Det är lätt att tycka till när man inte lever med problemen!

Noterar i Aftonblaskan att skådespelaren Joel Kinnaman i ett uppmärksammat videoklipp på Instagram, som haft över 200.000 visningar och fått över 56.000 gilla-markeringar, vädjar till sina följare att inte hoppa på tåget och lockas av högervindarna – ”vi måste lära oss av historien”, #klivintepå. Kinnamans utspel har fått artister som Benjamin Ingrosso och Axwell att falla in i hyllningskören.

Ja det är lätt att sitta i en tjusig Hollywood-villa eller var han nu befinner sig och tycka till om vad svenskarna ska rösta på! Han själv sitter inte direkt i sjön, vilket inte heller Axwell, Ingrosso eller Ernman gör för att nämna några av dessa artister som gärna vill framstå som ”humana”, men istället framstår de som oerhört okunniga!

De kanske skulle fråga vad invånarna i våra no-go-zoner tycker, som inte har möjlighet att flytta därifrån, eller hur gemene man upplever Sverige just nu! Gå några dagar i den vanlige svenskens skor så blir ni varse på riktigt om att det är riktigt illa nu för både liten och stor – gammal som ung. Alla har inte en drös med pengar att luta sig tillbaka mot – då är det lätt att vara givmild och kräva att vi skattebetalare ska fortsätta ge avkall på vår välfärd och betala för ekonomiska migranter utan skyddsskäl! Dessutom behöver de inte tampas med problemen eftersom de lever i sina egna små bubblor i de ”finare kretsarna”.

Hur vore det om de istället krävde att regeringen ska sätta in hjälp och resurser på plats i de krisdrabbade områdena, där man kan hjälpa hundratusentals istället för några få som hade pengar nog att ta sig till Sverige. Stå upp för alla dessa kvinnor och barn som är kvar i lägren istället! Jag blir så förbannad över att dessa människor ska kräva att vi skattebetalare ska betala ännu mer, medans de själva sitter och jäser utan att det drabbar dem själva att Sverige bokstavligen slits itu!

Högervindar blåser genom Europa av en anledning och det är våra politiker som ska bära hundhuvudet, så att ge dessa klåpare förnyat förtroende i fyra år till vore otroligt korkat!

Det är dags för svenska folket att börja tänka med huvudet i första hand istället för hjärtat och om dessa internationella skådespelare och artister vill ha kvar ett land att komma hem till även i fortsättningen så borde de nog tänka igenom sina uttalanden innan de framförs.

Syskonen Ingrosso, Rebecka Stella, Ellen Bergström och allt vad de heter som får ”rysningar” av detta klipp kan väl byta sina våningar på Östermalm, Lidingö, Djursholm eller var de nu bor mot en 2:a i Tensta, Rosengård, Fittja, Alby, Biskogsgården etc. så får vi se hur lång tid det tar för dem att ändra inställning!

shoe

Annonser

11 reaktioner till “Det är lätt att tycka till när man inte lever med problemen!

 1. Det är ju högervindarna som har orsakat alltihop, inte invandrarna. Högern har med hjälp av sossarna krossat arbetarrörelsen, vilket har gjort det möjligt för rikemännen att sänka sina skatter med fantasibelopp. Detta har dränerat statskassan så vi knappt har råd med varken skola, sjukvård eller pensioner längre. Själv lever jag på en pension på under 9000 kr i månaden efter skatt och har knappt råd med någonting.
  Samma höger ligger bakom både globalismen och nationalismen. Sd och dom andra högerstollarna är bara delar av rikemännens taktik för att hantera och vilseleda ett mycket berättigat folkligt missnöje.

  Gilla

   1. Aha, du menar att SD kommer att höja rikemännens skatter och återställa pensioner och välfärd om dom får makt. Att bara skicka hem några invandrare lär ju inte betala det kalaset.
    Konstigt att dom inte går ut med det själva, men du vet säkert bättre, eller hur?

    Gilla

 2. De jobbar alla inom potemkin industrin… & vem är det som äger den!?? Judiska bankirer & MSM… samma människor som styr i EU & Nordamerika via sina politiker & alla organisationer som bilderbergergruppen Osv… De verkligt Mörka krafterna som startar krig & all annan skit i världen…

  Gillad av 1 person

  1. Se där, en judehatare också, varför blir jag inte förvånad?
   Bara som upplysning Johan, dagens rasister har bytt ut judarna mot muslimerna. Du är inte uppdaterad.

   Gilla

 3. Mycket bra skrivet, tänk om alla dessa ” duktiga ” personer klev ner på vår vardaliga nivå, då hade det nog låtit annorlunda.
  Lät att ha åsikter när pengar inte spelar någon roll. Vi andra vanliga ” dödliga ” har kanske inte samma åsikter, men jag är villig att byta med vem som helst av dom.

  Gillad av 1 person

 4. Önskar att dina inlägg här, kunde nå våra makthavare!
  Det är lätt att tycka när man har 150 000 i månaden (Löfvén) och inga barn. Då kan man strunta i framtiden! Vi andra stångar oss blodiga inför verkligheten!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s