inte kan lita på hennes ord. Lööf vill åt makten och härligheten – hur hon kommer dit är oväsentligt och att sova med fienden är för henne inget problem oavsett om partiet ifråga är rött eller blått.

Anders Ygeman förväntas för övrigt ta över tronen i Socialdemokraterna när Stefan Löfvén kliver av, vilket han troligen gör efter valet med tanke på de katastrofsiffror för paritet som visas i opinionsundersökningarna. Är det inte lite märkligt att Ygeman överhuvudtaget är kvar i toppen? Han var en av nyckelpersonerna i Transportskandalen som skakade landet och rikets säkerhet förra året, ändå fick han vara kvar i toppskiktet som gruppledare för partiet. Sedan kritiserar man SD för att ha rötägg i leden – de rensar åtminstone ut!

En röst på Socialdemokraterna innebär således en röst på fyra år med Anders Ygeman vid rodret – bevare oss väl! En bekant till mig har faktiskt träffat Ygemans gamla lärarinna från småskolan och hon skrädde inte orden när hon skulle beskriva honom som elev – för att uttrycka mig diplomatiskt så ska han ska vara helt omöjlig att utbilda. Lägg därtill alla S-märkta politiska kandidater som spridit propaganda och lögner om Moderaterna samt Sverigedemokraterna på arabiska och de som står utanför moskéerna och säljer in sin kandidatur, där det är uppenbart att man inte avser att ta avstånd från den pågående islamiseringen av Sverige.

En röst på S och C är således en röst på fortsatt kaos och öppna era hjärtan-politik samt nedmontering av det lilla som återstår av välfärden, i kombination med fortsatt medverkan till att göra Sverige till ett nytt kalifat. Kopplingarna till de Grå Vargarna och Muslimska Brödraskapet är komprometterande nog!

Många väljare hoppas och tror på att den nya regeringen ska bestå av Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna, men man kan undra om dessa väljare har missat att Ulf Kristersson gång efter annan har deklarerat att Moderaterna går till val med Alliansen och ämnar även regera landet med densamma och att Sverigedemokraterna aldrig kommer att ges inflytande – end of story! Således är en röst på Moderaterna tyvärr en röst på sänket Centerpartiet och deras extremistpolitik.

I dagens Svenska Dagbladet gör Jan Björklund (L) ett tappert försök att påvisa att Liberalerna faktiskt vill stoppa den islamistiska extremismen som breder ut sig över landet i form av bland annat Salafism som många tidningar skrivit om de senaste dagarna. Nu proklamerar Björklund att man vill förbjuda religiösa friskolor, eller rättare sagt att det blir ett stopp ”för nya religiösa friskolor”. Ska man införa ett förbud så ska det väl gälla alla över hela linjen? Vad fyller det för syfte att bara förbjuda nya från och med nu, när vi har stora problem med många av de redan existerande religiösa friskolorna? Denna tomte har för övrigt också spytt galla över Jimmie Åkesson otaliga gånger genom åren samt uttryckligen uttalat att man aldrig kommer att samarbeta med detta rasistiska parti.

Återigen måste jag därför ställa mig frågan – varför ska man överhuvudtaget lägga en röst på ett av Allianspartierna? De arbetar aktivt för att bringa fortsatt kaos i landet, precis som den rödgröna sörjan och det är verkligen inte förenligt med att ta ansvar för landet!

Många man pratar med är förvånade över att Vänsterpartiet tar så pass mycket mark och där håller jag verkligen med. Detta blodröda parti med dess mörka historia och förkastliga syn på fungerande samhällen är inte kompatibelt med min vision av ett rättvist och jämlikt samhälle. Jag undrar med förskräckelse om människor inte lärt sig något av historien och den fråga som dessa väljare borde ställa sig är hur många länder som genomsyrats av denna kommunistideologi som har blivit en framgångssaga? I realiteten borde Vänsterpartiet ligga och balansera på 4%-gränsen tillsammans med Miljöpartiet och att det är så många som bekänner sig till denna vedervärdiga ideologi är mycket oroväckande. De har dessutom flera tvivelaktiga politiska representanter som kandiderar till årets val. Jag vet att någon håller på och gräva i detta, så förhoppningsvis kommer det snart en artikel i ämnet innan det är dags att gå till valurnorna.

I dagens Expressen orerar man om att Carl Bildt nu ska rädda Moderaterna från fortsatt kräftgång de sista dagarna innan valet. Jag förstår inte hur man kom fram till den analysen – Bildt har passerat bäst före datum för länge sedan, är en riktig globalist och avskyr allt som har med Sverigedemokraterna att göra. Ännu en Reinfeldt-kopia med andra ord, precis som Kristersson. Lagom till nästa val kanske man har lyckats tvätta ur ränderna och fått fram en vettig partiledare, vi kan väl hoppas åtminstone.

Det är verkligen en riktig soppa alltihop, men det bästa ni kan göra är att läsa på, tänka på nästa generation och följa er magkänsla!

liberty

6 reaktioner till “En vecka kvar och soppan kokar vidare!

  1. En bra summering Jenny. Blir väldigt förvånad att Ygeman kan få förtroende att bli partiledare. Han har ju inte visat vare sig kompetens eller trovärdighet. Sedan blir jag förvånad över att jag blir förvånad.

    Gillad av 4 personer

  2. Medierna är betalda av globalisterna och politikerna är också betalda av globalisterna – så har det förmodligen varit en längre tid nu men skillnaden att nu smyger man inte längre med detta.
    Som jag ser det så har Sverige tagits över av främmande makt i samarbete med etablissemanget!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s