Danmark kan – Sverige kan inte på grund av landets besatthet av den så kallade värdegrunden!

I Danmark regerar man landet med stöd av Dansk Folkeparti, som är Danmarks motsvarighet till Sverigedemokraterna. Man är nu inne på sin andra mandatperiod och DF har försökt pressa regeringen till fler åtstramningar av migrationspolitiken vid de kommande budgetförhandlingarna, något som S nu bekräftar att man öppnar upp för att genomföra.

Fokus kommer således att skifta från integration till repatriation. Det handlar främst om den flyktinggrupp som kommer från Syrien, som inte är individuellt förföljda och därför har ett särskilt tillfälligt uppehållstillstånd.

Sedan de tillfälliga uppehållstillstånden infördes år 2015, har 4.500 tilldelats migranter i landet.

I det lilla kungadömet i mitten, är det definitivt ingen som pratar om att skicka hem någon, här pratar man inte ens med varandra! Det är så klart den lilla värdegrunden som spelar in och gör att landet regeras på ett ytterst oansvarigt sätt och man allierar sig hellre med sina fiender istället för att samtala med det parti som man faktiskt har mycket gemensamt med, särskilt när det kommer till migrationspolitiken.

Vem är då förlorarna på detta? Svenska folket så klart och även migranterna själva – det är fullt förståeligt att man inte kan fortsätta på det sätt som man gör eftersom resurserna inte är oändliga och med en raserad välfärd är det bara en tidsfråga innan alla svenska medborgare får känna av effekterna av makthavarnas oansvariga agerande.

Kliv ut ur ledet, följ din magkänsla och rösta bort nuvarande regering samt bered plats för de politiker vars hjärtan slår för Sverige! De hittar ni inte i sjuklövern! Eller jo, bland vissa så klart, men en person gör inte ett helt parti – det måste man komma ihåg!

https://politiken.dk/indland/art6676723/S-støtter-DF’s-krav-til-nye-udlændingestramninger

DF

4 reaktioner till “Danmark kan – Sverige kan inte på grund av landets besatthet av den så kallade värdegrunden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s