Intellectual Dark Web – ett motgift mot mainstream media!

Jag har tidigare berättat om mina icke existerande eskapader på Tinder, där jag måste vara en av deras bästa kunder eftersom jag swipar vänster i 99% av fallen och således blir kvar i träsket – åtminstone i två månader till innan det löper ut. Man träffar dock på en del intressanta människor ibland och idag chattade jag med en man från Australien som skulle flytta till Sverige, närmare bestämt till Malmö. Jag var förundrad över hans beslut och ifrågasatte detta starkt eftersom vi är ett land med gigantiska problem och påpekade att jag själv hade valt Australien framför Sverige utan att blinka om jag inte hade haft barn. Det visade sig dock att han skulle starta upp ett företag här så det var av denna anledning han valde att slå ner sina bopålar här i detta avgrundens land – jag borde ha rekommenderat honom att bosätta sig i Danmark istället, men det är lätt att vara efterklok.

Sedan har vi alla som bor i Malmö och som inte alls verkar kännas vid den otrygghet som många Malmöbor känner när de vistas utomhus. När man frågar hur det är att bo i pangstaden Malmö så får man ofta höra att det är främst de som bor utanför Malmö som är rädda. Jag antar att det beror på i vilket område man bor i!

I Ystads Allehanda har man gått ut och frågat Ystadborna vilken fråga de ser som den viktigaste frågan samt faktiskt för en gångs skull publicerat en sann bild istället för den tillrättalagda som annars är så vanlig. De flesta tycker att vården är kass och att invandringen måste begränsas, vilket jag tycker avspeglar vad gemene man i Sverige tycker och tänker om samhället av idag. Men sedan intervjuade de givetvis en lärare och jag har sagt det förr, men måste ställa frågan igen – vad är det med alla lärare i Sverige? Varför är majoriteten i princip asylaktivister? Det slår banne mig aldrig fel! Den här kvinnliga läraren tyckte att när det kommer till integrationen så tror hon på mångfald och öppna gränser samt vill se ett starkare integrationsarbete med ett öppet klimat. Tyvärr finns det allt för många som resonerar på det här viset och faktiskt tror att de gör en insats – dessa godhetsknarkare kommer att bli Sveriges fall!

Jag brukar ibland kritisera Sveriges journalister och ifrågasätta vad vi har gjort för att förtjäna sådana inkompetenta mediemedarbetare som går regeringens ärenden alltför ofta. I den danska tidningen Berlingske kan man läsa en intressant artikel om att den 56-årige kanadensiska professorn Jordan Peterson och den amerikanska religionskritikern, podcastvärden och neuroforskaren Sam Harris i dagarna höll ett uppskattat seminarium av intellektuellt snitt på Londons O2-arena för cirka 6.000 åhörare, med den brittiske islamkritikern Douglas Murray som moderator. Man diskuterade bland annat ämnen som poetisk fantasi, förhållandet mellan rationalitet och religion samt den romerska kejsaren och filosofen Marcus Aurelius. De menar att den extrema vänsterfalangen har gjort det svårt att diskutera förnuftigt i den amerikanska offentligheten och de försöker nu tillsammans med en grupp intellektuella att skapa ett alternativ till de traditionella medierna – det så kallade ”Intellectual Dark Web” som ska vara ett motgift mot mainstream media.

Det finns många intressanta namn i denna intellektuella grupp IDW, men det är tragiskt att vänsterns järngrepp ligger som en våt filt över oss och medför att vi har ett infekterat debattklimat och en alldeles för smal åsiktskorridor. Samma fenomen upplever vi i Sverige så kanske behöver vi en liknande grupp här som kan bilda en opposition mot gammelmedia?!

http://intellectualdark.website/

antidote.jpg

3 reaktioner till “Intellectual Dark Web – ett motgift mot mainstream media!

  1. Mycket intressant läsning.
    Att godhetsknarkarna blir Sveriges fall är utan tvekan sant.
    Angående IDW, så skulle vi verkligen behöva en liknande grupp här i Sverige. Det behövs något nytt för att få fart på på oppositionen mot den antika gammelmedia vi har idag.
    Rebloggar på micaelsblogspot.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s