Hanif Bali skakade om hela etablissemanget – låt en riktig ledare med ryggrad ta över skutan!

Efter att ha fladdrat runt bland inrikesnyheterna konstaterar jag roat att Hanif Bali rört om lite i grytan och fått hela etablissemanget att gå i taket, efter att han poserat med ett vapen på en bild som anspelar på ett dataspel och ”hotat” tidningen Dagens Nyheter. Nu kräver Löfvén besked från Moderaternas partiledare och efterfrågar ledarskap från Ulf Kristersson.

Så patetiskt att Löfvén och Kristersson träter om ledarskap när de båda lider stor brist på just denna egenskap, men mest av allt saknar de kurage! Det här måste vara det första valet någonsin där båda statsministerkandidaterna är okvalificerade för ämbetet! Varför inte lämna över ledartröjan till Hanif Bali istället – han har mer ryggrad än båda dessa handfallna statsministerkandidater tillsammans! Tack Hanif för att Du gör denna förutsägbara valrörelse lite roligare!

På tal om att kasta sten i glashus så uttalade finansminister Magdalena Andersson (S) tidigare idag att Ulf Kristersson inte är mogen att bli statsminister. Ägnade hon överhuvudtaget en tanke på Stefan Löfvéns tid vid makten de senaste fyra åren innan hon formade dessa ord i sin mun?

Vidare läser jag att Alliansen vill införa ett nytt visum för högutbildade och således locka personer med speciella kompetenser till Sverige. De verkar dock ha glömt en viktig sak när de slog sina kloka huvuden ihop – vilken vettig och kompetent person med spetskompetens söker sig frivilligt till ett land som Sverige? Vi är kända över hela världen för att vara ett land i fritt fall tack vare den oansvariga migrationspolitiken samt dess konsekvenser och omvärlden noterar precis allt som händer här. Till skillnad från det naiva svenska folket så ser människor från andra länder det som många här försöker förtränga – nämligen den bistra verkligheten! Hur många länder runt om i världen tävlar inte om att locka till sig den bästa arbetskraften? Om det finns någon som överhuvudtaget överväger att välja Sverige framför dessa så kan den personen inte ha mycket innanför pannbenet.

Att islamister uppmanar muslimer i Sverige att inte rösta har varit på tapeten förut, men nu är fenomenet tillbaka i och med att organisationen Hizb ut-Tahrir, som finns i ett 40-tal länder, inför riksdagsvalet driver en kampanj för att få svenska muslimer att inte rösta. Organisationen, är även känd som Islamiska Frihetspartiet och har drygt 2.000 följare på sin svenska Facebooksida – de verkar för ett globalt kalifat, det vill säga en enda religiöst styrd, islamisk stat. Härligt! Om nuvarande utveckling får fortsätta och islamismen fortsätter att breda ut sig över landet i samma takt som nu så sitter nog Hizb ut-Tahrir i riksdagen efter nästa val.

Palme.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Hanif Bali skakade om hela etablissemanget – låt en riktig ledare med ryggrad ta över skutan!

 1. Håller med dig fullständigt om Hanif Bali, han har ryggrad nog för att leda hela regeringen.
  Margot Wallström har skjutit sig själv i foten igen, genom sitt uttalande om speciella visum för personer med speciella kunskaper, dom är ju redan här fast utan speciella visum, tänker på IS soldaterna som finns i landet. Makabert, ja kanske, men tyvärr sant.
  Angående islamisterna så har säkert rätt i att om dom inte stoppas så sitter dom snart i regeringen, skrämmande.
  Rebloggar på micaelsblogspot.

  Gillad av 1 person

 2. Håller med dig om Hanif Bali. Margot menar naturligtvis Sossarnas alla IS-hjältar som inte övriga EU-länder vill ta emot. Om denna islamist dyrkande regering får sitta kvar så är risken att regeringen till övervägande består av islamister redan innan nästa val.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s