Alliansen och de rödgröna partierna ökar polariseringen genom att inte ta sitt ansvar för Sverige!

I natt var det ytterligare fyra bilbränder i Västra Frölunda, men det är svårt att veta om det är sammankopplat med den organiserade attacken i förrgår. Samtidigt ser jag att Stefan Löfvén har varit ute och nattvandrat, vilket sammanfattas med att ”vi behöver tillsätta mer resurser”…. är det sant?! Tack för att statsministern upplyser oss om detta, men hur vore det om han och hans anhang från dag ett varit ute och nattvandrat samt skjutit till rätt resurser?! Då hade jag varit beredd att tro på vad han säger – nu blir det bara menlösa floskler, levererade några veckor innan valet! Hycklare!

I den danska tidningen Politiken skriver man också om bilbränderna i Sverige och att Jimmie Åkesson var på plats i händelsernas centrum, där han påpekade att Sverige bör sätta in militär som stöd till polisen om det behövs.
”-Det är inte första gången vi står här. Nu måste politikerna visa framfötterna. På 20 år har antalet bilbränder i Sverige vuxit med 360%. I våra grannländer Finland och Norge känner man nästan inte till fenomenet.”

En 57-årig kvinna och hennes jämnåriga väninnor står också på parkeringsplatsen och hon menar att det är organiserat av de unga som bor i området, som springer ute på nätterna och gör området otryggt. Väninnorna är inte rädda för sin egen säkerhet, men de är upprörda över beteendet från de unga männen av annan etnisk härkomst och vittnar om flera incidenter i området där äldre människor har fått sina guldkedjor bortslitna från halsen.

I närheten står även en 60-årig överläkare som vill vara anonym på grund av att han annars riskerar repressalier på arbetet.
-”Det är bedrövligt att det har blivit så galet i Sverige. Förklaringen är komplex, men det skylls på invandringen – inte den vi hade från forna Jugoslavien, utan den från Mellanöstern. Alla vet det, men i för många år har man inte velat tala om det. De som begår kriminella handlingar ska utvisas från Sverige. Många är födda här, men dubbla medborgarskap är väldigt vanligt så det borde finnas möjligheter att genomföra det.”

Efter att ha röstat på Socialdemokraterna i 25 år, ämnar han nu rösta på Sverigedemokraterna i valet.

Jag tror detta är symptomatiskt för hur många resonerar runt om i landet just nu. Därför framstår det som ännu mer oansvarigt av de övriga sju riksdagspartierna att kontinuerligt fortsätta ta avstånd från Sverigedemokraterna. Faktum är att det är löjeväckande – väx upp och ta ert förbannade ansvar för Sverige!

Förstår ni inte att ni genom ert patetiska agerande tillåter främlingsfientlighet och högerextrema krafter att växa sig ännu starkare?! Vem kan egentligen avgöra bara genom att titta på någon med utländsk härkomst om personen är adopterad, har bott i landet i 10 år och är väl integrerad, eller är ett rötägg som bara är här för att ställa till med bråk och utnyttja systemet? Det här som övriga partier håller på med kommer att få oanade effekter och ”vi och dem-tänket” är inget önskvärt fenomen som vi behöver mer av i landet som redan lider av problemet med en gravt misslyckad integration!

Ni gapar gärna om att ”så här blir Sverige om SD får styra”, men tänker ni på att ni själva bidrager till polariseringen genom att inte lyssna på folkviljan? Ni gör det sämre för invandrare överlag att leva i det här landet genom er totala ignorans och ovilja att förstå vad som behöver göras!

https://politiken.dk/udland/art6661676/Sverigedemokraterne-vil-sætte-militæret-ind-mod-bandekriminalitet

JÅ

Annonser

3 reaktioner till “Alliansen och de rödgröna partierna ökar polariseringen genom att inte ta sitt ansvar för Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s