Svenska folket har synat bluffen – nu kommer domen!

Idag är det åtta dagar kvar till ödesvalet och väljarbarometrarna talar sitt tydliga språk. I gårdagens väljarundersökning från Sentio blev Sverigedemokraterna helt klart största parti, vilket påvisar att svensken inte längre är rädd för att bli stämplad som rasist för att man är realistisk och står upp för sin åsikt. Inte heller blir man lika påverkad som tidigare av gammelmedias svartmålning av partiet – inte ens veckans ”scoop” om att före detta NMR-sympatisörer fanns i leden på lokalnivå kunde ta segervittringen ifrån dem.

Oavsett hur mycket media försöker sopa detta faktum under mattan, så är det uppenbart att valets stora fråga för svenska folket är invandringen. Man har helt enkelt förstått att om man inte löser migrations- och integrationsproblemen först, så kommer man inte komma tillrätta med problemen inom till exempel vården, skolan eller rättsväsendet (polisbrist, brott och straff) heller. I år verkar det också som att medborgarna minns hur övriga partier behandlat SD genom alla år och inte lyssnat till partiets förslag till förbättringar samt åtgärder som faktiskt hade kunnat haft effekt om de infördes för tio år sedan. Man har helt enkelt synat bluffen!

Att Stefan Löfvén och Ulf Kristersson som är huvudkandidater till statsministerposten dessutom är de mest tafatta personer som vi haft att välja på genom tiderna, bäddar dessutom för storförlust för både Moderaterna och Socialdemokraterna. Deras envetna smutskastande av SD och vägran att föra samtal med partiet i fråga samt det faktum att man stämplat en stor del av den svenska befolkningen som rasister, nazister och fascister har satt sina spår!

Ulf Kristerssons envisa bakåtsträvan och ovilja att bryta med övriga Alliansen, trots att han fått svart på vitt flera gånger att Centerpartiet är en stor akilleshäl för deras framgång, vägrar även fortsättningsvis att bryta mönstret. Partiet fortsätter att falla i opinion och Kristersson lutar sig tillbaka och tittar på!

Alliansen och de rödgröna kan le och lova vackert bäst de vill, men gemene man ser igenom dimridåerna. Nu kommer folkets straff som ett brev på posten, men samtidigt vet vi alla att dessa maktlystna herrar och damer inte kommer att kliva av i första taget – de kommer att klamra sig fast vid makten, kosta vad det kosta vill! Att sova med fienden kommer att bli deras stora nöje under hösten och att det påverkar medborgarna negativt har ingen betydelse – ”all makt åt mig” är det viktigaste i deras värld!

Nästa söndag natt kommer många svenskar säkerligen festa och korka upp champagnen när valresultatet presenteras – de svenska flaggorna kommer att vaja som aldrig förr och några glada supportrar kanske till och med kommer att bada i fontänen på Sergels torg. Men sedan börjar helvetet på riktigt! Vi kommer att få se protester och demonstrationer samt ett falskspel som heter duga. Det kommer inte att bli lätt och det kommer att ta tid – men Rom byggdes inte heller på en dag!

Sverige behöver genomgå det här stålbadet för att komma ut på andra sidan som ett nytt land som andas frisk luft och det är bara svenska folket som kan åstadkomma detta, så stå på er och följ era hjärtan! Gå rakryggade till vallokalerna och skäms inte för att någon ni känner ser er ta röstsedlar för Sverigedemokraterna eller Alternativ för Sverige – sträck på er istället för det visar att ni faktiskt tar ansvar för landet!

Vi är folket och vi behöver säga ifrån eftersom våra politiker inte klarar av att fullfölja sitt uppdrag – dessutom tänker vi även på nästa generation. Vi säger nej till kaos och anarki samt ja till trygghet, ordning och reda samt ett starkt stöd för våra kulturella värderingar!

gräns

Annonser

26 reaktioner till “Svenska folket har synat bluffen – nu kommer domen!

 1. Är idag en 72 1/9 1946 stolt rasist har röstat på SD i 3 val 2010 2014 2018 kommer troligen alltid lägga min röst på SD för mina barnbarns skull de skall ALDRIG säga ”farfar” ”morfar” hur kunde du rösta på 7 klövern!

  Gillad av 2 personer

 2. Vården, skolan eller rättsväsendet får inte en krona till för att SD kastar ut några invandrare.
  Fattar ni verkligen inte att SD är en del av samma bluff som alla dom andra partierna står för.

  Gilla

  1. Om inte invandringen belastas med dessa enorma kostnader så blir det naturligtvis pengar över till vård, skola och rättsväsende. Hur svårt är det att förstå denna ekonomiska politik? SD är och har inte del i denna ekonomiska bluff, som du uttrycker det, eftersom SD inte har bidragit till den ekonomiska bluffen. Det har däremot sjuklövern gjort och fortfarande gör i stor utsträckning. Tror man att SD står för samma politik som de övriga så har man inget förstått eller begripit hur det politiska landskapet i Sverige ser ut.

   Gillad av 1 person

   1. Inte alls tompas. SD är ett högerparti som precis som alla andra högerpartier företräder överheten. Överhetens intresse nr1 är att i alla lägen sänka sina egna skatter. Nu dansar dessutom överhetens politiska företrädare efter USA;s pipa och måste stärka försvaret mot ett icke existerande hot från Ryssland. Tror man att SD INTE står för samma politik som de övriga så har man inget förstått.

    Jan Guillou skriver en bra krönika i AB idag https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/A2wz4E/i-en-tid-nar-svarta-moln-hopar-sig-maste-alla-demokrater-ga-samman
    Där påpekar han att 99,9 procent av de infödda svenskarna inte begår våldtäkt, inte heller 99,6 procent av invandrarna och att den årliga skattesmitningen beräknas till 43 miljarder, kostnaden för invandring till 40 miljarder.

    Gilla

 3. Anders som ideligen påpekar rikemännens och globalisternas lömska påverkan på dagens politiker applåderar en sådan person som Jan Guillou. Häpnadsväckande! Att Guillou tillhör rikemännen råder ingen tvekan om och att han dessutom är en förespråkare och anhängare av globalismen är ingen nyhet. Frågan man kan ställa sig då är om Anders är helt ärlig i sina skiverier om och kring globalismen..?

  Gillad av 1 person

  1. Oerhört löjligt skrivet tompas. Guillou har blivit rik på sitt författarskap. Du fattar säkert att det inte är den typen av rikemän som avses, men i din totala brist på argument så måste du väl dra till med något.

   Detta handlade inte om globalismen utan om rasismen och högerextremismen. Du får nog köpa nya läsglasögon tompas!
   Dessutom så kan jag inte se att Guillou är ens i närheten av att stöda storkapitalet på det sätt som SD gör.

   Vad gäller ärlighet så kan man av detta mycket tydligt utläsa att du inte är ärlig i din argumentation.

   Gilla

  1. 100% fel igen Jenny. Hur lyckas du? Jag var kommunist en gång, men har blivit tvungen att inse att det systemet mest producerar diktatur och dålig ekonomi. Jag känner flera som gjort samma resa.
   Guillou har vad jag vet inte gett uttryck för kommunistiska åsikter sedan 70 talet.
   Du måste bearbeta din otroligt fördomsfulla människosyn Jenny, annars kommer du ständigt att gå vilse i en verklighet som aldrig lever upptill dina förenklingar.

   Gilla

 4. Anders skriver:”Vad jag vet så är han inte kommunist alls. Hoppas jag iallafall.” Osäker?
  Vidare,”Guillou har vad jag vet inte gett uttryck för kommunistiska åsikter sedan 70 talet.” Jaså inte det?
  Nå låt oss hålla oss till vad Guillou själv säger, det blir liksom lite mera rätt då.

  Från en intervju publicerad i tidskriften Faktum 2016-02-12
  ”Jan Guillou var aktiv i vänstervågen. Ett tag var han till och med maoist.
  Han säger att han fortfarande idag står till vänster om vänsterpartiet.”

  Det finns fler exempel liknande ovanstående om man ids leta.
  Jag vet inte om mer behöver ordas om att karln faktiskt är kommunist.

  Gillad av 1 person

  1. Att stå till vänster om V idag, utan att hävda kommunistiska åsikter är att vara någon slags obestämd vänstersocialdemokrat. Hela den politiska skalan har flyttats högerut.
   Jag tror jag kan lova dig att Guillou aldrig skulle ansluta sig till tankar om proletariatets diktatur och annat som krävs för att hamna i kategorin kommunist. Det betyder inte att jag stöder allt han säger, men ganska ofta hamnar han rätt och om du vill bestrida det han säger så försök att använda saklig argument istället för att bara sprida fördomar. Du saknar nyanser och perspektiv i dina inlägg Tompas och då brukar det bli fel.

   Gilla

 5. Man kan vara vänster utan att vara kommunist. Världen är inte riktigt så enkel som du tror.

  Jag kritiserar det jag tycker är felaktiga åsikter, det är själva grunden för varje vuxen politisk diskussion.
  Du svartmålar hela folkgrupper och dessutom så bemöter du kritik med enbart personliga påhopp utan argument.
  Det är mindre vuxet och det resulterar inte heller i någon vettig konstruktiv kommunikation.

  Gilla

  1. Du skriver att du kritiserar det du tycker är felaktiga åsikter. Ja det är precis så som vänstern resonerar. Enligt vänstern finns det bara en rätt åsikt och det är den åsikt som vänstern förespråkar. Motsatta åsikter skall tystas med alla medel som står till buds. Vi har ju sett hur skrik- och gapvänstern gör sitt bästa för att tysta meningsmotståndare som SD eller AfS när de håller torgmöten. Att försöka föra en vettig diskussion med vänstermänniskor är utsiktslöst, man får bara gap och skrik tillbaka.

   Det finns dessutom inga felaktiga åsikter, bara motsatta åsikter. Vem bedömer vilka åsikter som är rätt åsikter och vad som är fel åsikter i en demokrati? Hur det fungerar i en diktatur det vet vi alltför väl.

   Gillad av 1 person

   1. Men lille vän, tappade du fattningen helt nu eller? Du kritiserar ju vänsterns åsikter och blir då med din egen definition vänster själv.
    Du tycker naturligtvis att åsikter motsatta dina är felaktiga åsikter, annars hade du ju hållit med.

    Detta var nog det värsta lågvattenmärket hittills på bloggen och det är osannolikt pinsamt att behöva påpeka dessa fullständiga självklarheter för dig tompas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s