Det gäller att se upp för de politiker som är ulvar i fårakläder!

På vägen hem från träningen lyssnade jag på en gammal klassiker som jag inte hört på länge – Im Nin’Alu med Ofra Haza. Jag har alltid tyckt om den sången ända sedan jag såg den på MTV en gång i tiden. Givetvis började mina tankar vandra – bland annat till en av mina bästa semesterupplevelser som var i Tunisien, där vi åkte runt och såg många sevärdheter, såväl som red kamel i öknen och träffade beduiner i en bergsby.

Det här var på den tiden då man tyckte att det var intressant och exotiskt med Mellanösternkultur. Numera behöver man inte längre åka utomlands för att få sig en dos av det exotiska eftersom vi har tagit Mellanöstern till Sverige, allt tack vare en mycket oansvarig migrationspolitik.

I början var det inte så illa och jag brukade själv åka till Tensta eller Skärholmen när jag bodde i Stockholm just för att uppleva den annorlunda kulturen. Men sedan har det bara forsat på och nu är det varken exotiskt eller intressant längre – det har helt enkelt gått till överdrift och finns från norr till söder i både stora och små orter.

Jag klandrar inte muslimerna i Sverige – skulden är blott våra naiva politikers som gjorde misstaget att inte ställa krav på nyanlända från dag ett och deklarera att i Sverige lever vi sekulariserat, vilket gäller alla!

Så varför väljer människor att ta sig hela vägen till Sverige när det finns säkra närområden där man tillber samma gud, äter samma mat, talar samma språk, lever efter samma lagar och klär sig på samma sätt? Enkelt det stavas BIDRAG! Människor vallfärdar till Sverige från hela världen eftersom man vet att här får man allt och lite till serverat på silverfat samtidigt som de kan fortsätta leva precis som i hemlandet, i sin klankultur som bidrager till ett förkastligt kvinnoförtryck. Är något jobbigt eller om man känner sig kränkt eller särbehandlad så är det bara att klaga högljutt så får man sin vilja igenom och dessutom plåster på såren i form av ersättning. Vill det sig riktigt illa och man inte får den där eftertraktade guldbiljetten in i paradiset eftersom man har ljugit och faktiskt inte är i behov av skydd, så räcker det med att sittstrejka så får man amnesti och så klart bidrag.

Skulle någon räkna ihop summan av alla utgifter som vi har lagt och fortfarande lägger på migrationen de senaste två decennierna så skulle den bli hutlös! Pengar som vi hade behövt till medborgarnas välfärd som helt har kraschat. Migranterna cashar in och vi får surt jobba vidare.

Återigen – jag lägger ingen skuld på migranterna som söker sig hit, det är helt naturligt och jag hade gjort detsamma i deras situation. Man söker sig givetvis till det land där man kan få mest livskvalitet utan några motprestationer – inte ens lära sig språket! Det här är våra makthavares fel från början till slut som i sin iver att försöka framstå som en humanitär stormakt, istället satt svenska folket på pottkanten!

Så vad ska gemene man göra som inte vill ha moskéer med hatpredikanter, extremister, återvändande jihadister, böneutrop, kvinnor som går omkring i tält och enbart visar ögonen, unga män som saknar skyddsskäl och tar upp plats för riktiga flyktingar och så vidare? Vad gör man om man har insett att botten är nådd och att vi måste stänga gränserna för att ta hand om de som finns här innan vi tar in fler? Hur ska man agera om man vill hjälpa tusentals riktiga flyktingar på plats i flyktinglägren och deras närområden istället för några enstaka i Sverige, där många söker asyl av ekonomiska skäl och inte för att de är på flykt från krig och katastrofer? Hur ska man tänka om man vill att våra viktiga skattepengar ska läggas på folket i första hand så att vi kan bygga upp välfärden på nytt med en fungerande vård, en skola med lagom stora klasser och tillräckligt med lärare som genererar studieresultat samt se till att vi har poliser som faktiskt kan utföra sitt jobb med rätt resurser?

Enkelt – rösta inte på de hycklande riksdagspartierna som har suttit vid makten de senaste två decennierna och försatt oss i den situation som vi nu befinner oss i – det vill säga Moderaterna, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna, Centerpartiet, Kristdemokraterna samt Vänsterpartiet! Till och med invandrarna själva har tröttnat och många väljer nu att lägga sin röst på det parti som man vet vågar genomföra det som krävs och som inte har haft fingrarna i syltburken tidigare.

Dessa politiker som suttit vid makten så länge bygger bara luftslott precis som inför de två senaste valen och sedan händer ingenting! De vill bara åt makten i fyra år till så att de kan fortsätta håva in feta löner, resa, bo flott, köra fina bilar, ha egna assistenter etc. Hade de haft Sverige och medborgarnas bästa för sina ögon så hade vårt land inte sett ut som det gör idag – det här är inget som har hänt över en natt! Det partierna kläcker ur sig nu i valspurten har man haft ett decennium på sig att ta tag i – men icke! De talar fint – men menar inte allvar med sina besked och löften! Dessa politiker är ulvar i fårakläder och ju förr man inser det desto bättre för våra efterkommande!

ulv

Annonser

9 reaktioner till “Det gäller att se upp för de politiker som är ulvar i fårakläder!

  1. Partierna & Politikerna ska bedömas efter vad de gjort som Regering eller opposition under sina mandatperioder…. Mao efter 12 katastrof år ska de egentligen inte ha en röst… 12år av kaos & katastrof.. 😉

    Gillad av 3 personer

  2. Fantastiskt bra skrivet. Du har lyckats få med allt jag känner stor frustation emot. Jag hoppas du orkar fortsätta. Så länge propagandamegafonerna SR, SVT och TV4 samt presstödet finns så kan de ändra uppfattning beroende på var de tror att de får mest röster. Vilken härlig dröm det vore att få bort gänget från makten och alla deras propagandamaskiner och kontrollinstanser.

    Gillad av 1 person

  3. Ny ”DÖ2” på gång, det kommer efter den 9 Sep, jag lovar er 100%. Dom bildar en ny kartell med DÖ2 blir Sveriges nya regering med dårarna från Mp+S+C+L som är KD och M stöd. Landet är kört sedan länge, efter Palme. Fast Palme var fadder till det enlände vi ser nu. Hursom blir DÖ2 så kommer jag faktigst ge upp för gott. Och skita i Sverige som land. Jag vill helst slippa inbördeskriget som troligen kommer ske när BIDRAGEN sinar. Vi har fullt med Jihad krigare och annat löst folk redan här. JÖSSES!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s