Vad har vi gjort för ont för att förtjäna detta öde?!

Det går inte en dag utan att vi matas med nya livesändningar från partier som står redo att mata oss med sitt valfläsk. Idag lovade Socialdemokraterna nya bostäder åt unga och man har även sagt att man vill börja utvisa kriminella utlänningar, Isabella Lövin menar att Sverige behöver ett starkt och grönt ledarskap, Vänsterpartiet vill satsa fem miljarder på kvinnolöner och Moderaterna deklarerar att man vill ha fler och längre fängelsestraff. Ulf Kristersson har också uttalat att vi måste ha en stram migrationspolitik för annars går Sverige sönder.

Varför kommer partierna med detta nu några få veckor innan valet när man har haft minst fyra år på sig att opponera sig? Jag blir otroligt upprörd när jag tänker på hur Löfvén och Kristersson bara matar ut förslag som vi hade behövt för ett decennium sedan! Det är så otroligt oansvarigt att jag blir rosenrasande! Dessutom förväntar de sig att svenska folket ska tacka och ta emot!

Jag tror inte att jag är ensam om att känna denna ilska och maktlöshet över att se hur inkompetenta dessa två statsministerkandidater är! Vad har vi gjort för ont för att förtjäna detta öde?

Hur ska man kunna förtränga det faktum att sju partier under minst två mandatperioder konstant ignorerat och smutskastat det enda partiet som har haft konkreta lösningar och förslag på de största problemen som Sverige de facto har? Det blir dessutom ännu värre när man betänker att det är den politik som Sverigedemokraterna fört det senaste decenniet som övriga nu går till val på. Tror våra politiker att vi är helt bakom flötet och godtager precis allt de säger utan att blinka? Nog för att många är som oskyldiga lamm på väg till slakt, men en stor del kan också tänka själva och se igenom dimridåerna.

Det är många Moderatpolitiker runt om i landet som går emot den egna partiledningen och säger att man vill samarbeta med SD efter valet, men detta påverkar inte herr Kristersson som blint forcerar framåt med sin devis att SD är ett rasistiskt parti som vi inte ska ta i med tång. Att dessutom en stor del av befolkningen lägger sin tilltro i Åkessons händer verkar inte heller bekomma Moderaternas partiledare. Han skänker hellre makten till Socialdemokraterna i fyra långa år till istället för att själv bete sig som den ledare han blivit utsedd till att vara.

Idag uttalade Jimmie Åkesson att han vill se ett konservativt block bestående av SD, M och KD – en utmärkt idé! Men givetvis avvisade Ulf Kristersson direkt alla tankar på något sådant och upprepade sitt mantra:
-”Det är inte aktuellt för Moderaterna att medverka i en konservativ regering. Vi satsar allt på en regering med Alliansen.”

Jag skulle vilja sitta ned one-to-one med Ulf Kristersson och höra honom med egna ord beskriva på vilket sätt han tar ansvar för Sverige genom sitt agerande. Det Ulf Kristersson nu medverkar till är helt uppåt väggarna fel i min värld! Det känns helt obegripligt att det är val om blott några veckor och vi har två statsministerkandidater som båda vägrar att ta ansvar för Sverige!

För ett år sedan satt jag och beklagade mig över att det var så långt till valet och jag ville ha val där och då, nu när det står för dörren känner jag däremot varken lycka eller förväntan – enbart oro, ovilja och obeslutsamhet. Hur kommer mina barns framtid att te sig om den nuvarande skadliga politiken får fortsätta ännu en mandatperiod? Tänk om det sedan är för sent att göra något år 2022?

Jag kan omöjligt lägga min röst på ett av de sju riksdagspartierna som 1. har satt oss i skiten på grund av att de saknar kurage och 2. vägrar att ta ansvar för landet. Det är nästan så att man önskar att man inte var svensk medborgare så att man slapp ta ställning. De återstående alternativen Sverigedemokraterna, Medborgerlig Samling, Alternativ för Sverige och Direktdemokraterna känns inte heller klockrena av olika anledningar – även om de självklart är bättre än alternativet med de sju hycklarna, men att rösta blankt kommer inte på fråga.

Jag undrar bara hur det kunde bli så här? Förr brukade man peka finger åt andra länder och deras hopplösa politiker, men att vi själva skulle hamna mitt i en bananrepublik med politiska ledare som inte kan agera på ett vuxet sätt och ta ansvar för sitt land och framförallt sin befolkning, hade jag aldrig kunnat drömma om. Kan ingen väcka mig från denna onda dröm?!

nightmare

Annonser

4 reaktioner till “Vad har vi gjort för ont för att förtjäna detta öde?!

  1. Håller med dig till 100%… struntar i mig själv..lär ju vara dö när Sverige består av 50 % afrikaner och 40 % muslimer. ..men MINA BARNBARN. .. mitt hjärta gråter 😭😭

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s