Vi har blivit dragna vid näsan i minst ett decennium – men är det tillräckligt många som vaknar i tid?

Om det är någon som har missat det så är klimatfrågan tydligen väldigt viktig för svenskarna just nu – i alla fall om vi ska tro den svenska mediekåren som fullständigt fyller upp sina huvudrubriker med just detta braskande meddelande! Att majoriteten av landets journalister är Miljöpartistanhängare kan väl inte spela in?!

Jag är också förundrad över att tidningarna hela tiden lyckas hitta nya vinklar att skriva om varför man inte ska rösta på Sverigedemokraterna – särskilt duktiga är de i Aftonbladet där de faktiskt har en ny ledare varje dag som på olika sätt vänder och vrider på frågan om varför en röst på Sverigedemokraterna är likvärdigt med att öppna dörren och falla ned i avgrunden. Det är bara signaturen som skiljer sig åt. Förut var det abortfrågan och nu är det klimatet – vad kommer härnäst?!

Media må försöka indoktrinera oss att rösta rätt, men det åligger alla att ta sitt ansvar och sondera vad som är sant respektive falskt bland allt som de försöker pracka på oss. Igår fick jag se bifogade video tack vare att någon postade den i en av mina trådar till ett annat inlägg och tänk vad fort man glömmer fast det bara gått fyra år! Den visar helt klart hur vi svenskar blev indoktrinerade att tycka en sak och således ”rösta rätt”. Det här var inför valet 2014 och den amerikanska kongressmannen Jesse Jackson från Demokraterna får komma till tals i SVT och påpekar då att Sverige var en del av slavhandeln som man profiterade på (vilket inte är korrekt), men framförallt deklarerar han att svenskarna måste ta sitt ansvar och lära sig att leva tillsammans med migranterna.
-”Sveriges öde är att bli ett mångkulturellt samhälle, vilket ska ses som något positivt istället för negativt. Migrationsprocessen är något oåterkalleligt och människor måste se dessa nya människor från t.ex. Afrika, Syrien och Irak genom en dörr istället för att avskärma sig.”

Några veckor senare höll Fredrik Reinfeldt sitt bevingade tal om att vi svenskar måste öppna våra hjärtan – något som fick mig och många andra att sluta rösta på Moderaterna där och då. Tyvärr fattade inte alla galoppen och resten är historia. Det framstår helt klart som att detta är något som George Soros varit med och regisserat för att kratta manegen för globalismens framfart.

Nu har många börjat vakna och insett att vi har blivit dragna vid näsan under lång tid – något som både dåvarande och nuvarande regering samt media har varit starkt bidragande till. Men fortfarande är det alldeles för många som går omkring i sin bubbla och sväljer allt som de matas med utan att ifrågasätta eller ta reda på fakta – frågan är därför om svenska folket lyckas samla tillräckligt med kraft för att en gång för alla frigöra sig från sina bojor? Jag är inte helt övertygad!

Det räcker att diskutera med meningsmotståndare om t.ex. kvinnoförtryck och extremism, där de helt oförstående påpekar att deras muslimska vänner är jättevänliga och inte alls förstår vad vi pratar om när vi vill stoppa den pågående islamiseringen av Sverige – det handlar inte om muslimer i allmänhet utan radikal islam som vi aldrig kan tillåta i en sann demokrati och att människor som väljer att bosätta sig här måste leva sekulariserat för att vi ska kunna leva tillsammans, sida vid sida!

Men när människor inte ens kan ta till sig fakta för att de är så indoktrinerade av den bild som media i åratal har pumpat ut och som kan sammanfattas med tre ord – solidaritet, tolerans och öppna gränser – är det inte konstigt att vi har det samhällskaos som nu råder. Man får det man röstar på – glöm inte det den 9 september!

 

sov

8 reaktioner till “Vi har blivit dragna vid näsan i minst ett decennium – men är det tillräckligt många som vaknar i tid?

 1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Kunskap är det vaccin som gör att var individ har förmågan att stå emot politisk indoktrinering.
  Ett samhälle där alla accepterar den s k värdegrunden är ett lätt byte för globalismen, ett sådant samhället kommer att på sikt gå under som nation och därmed mista sin kulturella särart.

  Gillad av 2 personer

 2. Rebloggar på micaelsblogspot.
  Du gjorde det igen Jenny, ett mycket bra inlägg som jag instämmer helt med.
  Har länge frågat mig själv och skrivit om detta fenomen med det sovande folket. När skall dom resa sig upp och tänka till inför valet,men inser att tiden har runnit ut i sanden för att få dem tänka till i detta ödesval.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s