Sveriges politiska kaos gör att många väljare drar öronen åt sig och i Danmark lämnar många migranter landet tack vare den mer strama migrationspolitiken!

Oavsett hur ointresserad man är av politik, kan ingen ha undgått att förstå att politiskt kaos väntar efter valet. Den ena efter den andra partiledaren från sjuklövern deklarerar att deras parti inte kommer varken samtala eller samarbeta med Sverigedemokraterna oavsett valresultatet och många väljare känner sig därför modfällda. Idag har jag pratat med tre olika personer som i grund och botten känner samma sak vad gäller politiken och det förestående valet – det finns inget vettigt alternativ att rösta på!

Oavsett vad man röstar på, så väntar fyra år till av oansvarig politik och inget kommer att förändras eftersom politikerna istället för att se till att genomföra de förändringar som krävs, enbart strävar efter att göra allt i sin makt för att utestänga Sveriges troligtvis största parti från makten.

De olika partierna lovar vitt och brett att till exempel tillsätta fler poliser, skapa nya jobbmöjligheter, bygga fler bostäder, anställa mer vårdpersonal och lärare, se till att kunskapsmålen i skolan nås samt så klart att migrationspolitiken ska stramas åt. Varje vettig människa förstår att detta är omöjligt att genomföra när man hellre allierar sig med fienden än att samarbeta med de som vill samma sak. Även om exempelvis Moderatföreträdarna Ann Heberlein och Hanif Bali just nu får tala fritt från hjärtat för att värva så många väljare som möjligt, så inser nog de flesta att det som dessa mycket kompetenta politiker förespråkar aldrig kommer att genomföras i praktiken.

Alliansen i Stockholms stad deklarerade tidigare idag att man ALDRIG kommer att samarbeta med SD – man ämnar hellre söka samarbete med S och MP! Här ser vi ett klockrent exempel på hur vuxna människor befinner sig på samma nivå som dagisbarnen i sandlådan – ytterst pinsamt och vad sänder det för signaler till våra barn egentligen?! I dessa politikers giriga händer ska vi alltså lägga våra barns sköra framtid?!

Det är en mycket ostabil framtid som vi går till mötes! Många pratar om Direktdemokraterna som ett alternativ till att rösta blankt, men att det har gått så långt att folk överväger att strunta i att rösta är allvarligt! Varför ringer inte varningsklockorna hos våra politiker?

Människor som inte är så insatta i politik blir förvånade när de hör att motsvarigheten till Sverigedemokraterna sitter i regeringsposition i Norge och Danmark. Man frågar sig om alla andra kan – varför kan inte Sverige? Ja, jag önskar att jag hade något bra svar på det! Just nu är allt bara skrattretande och jag måste nypa mig i armen för att påminna mig om att det faktiskt är val om mindre än en månad!

I Danmark har man som bekant stramat åt migrationspolitiken rejält och man ser nu resultat av den förda politiken i och med nya siffror från integrationsministeriet. Dubbelt så många migranter samt sammanförda familjemedlemmar lämnade nämligen Danmark under 2017 jämfört med året innan samt fem gånger fler än för tio år sedan. Det är en succé menar Inger Støjberg:
-”Människor ska resa hem till sina hemländer när förhållandena tillåter det.”

Experter pekar dock på ett problem, nämligen att migranterna inte reser hem – de reser istället vidare och jag tror vi alla kan gissa på vart de tar vägen!

https://www.b.dk/nationalt/stoejberg-jubler-dobbelt-saa-mange-flygtninge-har-forladt-danmark-paa-et-aar

stöjberg.jpg

Annonser

7 reaktioner till “Sveriges politiska kaos gör att många väljare drar öronen åt sig och i Danmark lämnar många migranter landet tack vare den mer strama migrationspolitiken!

 1. Såå bra så här på nattinatt tiden… trist att jag ej får träffa dig på onsdag. .. kanske blir en annan dag. ..om elände fortsätter…😘😘😘

  Gillad av 1 person

 2. Du har så rätt i det du skriver, Jenny!
  Man kan inte längre kalla Sverige för en bananrepublik, det har nämligen blivit mycket värre än så…
  Diktaturen väntar runt hörnet om vi inte samlas som ett folk och visar vårt missnöje med hur hela landet förstörs mitt framför näsan på oss!

  Gillad av 2 personer

  1. Instämmer helt Conny.
   För att få förändring krävs om vi inte samlas och protestera mot bananrepubliken Absurdistan.
   Förövrigt en mycket bra artikel Jenny.
   Rebloggar på micaelsblogspot.

   Gillad av 1 person

 3. Får bara SD tillräckligt med röster så spricker alliansen snart. Om inte så låt den förtäckta skendemokratin visa sitt verkliga ansikte. Om de agerar som i senaste valet så kommer folkets ilska med all sannolikhet att slå tillbaka mot dem själva. Det finns en gräns även för dem. Det enda som nu gäller är att SD får tillräckligt många röster. Kasta inte bort din röst utan se till att den bidrar till en ändring.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s