Vi blir dragna vid näsan!

Jag har börjat längta till den 10 september när allt är över – nästan i alla fall. Sedan återstår regeringsbildningen och det lär bli ett kapitel för sig.

Vart man än vänder sig så står dessa politiska kandidater där med bländande leenden, fotoretuscherade till max och med en drös vallöften till hands. De lovar allt som de aldrig kan hålla och många är lättköpta och sväljer det med hull och hår utan att kontrollera bakgrundsfakta först.

Polariseringen har aldrig varit större än nu – rött mot blått, vänster mot höger och så håller det på i en aldrig sinande ström.

Någon sade till mig nyligen att valets viktigaste fråga inte är invandringen – hur kan det då komma sig att allt, precis allt handlar om det? Den ena sidan försöker hitta så uppseendeväckande nyheter som möjligt som berör invandring eller brott som begåtts av invandrare som i vanlig ordning sluppit undan utan straff, medan den andra sidan försöker sprida skräck bland folket genom att förstora upp högerextremismen och högervindarna. Sverigedemokraterna är på tapeten minst en gång om dagen i media och som om inte det vore nog så tar nu även diverse kändisar ställning mot SD och begär att svenska folket ska ta sitt förnuft till fånga.

Sedan står vi vanliga dödliga i mitten, med ett ödesval framför oss där vi förväntas ta ställning för endera parten.

Det som är värst av allt är att all denna uppståndelse och hysteri, dessa ”laddade” partiledardebatter samt skrämselpropagandan, det är bara ett spel för gallerierna. Man försöker invagga folket i tron att våra politiker faktiskt bryr sig om oss vanliga medborgare – men om vi ska se krasst på det så bryr de sig på sin höjd vart fjärde år när det är dags att bevaka sin position och garantera att den feta löneutbetalningen fortsätter att hamna på bankkontot.

Vi blir så dragna vid näsan! Jag vet och Du vet förmodligen också att det inte kommer att bli någon större skillnad oavsett vem som sitter där och ”styr”.

Men vem bryr sig om oss, den lilla människan längst ned på botten? Så länge vi gör vår plikt och röstar rätt samt fortsätter betala skatt så är alla nöjda.

Även om livet fortsätter sin gilla gång även efter den 9 september så ser jag ändå fram mot när det här falskspelet är över för den här gången. Tills dess gäller det bara att härda ut!

fake

13 reaktioner till “Vi blir dragna vid näsan!

 1. Kul att jag kan hålla med dig någon gång Jenny. Vi blir grundlurade. Trots att tjafs och alla partiledardebatter så är dom globalisternas springpojkar allihop. Gör ett parti av hela skiten istället.

  Gillad av 1 person

 2. Tack Jenny. Som vanligt så har du träffat helt rätt den här gången också.
  Vi det vill säga de som de normalt kallar för ”packet” förutom en kortare tid vart fjärde år. Tänk att de tror att vi är så ointelligenta att vi skulle tro på vad de påstår några månader före valet, när de haft totalt motsatt politik under de gångna fyra åren. Man kan bara hoppas att svenska folket lärt sig att tänka själva och inte gå på deras lögner.

  Gillad av 1 person

 3. Fina du… hoppas allt är bra…ingen aning om jag kan dela dina inlägg på bloggen. .men😂😂😂 snart tillbaks från Facebooks fängelse. .och då djäflar 🤗🤗🤗😍

  Gillad av 1 person

  1. Ingrid.
   Då visar du bara att dom globalister som bär skulden har lyckats lura dig att rösta på deras egna springpojkar. Inte bra.

   Gilla

 4. Har precis genomlidit ett skakande reportage från Lanna, Lekebergs kommun. Ett reportage som visar hur livet har förändrats och blivit till ett helvete för de boende. Många har planer på att sälja sitt boende och flytta. Frågan är vart om detta sprider sig i landet.

  Det är Samhällsnytt som gjort detta reportage. Detta är något som alla boende i landet bör se.

  Tryggheten som försvann

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s