Tyska medborgare har fått nog och hatmobbar sprider oro – snart är Sverige i samma situation om vi inte agerar nu!

Beroende på om man i Sverige läser mainstream media eller fri media så presenteras två sidor av de uppmärksammade händelserna i tyska Chemnitz, där en 35-årig man förra söndagen blev mördad av två män från Irak respektive Syrien och som därefter genererat stora protestaktioner där folk går ut på gatorna och demonstrerar mot samhället. Svensk gammelmedia skriver att det är högerextrema nazister som spyr ut sitt hat och sprider skräck, medan fri media menar att den mördade 35-åringen hamnade i bråk med de två männen efter att ha avstyrt ett våldtäktsförsök och att det är vanliga medborgare som har fått nog. Det finns ingen källa som bekräftat den senare versionen ska tilläggas.

I internationell media skrivs det att det är en blandning av nazister och vanliga medborgare. I brittiska The Guardian intervjuar man idag flera personer som bor i staden och den kvinnliga konditorn på bageriet säger bland annat att historien upprepar sig 30 år senare (1989 var det stora protester som till slut fick det kommunistiska partiet German Democratic Republic (GDR) på fall):
-”Det känns som att ingen lyssnar på oss vanliga medborgare och det är anledningen till att människor går ut på gatan i protest ännu en gång.”

Yusef, en 56-årig marockan som bott i Tyskland i 23 år och driver en shisha-bar i närheten av den plats där mordet ägde rum, säger bland annat:
-”Om jag ska vara ärlig så är jag rädd för säkerheten för min fru och våra barn samt barnbarn. Jag har aldrig upplevt någon fientlig stämning tidigare, men nu är jag orolig att polisen inte kommer att kunna hålla mobben borta nästa gång det sker något.”

En 20-årig man som studerar till geriatrisk sköterska säger sin mening:
-”Jag tror att det skulle hjälpa om Tyskland inte spenderade så mycket pengar på utlänningar. Istället för att bjuda in dem hit så borde pengarna istället spenderas på tyskar.”

Hans väninna, en 19-årig säljassistent, menar att Chemnitz har blivit otroligt otryggt sedan migranterna började anlända år 2015:
-”Jag kan inte längre gå på gatan utan att en man som inte är tysk börjar prata med mig på ett nedsättande sätt. Konsekvenserna av detta är att jag aldrig går ut på kvällarna längre.”

Poängen här, är enligt mitt tycke inte vad som är anledningen till att människor går man ur huse och protesterar, utan att människor har fått nog och detta leder till att lynchstämningar byggs upp i mobbarna, vilket på sikt inte kommer att leda till något gott. Mer ond bråd död är inget att eftersträva.

I Sverige ser jag precis samma mönster, bara att vi inte är där ännu när människor samlas på gatorna och protesterar, men det är nära nu! Jag tror det krävs ytterst lite för att tända gnistan och det sista vi behöver nu är hatiska mobbar som driver omkring och attackerar människor som inte ser svenska ut.

Denna extrema polarisering har vi fått tack vare ett totalt vänsterdominerat tryck inom hela etablissemanget de senaste 25 åren. Ingen har modet och ryggrad nog att säga ifrån eller stå upp emot denna sjuka ideologi som tagit över Sverige och gjort det till ett av de mest politiskt korrekta länderna i världen. Genom att ignorera folkviljan det senaste decenniet har våra politiker skapat ett politikerförakt som inte är att leka med, samtidigt som ilskan pyr hos de flesta medborgare. Om vi inte agerar nu så kommer vi att hamna i samma situation som i Tyskland i en nära framtid och då är det kanske för sent att dra i nödbromsen!

Resultatet ser vi nu i väljarbarometrarna som alla visar klart och tydligt att svenska folket har fått nog. Senast idag kom en mätning från Sentio som visade att SD är det absolut största partiet. Alternativ för Sverige ökar också och ligger just nu på 2% med 10 dagar kvar till valet. Jag tror nog att de kan öka lite till och komma över riksdagsspärren lagom till valet.

Själv har jag inte bestämt mig för vad jag ska rösta på i riksdagsvalet, men just nu pendlar jag mellan SD och AfS. Jag tittade på nedanstående video tidigare ikväll och det som Gustav Kasselstrand säger hade någon politiker behövt säga redan för åtta år sedan. Han säger precis som det är utan att hymla med sanningen och verkligheten! Illegala migranter såväl som kriminella invandrare måste åka hem! Det är inte rasistiskt som vänstern i videon står och skriker – det är realistiskt!

Han får också in många poänger när han beskriver hur vänstern har infiltrerat alla myndigheter såväl som media och att poliserna vill agera, men har bakbundna händer på grund av order uppifrån. Man får bra exempel på hur hatvänstern agerar i videon och menlösa poliser ser på när de stör Kasselstrands tal, vilket han också påpekar aldrig skulle ha fått ske om det varit Löfvén eller Kristersson som talat. Efteråt ballar allt ur när en invandrarkille går till fysisk attack. En bild av verkligheten – av Sverige av idag, som bidragit till den Sverigebild som hela världen både skrattar åt och förfasar sig över!

Om ni ska titta på talet så rekommenderar jag att börja cirka åtta minuter in i videon, eftersom det bara är väntan innan dess och vill ni se attacken så är det cirka 42 minuter in i videon.

https://www.theguardian.com/…/germany-chemnitz-far-right-ne…)

https://www.facebook.com/altforsverige/videos/407796093082567/

chemnitz

5 reaktioner till “Tyska medborgare har fått nog och hatmobbar sprider oro – snart är Sverige i samma situation om vi inte agerar nu!

  1. I motsats till dig Jenny så är min uppfattning att det är föga troligt att svensken i gemen skulle organisera sig i så måtto att det skulle generera massiva protestaktioner på våra gator. Men jag är inget orakel, så den som lever får se.

    Gillad av 1 person

  2. Det går att ignorera ett folk till en viss gräns! Den gränsen är snart nådd för det pyser och jäser under ytan. Glöm inte att vi svenskar har vikingablod i ådrorna!
    När den tiden kommer, skall vi stå upp för VÅRT land och ta tillbaka det!
    AfS har muskler!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s