Det finns 22 arabiska länder i världen där muslimer fritt kan praktisera sin tro -ändå kräver man att vi ska anpassa oss till dem istället för tvärtom!

Den danska föredragshållaren och entreprenören Osman Sari skriver idag ett uppmärksammat debattinlägg om burkaförbudet i den danska tidningen Politiken.

”Med löften från den förmögne Rachid Nekkaz från Frankrike om att betala samtliga böter för burkabeklädda kvinnor, har det radikaliserade vanvettet nått nya höjder. Som muslimsk invandrare ser jag chockerat på när invandrarkvinnor försvarar deras rätt till att vara täckta från topp till tå. Det borde vara uppenbart att när ett kön tvingas att täcka sig fullständigt för omvärldens blickar, så har det inget med jämställdhet att göra. Burkan är så hämmande för kvinnans utveckling i det offentliga rummet att allt sunt förnuft uppenbarligen har försvunnit när den blir det gängse plagget för kvinnor i vissa invandrarkretsar.

Men jag blev ännu mer chockad av den senaste utvecklingen – en direkt uppfordran till civil olydnad. Härmed är det fritt att bryta lagen eftersom böterna betalas ändå. En bot vars storlek anpassats till individer med genomsnittliga ekonomiska tillgångar och som motsvarar den danska lönenivån samt rådande skattetryck, betalas nu med lätthet av en fransk-algerisk miljardär. Precis som diverse terrororganisationer som Hamas och Hizbollah stöttas av iranska och saudiarabiska förmögna män, som i skydd av mörkret underminerar demokratin världen över.

Härmed kan radikaliserade muslimer ännu en gång gå segrande ur striden – både här i Danmark precis som i resten av världen. Med pengar kan man tydligen köra över varje demokratisk handling och civil olydnad kan fortsätta.
En passande politisk motaktion borde enligt min uppfattning vara att de dömda kvinnorna som bryter mot burkalagen får göra samhällstjänst.

Det finns 22 arabiska länder i världen där muslimer fritt kan praktisera sin tro. Utländska förmögna personer bör därför hålla fingrarna borta från lilla Danmark, där demokratin faktiskt fungerar.”

Ett enligt mitt tycke utmärkt inlägg i debatten! Varför inte låta dem göra samhällstjänst istället – då kanske det blir annat ljud i skällan. Danmark står på sig i burkafrågan, trots mycket negativa reaktioner från omvärlden – det tycker jag är beundransvärt. Hade Sverige varit i samma situation så hade regeringen vikt ner sig dag ett när det började hojtas i leden – eller förresten, det hade aldrig hänt här eftersom Muslimska Brödraskapet redan infiltrerat regeringen.

Den 9 september har vi möjlighet att göra vår röst hörd, men det är bara SD, MED och AfS som vågar göra det som krävs!

#stoppaislamiseringen
#krossakvinnoförtrycket

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6677163/Udenlandske-rigmænd-skal-holde-fingrene-fra-danske-burkabøder

burkaböter

11 reaktioner till “Det finns 22 arabiska länder i världen där muslimer fritt kan praktisera sin tro -ändå kräver man att vi ska anpassa oss till dem istället för tvärtom!

 1. Du är bäst😘😘 kan jag dela dina inlägg här?? Fortfarande blockerad på Facebook. .tom den 7 september. .. kram till dig och en till alf. .trots att den polska mostern halkade in… lite då och då😂😂😂

  Gilla

 2. Ja vi ser ju varje dag hur ”utvecklingen” i vårt land går åt fel håll. Det är inte invandrarna som ska integreras i det svenska samhället, (de flesta invandrarna har heller inte för avsikt att bli ”svennar”, religionen förbjuder dessutom detta) det är svenskarna som ska integreras till islam. Den islamska diasporan sprider sig som en löpeld över landet och inget tycks hindra detta. Politikerna, dessa mähän till människor, vågar inte sätta ner foten och säga stopp utan delar gladeligen ut skattebetalarnas pengar som bidrag till muslimska kulturföreningar. Saudi bekostar byggandet av nya moskéer och minareter som kräver att böneutrop ska beviljas pronto. Hur och var ska detta sluta?

  Min tro är att de som har de ekonomiska resurserna kommer att tvingas emigrera, det har för övrigt redan påbörjats och de som saknar dessa resurser tvingas vackert stanna i landet. Då återstår två val, antingen bosätta sig i ett svensksegregerat område, så länge det nu varar, för de som kan eller helt enkelt konvertera till islam för annars väntar ett öde värre än döden.

  Gillad av 2 personer

   1. Ja du har säkert rätt i detta att många inväntar valresultat innan de bestämmer sig för att dra till en bättre framtid för sig själva och för sina barn. Det här landet har passerat bäst före datum före länge sedan. Kalabilken som stundar efter valet kommer inte att bli trevlig. Vänta och se.

    Gillad av 2 personer

 3. Att jämföra burkor med terrorism var allt ett riktigt lågvattenmärke.
  Visst är burkan en symbol för kvinnoförtryck, men om nu några muslimska kvinnor av religiösa skäl faktiskt vill gå klädda på det viset och vi säger, nej, det får du inte, så har vi ju bara gjort kvinnoförtrycket ännu värre.

  Låt folk klä sig som dom vill! Vi kommer ändå inte åt gamla religiösa dumheter med förbud om klädsel.
  Däremot skall vi naturligtvis inte låta varken dom eller kristna stollar hjärntvätta sina barn via religiösa skolor.
  Ett förbud mot sådan galenskap är jag för till 100%.

  Gilla

   1. Löjlig kommentar Jenny, det är ju du som anser dig veta hur muslimska kvinnor skall klä sig, eller snarare inte klä sig.

    Gilla

 4. Jag / vi har redan en lägenhet och byggger ett hus på andra sidan ekvatorn.
  Men jag tänker stanna här så länge det är möjligt och slåss för mitt land.
  Livet på andra sidan jordklotet är den absolut sista utvägen om / när Sverige faller samman.
  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s