Vi står upp för alla i Sverige oavsett etnicitet, religion och sexuell läggning – så länge vi inte stöter oss med islam!

På väg tillbaka till kontoret efter lunchen mötte jag en kvinna som bar västerländska kläder i form av tunna bomullsbyxor och vit tunn blus – hon var dessutom sminkad vilket är likvärdigt med haram! Dock bar hon en slöja så då har hon garderat sig om shariapoliserna skulle börja opponera sig. Det finns många sådana kvinnor som tänjer på gränserna – både unga och gamla. De kanske har kortärmat, eller sminkar sig kraftigt och visar både urringning samt rumpan i tighta byxor – fast de bär hijab. Det gäller att frigöra sig steg för steg.

Här skulle Sverige kunna göra en insats! Varför är det så att bara för att en liten del av alla muslimska kvinnor i Sverige säger sig bära heltäckande klädsel och/eller hijab frivilligt, så ska det avgöra vad som gäller? Jag är mer än övertygad om att en majoritet av kvinnorna och flickorna skulle kasta slöjan direkt om de bara fick chansen. Varför står vi inte på oss i Sverige istället för att underblåsa kvinnoförtrycket?

I ett annat av mina inlägg skrev en kvinna som arbetar som lärare i en kommentar att hon sett hur hennes elever förändrats när de började bära slöja – från att ha varit spralliga och glada flickor till att bli tysta och allvarsamma samt tillbakadragna. Varför vill vi medverka till detta? Det hänvisas ofta till barnkonventionen och att vi inte kan bestämma vad barn inte får ha på sig etc. men det som sker nu handlar om tvång att bära något som man innerst inne inte vill – varför är det ok?

Den sittande regeringen är en skam och de som förväntas ta över ledartröjan är banne mig inte bättre! Varför vill svenska folket fortsätta att låta politiker utan ryggrad styra landet? Om vi skulle ha en folkomröstning om huruvida vi ska stoppa islamiseringen eller inte och införa förbud mot burka såväl som slöja på barn under 18 år på allmän plats, så tror jag starkt på att de flesta skulle rösta för att sätta P för denna förfärliga utveckling! Det borde vara alla kvinnors och flickors rättighet att känna vinden blåsa genom håret!

Jag noterar även att man gör avkall på Sveriges så kallade värderingar där vi står upp för allas lika värde – även inom HBTQ-rörelsen, i och med att en libanesisk artist ska uppträda på Kulturkalaset i Göteborg ikväll, samtidigt som Pridefestivalen går av stapeln och då har man valt att plocka ned alla regnbågsflaggor från scenen för att undvika att stöta sig med den muslimska befolkningen som är en stor del av hennes publik. Vi kan inte tvinga henne att göra en politisk statement på scenen heter det från arrangören av Kulturkalaset. Nej det vore fruktansvärt om Sverige för en gångs skull kunde stå för något som man säger! Herregud, hon får väl strunta i att uppträda i sådant fall – vad är problemet?!

Detta säger en hel del om Sverige som land och de som sitter bakom styrspakarna! Vi står upp för alla oavsett etnicitet, religion och sexuell läggning – men bara så länge vi inte stöter oss med islam!

Det är dags nu gott folk att vi gör slag i saken och avsätter denna menlösa regering och ser till att nya krafter får komma till som inte är beroende av vänsterlobbyn! Ut med det gamla och in med det nya – men inte med det nygamla, bara nytt!

20180817_151625

Annonser

7 reaktioner till “Vi står upp för alla i Sverige oavsett etnicitet, religion och sexuell läggning – så länge vi inte stöter oss med islam!

  1. Tyvärr blir många av de här spralliga unga tjejerna könsstympade och det är därför de blir personlighetsförändrade. Och detta pågår i Sverige utan några rättsliga åtgärder! Polisanmälan hjälper inte, fallen läggs ner omg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s