I Danmark hymlar man inte med vålds- och sexualbrottsstatistiken!

I Sverige har våldtäktsstatistiken slagit i taket flera gånger om och gedigna utredningar framtagna av både journalister i olika stora dagstidningar samt Ann Heberlein med sin våldtäktsbok visar samma mönster – det vill säga att majoriteten av gärningsmännen har utländsk bakgrund. Trots en ovanligt varm sommar, har det dock varit ytterst tyst från medias sida om begångna våldtäkter. Har våldtäktsmännen sansat sig helt plötsligt eller rör det sig om att dölja sanningen inför det förestående valet? Jag tror starkt på det sistnämnda.

I Danmark visar nu siffror från Danmarks Statistik, att antalet anmälda våldtäkter är det högsta någonsin och förklaringen sägs bland annat vara att anmälningsbenägenheten ökat, men detta förklarar inte varför sifforna ökar. Förklaringarna liknar istället bortförklaringar enligt debattören.

Enbart den senaste månaden har följande incidenter rapporterats i Danmark:
I Viborg blev en 7-årig flicka utsatt för grova sexuella kränkningar i en simhall. I Kalundborg varnar polisen för män som kontaktat 13-åriga flickor med sexuella önskemål. I Herning har fyra män åtalats för att ha drogat och våldtagit en tonårsflicka. På Djursland är två män anhållna för ett övergrepp på en ung kvinna. I Lystrup har en blott 6-årig flicka blivit sexuellt kränkt. Vid en fotbollsturnering i Hjørring har en 14-åring och en 17-åring blivit våldtagna. I Ribe är en man efterlyst för grova kränkningar av en 14-årig flicka. I Århus är en man efterlyst för våldtäkt. På Nordsjælland har en 14-årig flicka blivit överfallen och våldtagen av sex pojkar. I området har man också i långa perioder haft problem med gruppvåldtäkter på minderåriga flickor.

I stort sett är det alltid tal om gärningsmän med utländsk bakgrund och tidningen Berlingske offentliggjorde tidigare i år en undersökning som visar att 10 av 12 överfallsvåldtäkter begås av invandrare eller andra generationens invandrare.

Övergrepp mot kvinnor är dock inte den enda konsekvensen av massinvandringen. Våld och terror, polarisering samt misstro är också saker som tillkommer. Multikulturen är som aceton: Det upplöser limmet som håller samman samfundet, det är dessutom lättantändligt och bör inte experimenteras med. Som den holländska utrikesministern uttalade i somras: ”Etniska grupper förmår inte att leva fredligt tillsammans.”

Antalet anmälda våldsbrott är faktiskt också det högsta någonsin i Danmark och den nya verkligheten som vi måste möta handlar om importerad kriminalitet.

Skillnaden mellan Danmark och Sverige är att i vårt grannland så pratar man om problemet samt visar tydliga siffror på vad som händer – fakta som man inte kan dribbla bort med någon dålig bortförklaring. Då ska vi också betänka att Danmark inte är i närheten av Sverige när det kommer till antalet migranter som man tagit emot genom åren samt att de faktiskt stramat åt migrationspolitiken betydligt och sett resultat i och med att många väljer att lämna landet.

Det gör så klart att det känns extra tungt att vara svensk när man jämför länderna och tar in fakta – att vi dessutom står inför ett vägval om några veckor och det mest sannolika är att vi kommer att fortsätta i samma gamla hjulspår ännu en mandatperiod eftersom människor tenderar att svälja valfläsket utan att blinka är så klart inte särskilt uppiggande. Men skam den som ger sig! Hoppet är det sista som dör och det gäller att kraftsamla samt informera människor så mycket vi kan. Vi är så nära att följa i Danmarks spår, det gäller bara att få tillräckligt många andra att förstå allvaret i situationen!

Forza Sverige – vi står upp för våra kvinnor och barn!

https://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2018/08/17/anmeldte-voldtaegter-og-voldsforbrydelser-er-paa-det-hoejeste-nogensinde/?_ga=2.124693962.1344436582.1532113022-18184123.1529645148

 

8 reaktioner till “I Danmark hymlar man inte med vålds- och sexualbrottsstatistiken!

 1. Presstödet är en av orsakerna till vad som får rapporteras om. Propagandamegafonen SVT en annan. Sändningstillstånd för övriga s.k. fria kanaler n tredje. Nu jobbas det för fullt på att reglera det fria ordet på nätet.

  Gillad av 2 personer

 2. Mycket bra skrivet igen Jenny,
  tyvärr tror jag du rätt i din artikel om att Sverige kommer att rullar på i samma spår som efter valet.
  Jag hoppas ändå att på förändringar och mer öppenhet när det gäller ovanstående frågor.
  Rebloggar på micaelsblogspot.

  Gillad av 2 personer

 3. Bra och mycket välbehövligt att du sätter fingret på detta mystiska fenomen, som om de som våldtar skulle tagit semester!? Tror som du att man mörkar väldigt mycket från medias sida och speciellt just nu inför valet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s